Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Odines (989766) - RayoMosquito (310734) » 336373588: T34/J1/VI

Liga 336373588 Información oficial sobre el partido 336373588 en Hattrick

16.07.2011 14:00:00
Liga: Temporada 34 / Jornada 1 / VI.311 (14629)

Odines Alineación oficial del equipo 'Odines' en el partido 2 - 0 RayoMosquito Alineación oficial del equipo 'RayoMosquito' en el partido
Giuseppe Osolo (58') 1 - 0
Txipi Munduate (61') 2 - 0
Odines Alineación oficial del equipo 'Odines' en el partido 2 - 0 RayoMosquito Alineación oficial del equipo 'RayoMosquito' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Odines Alineación oficial del equipo 'Odines' en el partido 4 - 0 RayoMosquito Alineación oficial del equipo 'RayoMosquito' en el partido
Tiene mala suerte 3.55Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.26Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,4 % 0,1 % 0,5 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Odines

Goles Goles

  • 121 Minuto 58 (Gol por el centro): Odines va aconseguir el 1 - 0 que desfeia l'empat quan al minut 58 Giuseppe Osolo va rebre una passada mil·limètrica dins l'àrea i la va rematar amb un sublim xut de mitja volea amb el punt de mira just sota el travesser.
  • 185 Minuto 61 (Gol de tiro libre indirecto): L'entrenador va manar fer una jugada d'estratègia que havien preparat insistentment durant les sessions d'entrenament anteriors. Fins a 4 jugadors es van desmarcar dins de l'àrea per tal de deixar a en Txipi Munduate, que aparentment no participava a la jugada, lliure de marca. Va fer pujar el 2 - 0 amb un control orientat dins de l'àrea i un xut col·locat arran del pal.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 16 (Ocasión por la izquierda): Odines va desaprofitar l'oportunitat de posar-se per davant al marcador quan al minut 16 la defensa visitant va aconseguir enviar la pilota a córner un cop Quentin Bougault ja havia driblat el porter venint des de l'esquerra i es disposava a marcar.
  • 223 Minuto 28 (Ocasión por la derecha): Odines va trenar una magnífica jugada per la dreta que va deixar Davide Ciavatta en un 1 contra 1 amb el porter Andris Pīcka, que amb molta sang freda va aguantar-lo fins que li va robar la pilota.
  • 231 Minuto 68 (Ocasión por el centro): Adrian Nowicki una mica més i incrementa el compte de gols del seu equip al minut 68, però una magnífica aturada de Andris Pīcka va mantenir l'equip visitant dins del partit.
  • 231 Minuto 78 (Ocasión por el centro): Una bona jugada dels locals pel mig va deixar sol a en Juan Carlos Igal. Malauradament, es va adormir a la palla preparant-se la pilota per xutar i un defensa li va prendre la pilota.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 39 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Txipi Munduate de Odines amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.

Eventos clima Eventos clima

  • 301 Minuto 50 (Evento clima: lluvia, K.O. técnico): Va ploure tant que el terreny de joc va acabar negat, cosa que va afectar moltíssim els jugadors, especialment a Txipi Munduate, que no va poder demostrar tot el joc que duu dins seu.

RayoMosquito

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 37 (Ocasión por la derecha): Els visitants quasi marquen el gol que hagués suposat agafar avantatge al minut 37, quan en César Hendryckx va avançar per la dreta davant la mirada passiva dels rivals propers. La jugada va acabar amb un centre massa fort que ningú va poder rematar.
  • 236 Minuto 40 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): Hi ha coses que només queden clares a partir de l'experiència, i en Adrian Nowicki haurà d'aprendre d'aquesta lliçó després de regalar una ocasió a RayoMosquito al minut 40.
  • 272 Minuto 55 (Ocasión por la izquierda): Es duien 55 minuts de partit jugats quan Curt Gyring va estar a punt de posar per davant a RayoMosquito amb un xut precedit d'un túnel al defensor dret, però una gran intervenció amb el peu de Memati Pendiye va impedir un gol cantat.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 44 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Aleksandrs Saknītis de RayoMosquito la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

Eventos clima Eventos clima

  • 302 Minuto 27 (Evento clima: lluvia, OK potente): Mentre que la majoria de jugadors tenia problemes per mantenir l'estabilitat per causa de l'aigua que hi havia sobre el terreny de joc, en Florencio Barandela probablement estava fent un dels seus millors partits de la temporada.