Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Vampis F.C. (992647) - Lo peor de la EUITIZ (117763) » 336337853: T34/J6/V

Liga 336337853 Información oficial sobre el partido 336337853 en Hattrick

20.08.2011 14:00:00
Liga: Temporada 34 / Jornada 6 / V.249 (5764)

Vampis F.C. Alineación oficial del equipo 'Vampis F.C.' en el partido 3 - 2 Lo peor de la EUITIZ Alineación oficial del equipo 'Lo peor de la EUITIZ' en el partido
Arbian Lleshi (4') 1 - 0
Arbian Lleshi (5') 2 - 0
2 - 1 Tiburcio Hernández Luna (37')
2 - 2 Àngel Guillema (66')
Antonio Cantalapiedra (70') 3 - 2
Vampis F.C. Alineación oficial del equipo 'Vampis F.C.' en el partido 3 - 2 Lo peor de la EUITIZ Alineación oficial del equipo 'Lo peor de la EUITIZ' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Extraterrestre (16))
Vampis F.C. Alineación oficial del equipo 'Vampis F.C.' en el partido 2 - 3 Lo peor de la EUITIZ Alineación oficial del equipo 'Lo peor de la EUITIZ' en el partido
Tiene un poco de suerte 2.24Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 3.24Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
26,0 % 19,7 % 54,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Vampis F.C.

Goles Goles

  • 118 Minuto 4 (Gol evento especial córner peinado): Al minut 4, el Vampis va treure un córner ras cap a la frontal de l'àrea, des d'on en Arbian Lleshi, completament sol després dels moviments de distracció dels companys, va rematar de primeres, marcant així el 1 - 0.
  • 133 Minuto 5 (Gol por la derecha): Amb 5 minuts jugats, en Arbian Lleshi va augmentar l'avantatge de Vampis a 2 - 0 en rebre una centrada des de la banda dreta, deixar-se passar la pilota per sota les cames enganyant el porter i, amb un toc subtil, marcar a porta buida.
  • 122 Minuto 70 (Gol por la izquierda): Els seguidors del Vampis contenien la respiració mentre en Antonio Cantalapiedra s'escapava per l'esquerra. La veritat és que se'n va sortir la mar de bé i va acabar anotant el 3 - 2 per als locals.

Ocasiones Ocasiones

  • 230 Minuto 28 (Ocasión de falta): L'àrbitre va assenyalar una falta per l'equip local. Mentre varis jugadors protestaven amb cara de pocs amics, en Mauro Pérez Ruiz, que era més viu que la tinya, va xutar ràpidament a porteria però la pilota va anar a parar al pal.
  • 233 Minuto 38 (Ocasión por la derecha): El Vampis ho intentava per la dreta per mitjà de Berkant Ötüken, però la defensa visitant estava ben situada i rebutjava el perill sense problemes.

Lesiones Lesiones

  • 090 Minuto 83 (Tirita): Hi hagué un gran rebombori a les grades, al minut 83 de partit, quan un jugador de Vampis, en Krzysztof Trykacz, va caure al terra en mala posició. De seguida, però, va refusar el gest de canvi que li feia l'entrenador i s'incorporà amb els companys.
  • 090 Minuto 85 (Tirita): Era el minut 85 quan després d'una dura entrada, el jugador Berkant Ötüken de Vampis s'agotzonà dolent-se del turmell, però es va negar a deixar el terreny de joc.

Lo peor de la EUITIZ

Goles Goles

  • 185 Minuto 37 (Gol de tiro libre indirecto): L'àrbitre va xiular cessió a l'interior de l'àrea del Vampis. En una jugada assajada, un company va tocar la pilota amb el taló i en Tiburcio Hernández Luna la va col·locar a l'escaire. L'entrenador del EUITIZ es va girar cap al seu ajudant i, fent veure que es treia un puro de la boca, li va dir: "m'agrada que els plans surtin bé". El 2 - 1 arribava al minut 37.
  • 161 Minuto 66 (Gol por el centro): El 2 - 2 va arribar amb una jugada de Àngel Guillema que va marxar pel centre d'un defensor i, com que cap company li feia la cobertura, ningú va poder evitar que marqués el gol de l'empat pels visitants.

Ocasiones Ocasiones

  • 251 Minuto 22 (Ocasión por el centro): Un excel·lent xut de Diego Alsina va anar a parar a la base del pal del porter local que, al finalitzar la jugada, li va fer un petó agraint aquest cop de mà.
  • 240 Minuto 29 (Ocasión de contra de falta): EUITIZ va aconseguir provocar una falta després d'un contraatac, però el xut de Damián Abandero va anar a parar a les mans del porter.
  • 262 Minuto 74 (Ocasión por la izquierda): EUITIZ va estar a punt d'empatar al 74 quan un jugador local va perdre la pilota dins l'àrea gràcies a la pressió de Damián Abandero que va avançar fins l'àrea petita pel flanc esquerre, però l'embolic va acabar en no res.
  • 261 Minuto 86 (Ocasión por el centro): Alejandro Erbeta quasi aconsegueix empatar per EUITIZ al minut 86, però Borna Heydari va fer una magnífica intervenció, i va enviar el seu xut amb efecte a un costat de la porteria.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 31 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 31, Alberto Murguía de EUITIZ va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.