Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

petapouco f.c (1420913) - Malgar C.F. (1436100) » 336371610: T34/J13/VI

Liga 336371610 Información oficial sobre el partido 336371610 en Hattrick

08.10.2011 14:00:00
Liga: Temporada 34 / Jornada 13 / VI.293 (14611)

katxondeo Alineación oficial del equipo 'katxondeo' en el partido 1 - 0 Almas muertas F.C. Alineación oficial del equipo 'Almas muertas F.C.' en el partido
Lars Peter Juul (4') 1 - 0
katxondeo Alineación oficial del equipo 'katxondeo' en el partido 1 - 0 Almas muertas F.C. Alineación oficial del equipo 'Almas muertas F.C.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
katxondeo Alineación oficial del equipo 'katxondeo' en el partido 0 - 1 Almas muertas F.C. Alineación oficial del equipo 'Almas muertas F.C.' en el partido
Tiene un poco de suerte 0.00Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.99Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,0 % 0,0 % 100,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

katxondeo

Goles Goles

  • 142 Minuto 4 (Gol de contra por la izquierda): Preveient que els seus companys estaven a punt de robar la pilota, en Lars Peter Juul de katxondeo va començar a córrer per la banda esquerra. Aquests segons d'avantatge van possibilitar que el defensor no pogués fer res per interceptar la passada. La definició davant del porter només va ser un tràmit previ per fer pujar el 1 - 0 al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 286 Minuto 6 (Ocasión de tiro libre indirecto de contra): Quan passaven pocs segons del minut 6, un contraatac del katxondeo no va poder concloure's degut a l'acció antireglamentària d'un defensor rival. La falta, massa llunyana per llençar-la directament, va ser centrada per en Peter Kvarnbratt perpendicularment a la porteria, cosa que va facilitar la feina dels defenses, que van rebutjar el perill sense massa problemes.
  • 242 Minuto 26 (Ocasión de contra por la izquierda): El katxondeo va tenir una gran oportunitat de marcar gràcies a un contraatac per l'esquerra al minut 26, però en Juan Nuñez va xutar massa creuat i la pilota va acabar a fora de banda.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 79 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Angel Novkov de katxondeo es va guanyar la targeta groga merescudament.

Lesiones Lesiones

  • 092 Minuto 16 (Lesión grave): De sobte es va sentir una gran cridòria. En Sander Van Rossem, jugador de katxondeo, va caure com un sac de patates per culpa del cop que li donà un rival al minut 16. Angel Novkov, mentre saltava al camp, es mostrà visiblement preocupat per l'estat del seu company.
  • 092 Minuto 35 (Lesión grave): Després de 35 minuts, katxondeo va veure com el seu jugador Damián Mendoza havia de ser retirat del terreny de joc en una ambulància. Jonathan Irgas entraria per ocupar el seu lloc.

Almas muertas F.C.

Ocasiones Ocasiones

  • 261 Minuto 36 (Ocasión por el centro): Davant d'un atac visitant, l'entrenador local va tirar una pilota al terreny de joc per aturar la jugada, però l'àrbitre va deixar seguir el joc. Tot i així, en Luca Grassivaro va rematar amb l'empenya exterior desviat.
  • 261 Minuto 51 (Ocasión por el centro): muertas va tenir l'empat a l'abast de la mà quan Sven-Erik Risgren es va trobar sol davant del porter, però el seu xut va topar amb el travesser.
  • 261 Minuto 64 (Ocasión por el centro): Els visitants quasi aconsegueixen el gol de l'empat al 64 després d'una gran combinació pel centre, però al moment de definir Andreas Zemke va fer un xut de canari, sense problemes per al porter.
  • 263 Minuto 87 (Ocasión por la derecha): El muertas creava perill des de la dreta al minut 87, però en Hasan Urgaçi, amb un bon moviment tàctic, va anticipar-se a Sven-Erik Risgren desviant la pilota a servei de cantonada.

Lesiones Lesiones