Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Pio Palancana C.F. (795471) - Legio IX F.C. (1436387) » 336338067: T34/J4/V

Liga 336338067 Información oficial sobre el partido 336338067 en Hattrick

06.08.2011 14:00:00
Liga: Temporada 34 / Jornada 4 / V.253 (5768)

REAL_OVIEDO Alineación oficial del equipo 'REAL_OVIEDO' en el partido 1 - 3 RCD AQUILES Alineación oficial del equipo 'RCD AQUILES' en el partido
0 - 1 Jordi Estopa (26')
Carlos Roselló (38') 1 - 1
1 - 2 Jordi Estopa (70')
1 - 3 Carlo Antinori (79')
REAL_OVIEDO Alineación oficial del equipo 'REAL_OVIEDO' en el partido 1 - 3 RCD AQUILES Alineación oficial del equipo 'RCD AQUILES' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
REAL_OVIEDO Alineación oficial del equipo 'REAL_OVIEDO' en el partido 1 - 3 RCD AQUILES Alineación oficial del equipo 'RCD AQUILES' en el partido
Tiene un resultado normal 0.73Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 3.39Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
4,4 % 0,2 % 95,4 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

REAL_OVIEDO

Goles Goles

  • 112 Minuto 38 (Gol por la izquierda): Els incondicionals del REAL_OVIEDO s'esgargamellaven dempeus per esperonar Carlos Roselló que, en rebre la pilota i trobar-se desmarcat, va dirigir-se com una fletxa cap a la porteria rival des de l'esquerra. Una jugada molt maca, que succeïa al minut 38 i suposava l'empat a 1 per als locals.

Ocasiones Ocasiones

  • 214 Minuto 30 (Ocasión de penalti): REAL_OVIEDO tenia un penal al seu favor al minut 30, però el porter va aturar el xut de Carlos Roselló amb una gran estirada, evitant així l'empat. Un comentarista va cridar efusivament ''Józef Moniak, t'estimo!!!''
  • 240 Minuto 40 (Ocasión de contra de falta): Els jugadors de REAL_OVIEDO van aconseguir crear força contraatacs, com el del minut 40 que la defensa rival va tallar de forma no reglamentària. La falta la va xutar Carlos Roselló, però la pilota va sortir per sobre del travesser.
  • 243 Minuto 82 (Ocasión de contra por la derecha): Manuel Ostos Pérez va trobar-se sol a la banda dreta després d'un contraatac de REAL_OVIEDO que va agafar els rivals per sorpresa. Va encarar la porteria i va deixar anar un fort xut, però el porter va tapar bé el primer pal i va desviar la pilota.

RCD AQUILES

Goles Goles

  • 186 Minuto 26 (Gol de tiro libre indirecto de contra): El 0 - 1 va arribar gràcies a una falta feta per aturar un contraatac per part del AQUILES. La falta va servir per comprovar que l'estratègia ofensiva era una bona arma d'aquest equip, ja que en Jordi Estopa va rematar tot sol dins de l'àrea petita.
  • 171 Minuto 70 (Gol por el centro): Amb 70 minuts jugats, Jordi Estopa de AQUILES va penetrar pel mig i, amb molta calma, va posar els visitants per sobre en el marcador amb un 1 - 2.
  • 181 Minuto 79 (Gol por el centro): Al minut 79, Carlo Antinori va augmentar l'avantatge de AQUILES a 1 - 3 amb un fort xut que va passar pel mig de la defensa central com una bola de canó.

Ocasiones Ocasiones

  • 281 Minuto 29 (Ocasión por el centro): Al minut 29 de partit, Aitanu Ortiz va estar a punt de fer pujar un gol més al marcador quan va xutar just des de fora l'àrea, però la pilota va sortir pel damunt del travesser.
  • 285 Minuto 39 (Ocasión de tiro libre indirecto): Una falta a favor de AQUILES a l'esquerra de l'atac va ser centrada al punt de penal. Segons abans, la defensa va sortir corrents cap al mig del camp en grup per deixar en fora de joc als rivals. Per això, tot i que en David Fernán va rematar prou bé, la jugada ja estava invalidada.
  • 285 Minuto 66 (Ocasión de tiro libre indirecto): L'àrbitre va xiular cessió a l'interior de l'àrea del REAL_OVIEDO. La jugada d'estratègia del AQUILES per tirs lliures indirectes no estava prou treballada, ja que després d'uns moviments de distracció en Kai Schaeßberg va acabar xutant directament a porteria i l'àrbitre va invalidar la jugada.
  • 283 Minuto 78 (Ocasión por la derecha): Alfredo Saura Pradas de AQUILES va rebre una gran passada des de la dreta, va aconseguir driblar el porter al minut 78 i va empènyer la pilota cap a la xarxa, però un defensa va impedir el gol creuant-se al moment precís.