Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Piratas Berrokaleños CFR (492431) - villalola (1586038) » 336339861: T34/J6/VI

Liga 336339861 Información oficial sobre el partido 336339861 en Hattrick

20.08.2011 14:00:00
Liga: Temporada 34 / Jornada 6 / VI.11 (14329)

Piratas Berrokaleños CFR Alineación oficial del equipo 'Piratas Berrokaleños CFR' en el partido 0 - 1 villalola Alineación oficial del equipo 'villalola' en el partido
0 - 1 Osvaldo Cusimano (71')
Piratas Berrokaleños CFR Alineación oficial del equipo 'Piratas Berrokaleños CFR' en el partido 0 - 1 villalola Alineación oficial del equipo 'villalola' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Piratas Berrokaleños CFR Alineación oficial del equipo 'Piratas Berrokaleños CFR' en el partido 2 - 0 villalola Alineación oficial del equipo 'villalola' en el partido
Tiene mala suerte 1.79Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.12Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,5 % 0,1 % 0,4 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Piratas Berrokaleños CFR

Goles Goles

  • 109 Minuto 71 (Gol evento especial rival imprevisible (poca defensa)): Carles Cava es va complicar la vida al minut 71 intentant esquivar Osvaldo Cusimano en comptes de refusar amb un xut llarg. Al final, el jugador del villalola, va robar-li la pilota i va marcar el 0 - 1 davant la inútil estirada del porter. En aquell moment, uns corbs que sobrevolaven l'estadi grallaven "Babau! Babau!"

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 4 (Ocasión por la izquierda): Berrokaleños va desaprofitar l'oportunitat de posar-se per davant al marcador quan al minut 4 la defensa visitant va aconseguir enviar la pilota a córner un cop Brais de Seixas ja havia driblat el porter venint des de l'esquerra i es disposava a marcar.
  • 243 Minuto 48 (Ocasión de contra por la derecha): Berrokaleños van sortir al contraatac amb encert al minut 48, però Carles Cava no va aconseguir marcar tot i estar tot sol a la punta dreta de l'atac.
  • 223 Minuto 53 (Ocasión por la derecha): Al minut 53 es va veure una gran oportunitat per a Berrokaleños per agafar avantatge, ja que un centre amb molta rosca des de la dreta va ser rematat amb la mà per Oscar Nava, però tot i així el porter va reaccionar bé i va enviar la pilota a córner.
  • 205 Minuto 68 (Ocasión evento especial imprevisible pase largo (pases)): Una passada increïble de Carles Cava de Berrokaleños va travessar tot el camp i va anar a parar als peus de Brais de Seixas al minut 68 però la jugada va fallar per molt poquet...quina toia de jugador!
  • 235 Minuto 76 (Ocasión evento especial experiencia intercepción pase): En Siscu Carles, fent gala de la seva experiència contrastada, es va quedar darrere del porter per robar-li la pilota si la deixava sobre la gespa per xutar. Quan el porter ho estava a punt de fer, el públic va començar a murmurar i el porter se'n va adonar.
  • 213 Minuto 77 (Ocasión por la derecha): Després de 77 minuts, Roque Sánchez va tenir l'empat a les botes però no va encertar a marcar des del pic dret de l'àrea gran quan tothom esperava el gol.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 2 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 2, Carles Cava de Berrokaleños va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.

villalola

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 33 (Ocasión por el centro): La defensa local es resistia a ser superada. En Osvaldo Cusimano ho va intentar tot sol pel mig, però l'únic que va aconseguir va ser perdre la pilota, l'esbroncada de l'entrenador i una trepitjada intencionada al turmell que l'àrbitre no va voler veure.
  • 272 Minuto 47 (Ocasión por la izquierda): Es duien 47 minuts de partit jugats quan Luka Dogondke va estar a punt de posar per davant a villalola amb un xut precedit d'un túnel al defensor dret, però una gran intervenció amb el peu de Odín Frechel va impedir un gol cantat.
  • 286 Minuto 70 (Ocasión de tiro libre indirecto de contra): Per tal d'evitar un contraatac perillós, l'encarregat del material va sortir corrents des de la banqueta i va enviar la pilota a la graderia. L'àrbitre, tal com marca el reglament, el va expulsar i va assenyalar tir lliure indirecte. En Iván Bordeje va demostrar no saber-se el reglament, ja que va marcar fent un xut directe. L'àrbitre, que tenia la mà alçada marcant tir lliure indirecte, va anular el gol.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 74 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 74, Luka Dogondke de villalola va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 38 (Lesión leve): En Iván Bordeje ocupà el lloc d'en Kjetil Skjønberg al 38 minuts, dos minuts després que el jugador de villalola quedés mig estabornit sobre el terreny de joc al rebre un fort cop al cap per part d'un company.