Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

los lanchares cf (1594154) - Çaharate Kirol (772239) » 336349601: T34/J5/VI

Liga 336349601 Información oficial sobre el partido 336349601 en Hattrick

13.08.2011 14:00:00
Liga: Temporada 34 / Jornada 5 / VI.97 (14415)

PELAYO C.F. Alineación oficial del equipo 'PELAYO C.F.' en el partido 0 - 0 los_manzanillas Alineación oficial del equipo 'los_manzanillas' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
PELAYO C.F. Alineación oficial del equipo 'PELAYO C.F.' en el partido 2 - 0 los_manzanillas Alineación oficial del equipo 'los_manzanillas' en el partido
Tiene mala suerte 1.60Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.08Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,7 % 0,0 % 0,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

PELAYO C.F.

Ocasiones Ocasiones

  • 236 Minuto 84 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): Oswald Aerts va ser durament esbroncat pel seu entrenador en cometre un error per inexperiència que podria haver costat un gol al minut 84 de joc.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 76 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Sebastian Pârv de PELAYO es va guanyar la targeta groga merescudament.

Lesiones Lesiones

  • 090 Minuto 79 (Tirita): Al minut 79 de partit, el jugador Angelo Turchetti de PELAYO es va lesionar lleugerament però va poder continuar.
  • 094 Minuto 82 (Tirita (médico)): Philippe Girard va quedar estès a terra queixant-se d'una entrada dura. La banqueta de PELAYO estava preocupada, però finalment el jugador va poder continuar.

los_manzanillas

Ocasiones Ocasiones

  • 242 Minuto 24 (Ocasión de contra por la izquierda): los_manzanillas van tenir l'oportunitat de marcar en un contraatac al minut 24, però el xut de Gorka Sánchez Barriga des de l'esquerra va sortir desviat.
  • 286 Minuto 29 (Ocasión de tiro libre indirecto de contra): La pressió va fer l'efecte desitjat per l'entrenador de los_manzanillas, que van sortir immediatament al contraatac. No obstant això, una coça al genoll de Oswald Aerts va servir per aturar el joc. Ell mateix, va posar en joc la pilota centrant-la a l'interior de l'àrea petita, però el porter va sortir amb els punys i va enviar la pilota lluny de la zona perillosa.
  • 241 Minuto 63 (Ocasión de contra por el centro): Fruit dels bons moviments defensius de los_manzanillas, l'equip va recuperar la pilota al minut 63 i va contraatacar. En Valeriu Ignat va desmarcar-se pel centre però la passada que li van fer no la va saber controlar.
  • 242 Minuto 78 (Ocasión de contra por la izquierda): El los_manzanillas va tenir una gran oportunitat de marcar gràcies a un contraatac per l'esquerra al minut 78, però en Mads Skov-Jensen va xutar massa creuat i la pilota va acabar a fora de banda.
  • 243 Minuto 89 (Ocasión de contra por la derecha): los_manzanillas van sortir al contraatac amb encert al minut 89, però Edi Basheer no va aconseguir marcar tot i estar tot sol a la punta dreta de l'atac.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 81 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Gorka Sánchez Barriga de los_manzanillas amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 22 (Lesión leve): los_manzanillas va fer una substitució al minut 22. Paul Brunner va sortir coix del terreny de joc i va ser substituït pel seu company Gorka Sánchez Barriga.