Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Real Madrid Marco (990102) - cartasmarcadasok (988747) » 336341469: T34/J3/VI

Liga 336341469 Información oficial sobre el partido 336341469 en Hattrick

30.07.2011 14:00:00
Liga: Temporada 34 / Jornada 3 / VI.23 (14341)

bUrUmbU Alineación oficial del equipo 'bUrUmbU ' en el partido 1 - 1 F.C. Almas De Pollo Alineación oficial del equipo 'F.C. Almas De Pollo' en el partido
0 - 1 Radosław Siemak (49')
Ugo Bartolucci (51') 1 - 1
bUrUmbU Alineación oficial del equipo 'bUrUmbU ' en el partido 1 - 1 F.C. Almas De Pollo Alineación oficial del equipo 'F.C. Almas De Pollo' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
bUrUmbU Alineación oficial del equipo 'bUrUmbU ' en el partido 1 - 1 F.C. Almas De Pollo Alineación oficial del equipo 'F.C. Almas De Pollo' en el partido
Tiene un resultado normal 1.48Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.97Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
59,0 % 15,8 % 25,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

bUrUmbU

Goles Goles

  • 112 Minuto 51 (Gol por la izquierda): El públic va saltar d'alegria quan Ugo Bartolucci va enviar l'esfèrica al fons de la porteria amb una gran rematada després d'una centrada des de l'esquerra, aconseguint així el 1 - 1 al minut 51.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 25 (Ocasión por el centro): En Ugo Bartolucci del Burumbu ho seguia intentant pel mig, però la defensa visitant va aconseguir aturar totes les seves ocasions de gol. Mentrestant, l'entrenador es desesperava a la banqueta local.
  • 222 Minuto 29 (Ocasión por la izquierda): Burumbu va estar a punt de posar-se per davant al minut 29 però Pyry Piekkanen va fallar una ocasió clamorosa de gol quan es trobava sol davant del porter gràcies a una passada precisa des de l'esquerra.
  • 223 Minuto 30 (Ocasión por la derecha): Al minut 30, Pyry Piekkanen arrencà un sonor "Uiiiiii" de la seva afició, quan va estar a punt d'avançar l'equip local amb un xut des de la dreta molt precís que es va estavellar a l'escaire dret de la porteria visitant.
  • 223 Minuto 68 (Ocasión por la derecha): Burumbu va trenar una magnífica jugada per la dreta que va deixar Ugo Bartolucci en un 1 contra 1 amb el porter Henry Gauthier, que amb molta sang freda va aguantar-lo fins que li va robar la pilota.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 37 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Giovanni Simonetti es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.

F.C. Almas De Pollo

Goles Goles

  • 171 Minuto 49 (Gol por el centro): L'entrenador visitant es va alegrar molt quan el seu equip es va posar per davant del marcador al minut 49, gràcies a una jugada treballada a l'entrenament en què Radosław Siemak es va quedar sol al centre de l'atac. El marcador era de 0 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 31 (Ocasión por la izquierda): El petit grup d'aficionats del Almas que s'havien desplaçat per veure l'equip van desesperar-se amb en Radosław Siemak, que va relliscar quan havia controlat una pilota a la punta esquerra de l'atac que el deixava amb bones opcions de marcar.
  • 236 Minuto 62 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): En una falta, en Asger Hornemann no es va posar davant de la pilota per evitar que el rival xutés ràpidament a porteria. Per sort en Pablo Medina Torres estava col·locant l'esfèric i no se'n va adonar. El capità de l'equip el va escridassar de tal manera que segurament mai més tornarà a fer aquest error degut a la falta d'experiència.