Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

RCD Espanyol CF (991891) - Leones.F.C (1458705) » 336357629: T34/J4/VI

Liga 336357629 Información oficial sobre el partido 336357629 en Hattrick

06.08.2011 14:00:00
Liga: Temporada 34 / Jornada 4 / VI.169 (14487)

RCD Espanyol CF Alineación oficial del equipo 'RCD Espanyol CF' en el partido 1 - 1 Xulupiuts Alineación oficial del equipo 'Xulupiuts' en el partido
Erik Brockmeier (8') 1 - 0
1 - 1 Ralph den Hertog (83')
RCD Espanyol CF Alineación oficial del equipo 'RCD Espanyol CF' en el partido 1 - 1 Xulupiuts Alineación oficial del equipo 'Xulupiuts' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
RCD Espanyol CF Alineación oficial del equipo 'RCD Espanyol CF' en el partido 1 - 2 Xulupiuts Alineación oficial del equipo 'Xulupiuts' en el partido
Tiene un resultado normal 0.50Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.32Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
4,5 % 0,2 % 95,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

RCD Espanyol CF

Goles Goles

  • 122 Minuto 8 (Gol por la izquierda): Una espectacular jugada per la banda esquerra va permetre a Erik Brockmeier de Espanyol aconseguir un gol al minut 8 que posava per davant els locals: 1 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 12 (Ocasión de contra por el centro): En Basileu Bandeira va robar una pilota al centre del camp i va sortir ràpidament en conducció. Va arribar a la frontal de l'àrea però allà, quan es disposava a xutar a porteria va relliscar i va perdre una bona oportunitat.
  • 243 Minuto 20 (Ocasión de contra por la derecha): Tots els jugadors del Espanyol sabien que si recuperaven la pilota, la podien enviar a en Sarni Hamid, perquè sempre sortia ràpid al contraatac per la dreta. Una bona mostra d'això es va veure al minut 20 però la rematada final no va ser digne d'un jugador de la seva categoria.
  • 232 Minuto 53 (Ocasión por la izquierda): Corria el minut 53 quan Erik Höstman de Espanyol gairebé va resoldre el partit amb un fort xut des del pic esquerre de l'àrea, que va acabar sortint fora per poc.
  • 242 Minuto 76 (Ocasión de contra por la izquierda): Espanyol van sortir al contraatac al minut 76, però Basileu Bandeira va xutar fluix a les mans del porter des del flanc esquerre de l'atac.

Eventos clima Eventos clima

  • 302 Minuto 78 (Evento clima: lluvia, OK potente): Mentre que la majoria de jugadors tenia problemes per mantenir l'estabilitat per causa de l'aigua que hi havia sobre el terreny de joc, en Basileu Bandeira probablement estava fent un dels seus millors partits de la temporada.

Xulupiuts

Goles Goles

  • 162 Minuto 83 (Gol por la izquierda): Ralph den Hertog, de l'equip visitant, va controlar una centrada des de l'esquerra i va rematar col·locat, aconseguint així l'empat: 1 - 1 al minut 83.

Ocasiones Ocasiones

  • 261 Minuto 11 (Ocasión por el centro): Josep Canamases quasi aconsegueix empatar per Xulupiuts al minut 11, però Eitan Omer va fer una magnífica intervenció, i va enviar el seu xut amb efecte a un costat de la porteria.
  • 263 Minuto 19 (Ocasión por la derecha): Una centrada des de la dreta va deixar a Ricardo Fres Jaramillo sol davant la porteria al minut 19, però la seva rematada va ser molt fluixa.
  • 262 Minuto 75 (Ocasión por la izquierda): L'empat dels visitants es veia a venir al minut 75, en un 1 contra 1 amb el porter, però Eitan Omer va mostrar uns grans reflexos i va aconseguir aturar el xut de Martín Portabella des de l'esquerra.
  • 263 Minuto 82 (Ocasión por la derecha): Després d'una passada en profunditat des de la dreta, un defensor local va tombar en Jesús Calcina quan es disposava a xutar a porteria. Tothom a l'estadi va pensar que l'àrbitre havia xiulat un penal que semblava clar, però finalment va assenyalar falta en atac.

Eventos clima Eventos clima

  • 305 Minuto 64 (Evento clima: lluvia, K.O. rápido): En Héctor Prados va relliscar quan iniciava una jugada, no estava acostumat a jugar sota la pluja i afectava a la seva rapidesa.