Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Actualización en curso. 1 proceso en marcha (más detalles)

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

palmita (1416781) - Hajmo Vučinić (118249) » 336361310: T34/J4/VI

Liga 336361310 Información oficial sobre el partido 336361310 en Hattrick

06.08.2011 14:00:00
Liga: Temporada 34 / Jornada 4 / VI.199 (14517)

Kuartier Alineación oficial del equipo 'Kuartier' en el partido 3 - 1 Hajmo Vučinić Alineación oficial del equipo 'Hajmo Vučinić' en el partido
0 - 1 Per Håkansson (13')
Francesc Giner (43') 1 - 1
Alfonso Girón (77') 2 - 1
Sandro Uzes (86') 3 - 1
Kuartier Alineación oficial del equipo 'Kuartier' en el partido 3 - 1 Hajmo Vučinić Alineación oficial del equipo 'Hajmo Vučinić' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Kuartier Alineación oficial del equipo 'Kuartier' en el partido 2 - 0 Hajmo Vučinić Alineación oficial del equipo 'Hajmo Vučinić' en el partido
Tiene un poco de suerte 1.80Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.01Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
100,0 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Kuartier

Goles Goles

  • 185 Minuto 43 (Gol de tiro libre indirecto): Al minut 43 l'àrbitre va assenyalar joc perillós del defensa sobre el davanter de Kuartier. A fi d'aconseguir el 1 - 1, van tocar-la en curt per tal que Francesc Giner xutés amb potència la pilota, que va entrar a porteria com un míssil terra-aire.
  • 122 Minuto 77 (Gol por la izquierda): Kuartier, atacant per l'esquerra al minut 77, va aprofitar el magnífic llançament de Alfonso Girón per agafar avantatge al marcador: 2 - 1.
  • 132 Minuto 86 (Gol por la izquierda): Al minut 86, Kuartier va aconseguir el 3 - 1 quan els defenses visitants van perdre la pilota davant de Sandro Uzes, que arribant per l'esquerra va driblar sense dificultats el porter i va empènyer la pilota al fons de la xarxa.

Ocasiones Ocasiones

  • 212 Minuto 17 (Ocasión por la izquierda): En Rafael Barrio va tenir l'ocasió d'empatar el partit al minut 17, però va fallar estrepitosament. Un aficionat de les terres de l'Ebre va esclatar: "Bons collons, este noi no mos fotrà un gol en tota la temporada, és més dolent que la carn de gos!".
  • 213 Minuto 41 (Ocasión por la derecha): Terkel Schneider de Kuartier va intentar batre la porteria rival al minut 41 amb un xut de gran potència i habilitat des de la dreta, però va sortir desviat després de tocar al pal.
  • 222 Minuto 58 (Ocasión por la izquierda): Kuartier va tenir una magnífica oportunitat d'avançar-se al marcador quan David Dieumegard va rematar des de l'esquerra, però el seu xut el va poder aturar el porter Nicki Lüthje.
  • 222 Minuto 70 (Ocasión por la izquierda): Una bona sortida aèria del porter visitant al minut 70 per blocar una centrada d'en Patrizio Savio va ser el trist final a una bonica jugada per banda esquerra de Kuartier.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 81 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Daniel Delzo de Kuartier va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 44 (Lesión leve): En Rubén Amieva ocupà el lloc d'en Daniel Carratalá al 44 minuts, dos minuts després que el jugador de Kuartier quedés mig estabornit sobre el terreny de joc al rebre un fort cop al cap per part d'un company.

Eventos clima Eventos clima

  • 301 Minuto 76 (Evento clima: lluvia, K.O. técnico): 徐 (Xu) 存宙 (Cunzhou) ho va passar fatal amb el terreny de joc tan xop i no va poder demostrar la seva gran tècnica.

Hajmo Vučinić

Goles Goles

  • 142 Minuto 13 (Gol de contra por la izquierda): En Per Håkansson va simular una falta a la banda esquerra del seu atac però l'àrbitre no va picar. Mentre es queixava del turmell el seus companys van recuperar la pilota i, per art de màgia, es va posar de peu per rebre la pilota i marcar a plaer el 0 - 1. Per dissimular, a la celebració es va doldre un altre cop del turmell...

Ocasiones Ocasiones

  • 236 Minuto 16 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): Hi ha coses que només queden clares a partir de l'experiència, i en Marek Bielaszka haurà d'aprendre d'aquesta lliçó després de regalar una ocasió a Vučinić al minut 16.
  • 243 Minuto 42 (Ocasión de contra por la derecha): En un rebuig des de la defensa de Vučinić va anar a parar a la dreta de l'atac on en Tomasz Porzycki, tot sol, va provar de muntar un ràpid contraatac. Va aconseguir arribar a la línia de fons però la seva centrada no la va poder aprofitar ningú.
  • 285 Minuto 52 (Ocasión de tiro libre indirecto): Els jugadors del Vučinić van tocar en curt un tir lliure indirecte xiulat a conseqüència d'una cessió al porter. L'encarregat de xutar a porteria, en Vincent Chanel, es pensava que l'havia de deixar passar entre les cames perquè un altre xutés, però no hi havia ningú darrere seu. L'entrenador el va esbroncar per no saber-se l'estratègia, i ell es va defensar dient que el dia que ho van assajar estava al gimnàs fent treball de musculació.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 29 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Ricky Huismans.
  • 512 Minuto 30 (2ª Tarjeta amarilla (Agresividad)): En Ricky Huismans se'n va anar al carrer després de veure la segona targeta groga per reiteració de faltes.