Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

no perdais el tiempo...el hattrick esta muerto... (1431852) - Trasto C.F (486847) » 336339415: T34/J1/VI

Liga 336339415 Información oficial sobre el partido 336339415 en Hattrick

16.07.2011 14:00:00
Liga: Temporada 34 / Jornada 1 / VI.4 (14322)

Real Canuto Alineación oficial del equipo 'Real Canuto' en el partido 0 - 2 equipo A Alineación oficial del equipo 'equipo A' en el partido
0 - 1 José Cendra (48')
0 - 2 Edgar Bedoya (82')
Real Canuto Alineación oficial del equipo 'Real Canuto' en el partido 0 - 2 equipo A Alineación oficial del equipo 'equipo A' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Real Canuto Alineación oficial del equipo 'Real Canuto' en el partido 1 - 0 equipo A Alineación oficial del equipo 'equipo A' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 1.38Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.19Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
98,1 % 0,1 % 1,8 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Real Canuto

equipo A

Goles Goles

  • 141 Minuto 48 (Gol de contra por el centro): Mentre els rivals celebraven un gol que l'àrbitre havia anul·lat per fora de joc, els jugadors de equipo van posar en joc ràpidament la pilota, muntant un contraatac que els va permetre plantar-se sense oposició davant el porter i marcar el 0 - 1 mitjançant en José Cendra.
  • 115 Minuto 82 (Gol evento especial delantero/extremo rápido): Lars-Olof Bengtsson no va poder aturar Edgar Bedoya de equipo, que va penetrar a l'àrea rival per velocitat i va marcar al minut 82 el 0 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 26 (Ocasión por la izquierda): El petit grup d'aficionats del equipo que s'havien desplaçat per veure l'equip van desesperar-se amb en Raúl Murillo, que va relliscar quan havia controlat una pilota a la punta esquerra de l'atac que el deixava amb bones opcions de marcar.
  • 286 Minuto 30 (Ocasión de tiro libre indirecto de contra): Per tal d'evitar un contraatac perillós, l'encarregat del material va sortir corrents des de la banqueta i va enviar la pilota a la graderia. L'àrbitre, tal com marca el reglament, el va expulsar i va assenyalar tir lliure indirecte. En Raúl Murillo va demostrar no saber-se el reglament, ja que va marcar fent un xut directe. L'àrbitre, que tenia la mà alçada marcant tir lliure indirecte, va anular el gol.
  • 282 Minuto 62 (Ocasión por la izquierda): Juan Carlos Valcuende, situat a la banda esquerra, va disposar d'una gran oportunitat als 62 minuts, però el mitja punta va fer la passada un segon tard, quan la defensa ja havia provocat el fora de joc. equipo va quedar sense poder incrementar el seu marcador.
  • 241 Minuto 79 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de equipo va robar la pilota i l'equip va sortir ràpidament al contraatac, però la rematada final de Pere Jordi Auré va sortir per sobre el travesser.

Eventos clima Eventos clima

  • 303 Minuto 15 (Evento clima: sol, OK técnico): En Karl-Magnus Möllerlund va jugar a un nivell molt alt gràcies a les bones condicions meteorològiques que li van permetre desenvolupar tot el que sap fer.
  • 306 Minuto 51 (Evento clima: sol, K.O. rápido): El sol espatarrant que feia aquell dia va perjudicar sens dubte a Edmund Giętkowski, que no va rendir al seu nivell habitual.