Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Mante's Team (1338258) - Ghostfacers F.C. (1369042) » 336369568: T34/J5/VI

Liga 336369568 Información oficial sobre el partido 336369568 en Hattrick

13.08.2011 14:00:00
Liga: Temporada 34 / Jornada 5 / VI.275 (14593)

Mante's Team Alineación oficial del equipo 'Mante's Team' en el partido 2 - 1 Bar Pesetas F.C Alineación oficial del equipo 'Bar Pesetas F.C' en el partido
Mieczysław Masłowski (23') 1 - 0
1 - 1 Mosè Daniele (37')
Denko Filev (73') 2 - 1
Mante's Team Alineación oficial del equipo 'Mante's Team' en el partido 2 - 1 Bar Pesetas F.C Alineación oficial del equipo 'Bar Pesetas F.C' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Mante's Team Alineación oficial del equipo 'Mante's Team' en el partido 2 - 0 Bar Pesetas F.C Alineación oficial del equipo 'Bar Pesetas F.C' en el partido
Tiene un resultado normal 1.84Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.17Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,1 % 0,1 % 0,8 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Mante's Team

Goles Goles

  • 119 Minuto 23 (Gol evento especial córner rematado por cabeceador): L'equip Mantes va forçar un córner a favor. L'entrenador va sortir corrent de la banqueta ordenant posar en pràctica la jugada que feia temps que assajaven. Dit i fet, el córner es va treure en curt i, després d'un parell de driblades, van penjar la pilota al punt de penal, on Mieczysław Masłowski va arribar entrant des de la segona línia, rematant de cap i enviant la pilota al fons de la xarxa. El marcador es posava 1 - 0.
  • 122 Minuto 73 (Gol por la izquierda): Mantes, atacant per l'esquerra al minut 73, va aprofitar el magnífic llançament de Denko Filev per agafar avantatge al marcador: 2 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 2 (Ocasión por el centro): En Mieczysław Masłowski del Mantes ho seguia intentant pel mig, però la defensa visitant va aconseguir aturar totes les seves ocasions de gol. Mentrestant, l'entrenador es desesperava a la banqueta local.
  • 231 Minuto 32 (Ocasión por el centro): Una bona jugada dels locals pel mig va deixar sol a en Tobias Andersson. Malauradament, es va adormir a la palla preparant-se la pilota per xutar i un defensa li va prendre la pilota.
  • 231 Minuto 77 (Ocasión por el centro): En Adam Tkalenko, entrant des de la segona línia pel centre de la defensa va estar a punt de marcar, però la pilota va sortir llepant el pal.

Bar Pesetas F.C

Goles Goles

  • 161 Minuto 37 (Gol por el centro): Al minut 37 en Mosè Daniele va fer una finta deixant passar la pilota entre les cames i es va desmarcar per rebre una paret del company. La defensa central no va poder fer res per evitar que encarés al porter i igualés el partit a 1 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 260 Minuto 28 (Ocasión de falta): En Remo Besterman, al minut 28 va voler xutar amb potència una falta llunyana. Ho va fer amb la puntera molt desviat, perdent així l'oportunitat d'igualar el marcador. L'ungla del dit gran li va estar fent mal la resta del partit.
  • 243 Minuto 33 (Ocasión de contra por la derecha): Els jugadors de Pesetas van construir un bon contraatac, però el xut des de la dreta de l'atac d'en Marcos Francisco Álvarez va sortir desviat a la dreta de la porteria.
  • 262 Minuto 86 (Ocasión por la izquierda): Pesetas va estar a punt d'empatar al 86 quan un jugador local va perdre la pilota dins l'àrea gràcies a la pressió de Juan Pedro Romanazzi que va avançar fins l'àrea petita pel flanc esquerre, però l'embolic va acabar en no res.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 85 (Lesión leve): En Serse Arcontilli ocupà el lloc d'en Wenzel Eusebius Fürnrohr al 85 minuts, dos minuts després que el jugador de Pesetas quedés mig estabornit sobre el terreny de joc al rebre un fort cop al cap per part d'un company.

Eventos clima Eventos clima

  • 303 Minuto 27 (Evento clima: sol, OK técnico): Octav Rus semblava l'únic jugador acostumat a la platja, perquè tots els altres no podien ni amb la seva pròpia ombra per culpa de les altes temperatures i el fort sol.