Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 
Banner uowod

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Real Stadium Club Ovetense (312672) - muertos de hambre (796147) » 336373449: T34/J13/VI

Liga 336373449 Información oficial sobre el partido 336373449 en Hattrick

08.10.2011 14:00:00
Liga: Temporada 34 / Jornada 13 / VI.308 (14626)

Real Stadium Club Ovetense Alineación oficial del equipo 'Real Stadium Club Ovetense' en el partido 2 - 4 muertos de hambre Alineación oficial del equipo 'muertos de hambre' en el partido
0 - 1 Dominik Urbaník (32')
Tristán Mera (39') 1 - 1
Fortunato Scalambrieri (40') 2 - 1
2 - 2 Paco Pedrayo (78')
2 - 3 Laurentiu Ursu (87')
2 - 4 Paco Pedrayo (88')
Real Stadium Club Ovetense Alineación oficial del equipo 'Real Stadium Club Ovetense' en el partido 2 - 4 muertos de hambre Alineación oficial del equipo 'muertos de hambre' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Real Stadium Club Ovetense Alineación oficial del equipo 'Real Stadium Club Ovetense' en el partido 2 - 1 muertos de hambre Alineación oficial del equipo 'muertos de hambre' en el partido
Tiene un resultado normal 1.80Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.50Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
40,1 % 32,1 % 27,8 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Real Stadium Club Ovetense

Goles Goles

  • 106 Minuto 39 (Gol evento especial imprevisible intercepta (anotación)): En Tristán Mera va aparèixer del no res per interceptar una passada al mig del camp, fent tremolar els espectadors, que sabien que és capaç del millor i del pitjor. En aquest cas, al minut 39, quan tothom reclamava una passada a la dreta on hi havia un jugador totalment sol, va clavar un golàs ben arran del pal. Més d'un aficionat del Stadium, mentre ja celebrava el 1 - 1, es va quedar amb el "Però passa-la! Tros de..." a la boca.
  • 121 Minuto 40 (Gol por el centro): Stadium va aconseguir el 2 - 1 que desfeia l'empat quan al minut 40 Fortunato Scalambrieri va rebre una passada mil·limètrica dins l'àrea i la va rematar amb un sublim xut de mitja volea amb el punt de mira just sota el travesser.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 73 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Edgars Baltkalns de Stadium va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.

Eventos clima Eventos clima

  • 304 Minuto 80 (Evento clima: sol, K.O. potente): El dia tan calorós no va posar les coses fàcils a en Edgars Baltkalns que semblava que no podia demostrar la seva potència física com era habitual.

muertos de hambre

Goles Goles

  • 171 Minuto 32 (Gol por el centro): L'entrenador visitant es va alegrar molt quan el seu equip es va posar per davant del marcador al minut 32, gràcies a una jugada treballada a l'entrenament en què Dominik Urbaník es va quedar sol al centre de l'atac. El marcador era de 0 - 1.
  • 160 Minuto 78 (Gol de falta): L'entrenador de muertos es va posar content quan l'àrbitre va xiular una falta propera a l'àrea. Sabia que Paco Pedrayo era un bon llançador i hi havia força probabilitats d'empatar, com així va ser: 2 - 2.
  • 172 Minuto 87 (Gol por la izquierda): Una sèrie de parets curtes per l'esquerra van permetre a Laurentiu Ursu quedar desmarcat i marcar per a muertos al minut 87. El marcador es va posar aleshores 2 - 3 pels visitants.
  • 180 Minuto 88 (Gol de falta): Al minut 88, una falta xutada per Paco Pedrayo va provocar un magnífic "pal-cara-i-gol" d'un defensa (la pilota va tocar al pal, a la cara d'un defensor i va entrar a la porteria), la qual cosa va suposar el 2 - 4 per a muertos. De totes maneres, l'àrbitre va adjudicar el gol al xutador.

Ocasiones Ocasiones

  • 263 Minuto 41 (Ocasión por la derecha): Després d'una passada en profunditat des de la dreta, un defensor local va tombar en Petr Bryksenkov quan es disposava a xutar a porteria. Tothom a l'estadi va pensar que l'àrbitre havia xiulat un penal que semblava clar, però finalment va assenyalar falta en atac.
  • 285 Minuto 82 (Ocasión de tiro libre indirecto): L'àrbitre va xiular cessió a l'interior de l'àrea del Stadium. La jugada d'estratègia del muertos per tirs lliures indirectes no estava prou treballada, ja que després d'uns moviments de distracció en Dominik Urbaník va acabar xutant directament a porteria i l'àrbitre va invalidar la jugada.

Eventos clima Eventos clima

  • 303 Minuto 5 (Evento clima: sol, OK técnico): Els jugadors semblaven pansir-se amb la calor que feia, però Dominik Urbaník se sentia fresc com una rosa.