Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

aleti madrid (778723) - Pedjaxotos CF (1579842) » 336369619: T34/J3/VI

Liga 336369619 Información oficial sobre el partido 336369619 en Hattrick

30.07.2011 14:00:00
Liga: Temporada 34 / Jornada 3 / VI.276 (14594)

aleti madrid Alineación oficial del equipo 'aleti madrid' en el partido 1 - 0 Pedjaxotos CF Alineación oficial del equipo 'Pedjaxotos CF' en el partido
Jesús Olivé (48') 1 - 0
aleti madrid Alineación oficial del equipo 'aleti madrid' en el partido 1 - 0 Pedjaxotos CF Alineación oficial del equipo 'Pedjaxotos CF' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
aleti madrid Alineación oficial del equipo 'aleti madrid' en el partido 1 - 1 Pedjaxotos CF Alineación oficial del equipo 'Pedjaxotos CF' en el partido
Tiene un resultado normal 1.13Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.86Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
46,3 % 26,7 % 27,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

aleti madrid

Goles Goles

  • 185 Minuto 48 (Gol de tiro libre indirecto): L'àrbitre va xiular cessió a l'interior de l'àrea del Pedjaxotos. En una jugada assajada, un company va tocar la pilota amb el taló i en Jesús Olivé la va col·locar a l'escaire. L'entrenador del madrid es va girar cap al seu ajudant i, fent veure que es treia un puro de la boca, li va dir: "m'agrada que els plans surtin bé". El 1 - 0 arribava al minut 48.

Ocasiones Ocasiones

  • 286 Minuto 3 (Ocasión de tiro libre indirecto de contra): Quan passaven pocs segons del minut 3, un contraatac del madrid no va poder concloure's degut a l'acció antireglamentària d'un defensor rival. La falta, massa llunyana per llençar-la directament, va ser centrada per en Matti Savunen perpendicularment a la porteria, cosa que va facilitar la feina dels defenses, que van rebutjar el perill sense massa problemes.
  • 223 Minuto 29 (Ocasión por la derecha): madrid per poc no aconsegueix avançar-se al marcador al minut 29, quan Mario Alberto Chueca Urzay va rematar horrorosament un centre molt precís des de la banda dreta.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 18 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 18, Neculai Manoliu de madrid va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.
  • 510 Minuto 50 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 50, Matti Savunen de madrid va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.
  • 510 Minuto 82 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Jesús Olivé de madrid la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.
  • 513 Minuto 86 (2ª Tarjeta amarilla (Honestidad)): El sector d'aficionats de l'equip rival d'en Neculai Manoliu va esclatar a riure per un error infantil d'aquest. Ell es va girar a la grada i va començar a repartir botifarres. En veure això, l'àrbitre va haver d'ensenyar-li la segona groga i mostrar-li el camí dels vestidors.

Lesiones Lesiones

  • 090 Minuto 40 (Tirita): Passats 40 minuts de joc, en Jesús Olivé de madrid va patir una lleugera lesió. La intervenció del massatgista li va permetre continuar el partit.
  • 090 Minuto 75 (Tirita): Hi hagué un gran rebombori a les grades, al minut 75 de partit, quan un jugador de madrid, en Matti Savunen, va caure al terra en mala posició. De seguida, però, va refusar el gest de canvi que li feia l'entrenador i s'incorporà amb els companys.

Pedjaxotos CF

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 2 (Ocasión por la izquierda): Es duien 2 minuts de partit jugats quan Dreas Moulin va estar a punt de posar per davant a Pedjaxotos amb un xut precedit d'un túnel al defensor dret, però una gran intervenció amb el peu de Giuseppe Goina va impedir un gol cantat.
  • 271 Minuto 36 (Ocasión por el centro): Al minut 36 de partit, John Knell quasi posa per davant el seu equip però la seva mitja tisora va sortir desviada.
  • 260 Minuto 81 (Ocasión de falta): El gol de l'empat el va tenir a les seves botes Daniel Vilar, però el seu tir lliure va sortir molt desviat.
  • 235 Minuto 87 (Ocasión evento especial experiencia intercepción pase): L'àmplia experiència de Helvecio Jose Andrés Antikleiner es va fer notar quan va aprofitar un error defensiu al minut 87, però el porter va aturar el seu xut.
  • 243 Minuto 88 (Ocasión de contra por la derecha): En un rebuig des de la defensa de Pedjaxotos va anar a parar a la dreta de l'atac on en Jesper Spindler, tot sol, va provar de muntar un ràpid contraatac. Va aconseguir arribar a la línia de fons però la seva centrada no la va poder aprofitar ningú.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 42 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Saša Sučević de Pedjaxotos es va emportar una amonestació al minut 42 per provocar un rival.