Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

inazuma japon (440044) - Tohú_United (772499) » 336357279: T34/J10/VI

Liga 336357279 Información oficial sobre el partido 336357279 en Hattrick

17.09.2011 14:00:00
Liga: Temporada 34 / Jornada 10 / VI.162 (14480)

Real, Sara Goza Alineación oficial del equipo 'Real, Sara Goza' en el partido 2 - 2 Tohú_United Alineación oficial del equipo 'Tohú_United' en el partido
Olivier Reboux (65') 1 - 0
Toon Van Den Daele (74') 2 - 0
2 - 1 Nader Thisted (75')
2 - 2 Aurel Georgescu (79')
Real, Sara Goza Alineación oficial del equipo 'Real, Sara Goza' en el partido 2 - 2 Tohú_United Alineación oficial del equipo 'Tohú_United' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Real, Sara Goza Alineación oficial del equipo 'Real, Sara Goza' en el partido 0 - 2 Tohú_United Alineación oficial del equipo 'Tohú_United' en el partido
Tiene suerte 0.04Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.53Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,1 % 0,0 % 99,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Real, Sara Goza

Goles Goles

  • 141 Minuto 65 (Gol de contra por el centro): El Real, era un equip que es notava que havia treballat el contraatac. Amb una única passada en Olivier Reboux va poder encarar al porter, que tot i sortir desesperadament no va poder evitar el gol. El 1 - 0 pujava al marcador.
  • 141 Minuto 74 (Gol de contra por el centro): Toon Van Den Daele va demostrar perquè fa por en els contraatacs quan va aconseguir rematar una ràpida jugada duta a terme perfectament pel seu equip, Real,, al minut 74. El marcador va canviar a 2 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 17 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Real, va iniciar un contraatac amb una passada llarga cap a Petteri Paakkinen, que va driblar l'últim defensor, va esquivar el porter amb una finta, però es va quedar sense angle i el seu xut va anar al pal.
  • 241 Minuto 25 (Ocasión de contra por el centro): Fruit dels bons moviments defensius de Real,, l'equip va recuperar la pilota al minut 25 i va contraatacar. En Toon Van Den Daele va desmarcar-se pel centre però la passada que li van fer no la va saber controlar.
  • 242 Minuto 57 (Ocasión de contra por la izquierda): El Real, va tenir una gran oportunitat de marcar gràcies a un contraatac per l'esquerra al minut 57, però en Marcus Kihlsten va xutar massa creuat i la pilota va acabar a fora de banda.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 49 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Toon Van Den Daele.

Eventos clima Eventos clima

  • 302 Minuto 9 (Evento clima: lluvia, OK potente): A en Petteri Paakkinen no només no li molestava jugar sota la pluja sinó que s'hi sentia molt a gust.

Tohú_United

Goles Goles

  • 152 Minuto 75 (Gol por la izquierda): Tohú_United va captivar els seguidors que s'havien desplaçat a l'estadi rival per a veure el partit amb una gran jugada que va significar el 2 - 1 quan Nader Thisted va superar el porter local amb un bon xut després d'una bona jugada col·lectiva per l'esquerra.
  • 162 Minuto 79 (Gol por la izquierda): Aurel Georgescu va controlar la pilota després d'una genial jugada d'equip per la banda esquerra, i va creuar la pilota davant la inútil estirada del porter, marcant així el 2 - 2 al minut 79.

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 15 (Ocasión por la derecha): Tohú_United va tenir l'oportunitat de desfer l'empat gràcies a la pujada del lateral per banda dreta que va crear desequilibri a la defensa, però el porter local Hilário Colombini va desviar el xut final de Elroy Brugman després d'una sèrie de rebots i molta confusió.
  • 271 Minuto 33 (Ocasión por el centro): Mirosław Bogus va estar a punt de posar els visitants per davant al minut 33, quan va quedar-se sol a 10 metres de la porteria, però Hilário Colombini va aconseguir desviar el seu xut a córner.
  • 273 Minuto 56 (Ocasión por la derecha): En Mirosław Bogus va lluitar una pilota amb un rival, escorat a la banda dreta. Se les va manegar per endur-se-la, però quan va voler entrar a l'àrea dos rivals se li van plantar davant, i va decidir temporitzar, retrocedint la pilota fins al central.
  • 271 Minuto 64 (Ocasión por el centro): La defensa local es resistia a ser superada. En Aurel Georgescu ho va intentar tot sol pel mig, però l'únic que va aconseguir va ser perdre la pilota, l'esbroncada de l'entrenador i una trepitjada intencionada al turmell que l'àrbitre no va voler veure.

Eventos clima Eventos clima

  • 301 Minuto 27 (Evento clima: lluvia, K.O. técnico): Loris Thivant ho va passar fatal amb el terreny de joc tan xop i no va poder demostrar la seva gran tècnica.