Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Sporting Altea (312715) - cromater c.f. (1431595) » 336337771: T34/J13/V

Liga 336337771 Información oficial sobre el partido 336337771 en Hattrick

08.10.2011 14:00:00
Liga: Temporada 34 / Jornada 13 / V.247 (5762)

F.P.L.N Alineación oficial del equipo 'F.P.L.N' en el partido 0 - 3 cromater c.f. Alineación oficial del equipo 'cromater c.f.' en el partido
0 - 1 Muammer Özal (21')
0 - 2 Tom Apelborg (52')
0 - 3 Cedric von Felten (77')
F.P.L.N Alineación oficial del equipo 'F.P.L.N' en el partido 0 - 3 cromater c.f. Alineación oficial del equipo 'cromater c.f.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
F.P.L.N Alineación oficial del equipo 'F.P.L.N' en el partido 2 - 0 cromater c.f. Alineación oficial del equipo 'cromater c.f.' en el partido
Tiene mala suerte 1.69Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.00Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
100,0 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un EJEA (5)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

F.P.L.N

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 12 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de Reymundo Loera va estar a punt d'acabar en gol al minut 12, però el porter visitant Yona Jano va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.
  • 223 Minuto 20 (Ocasión por la derecha): F.P.L.N va trenar una magnífica jugada per la dreta que va deixar Max Cajada en un 1 contra 1 amb el porter Yona Jano, que amb molta sang freda va aguantar-lo fins que li va robar la pilota.
  • 211 Minuto 33 (Ocasión por el centro): Al minut 33 el F.P.L.N va posar setge sobre la defensa central visitant però en Francesc Barrera no va estar gens encertat.
  • 202 Minuto 65 (Ocasión por la izquierda): Thibaut Fernandez va tenir l'oportunitat d'apropar el seu equip al marcador al minut 65 amb una jugada per l'esquerra, però un mal control va fer perdre la pilota per línia de banda.
  • 201 Minuto 70 (Ocasión por el centro): Al minut 70 la pilota ja entrava a la porteria de l'equip visitant, però la pilota es va frenar a prop de la línia de gol degut al mal estat de l'àrea petita, que estava plena de fang. En Max Cajada no s'ho podia creure.

cromater c.f.

Goles Goles

  • 186 Minuto 21 (Gol de tiro libre indirecto de contra): Un bon contraatac de cromater va ser aturat amb una agafada de samarreta. En una falta de recursos ofensius evidents, van enviar una pilota a l'olla que, degut a una relliscada inoportuna, va poder ser rematada sense problemes a gol per en Muammer Özal.
  • 186 Minuto 52 (Gol de tiro libre indirecto de contra): Els defenses van aturar un contraatac de cromater amb una falta. Però el jugador que l'havia rebut es va posar ràpidament de peu, va plantar la pilota i va fer un centre al cap d'en Tom Apelborg, que va rematar picant la pilota enviant-la fora de l'abast del porter. Mentre el porter recriminava als seus companys que algú s'havia de posar al davant per evitar que es serveixi ràpidament la falta, el videomarcador sortia el 0 - 2 amb un gran "Goooool!" al costat.
  • 181 Minuto 77 (Gol por el centro): Cedric von Felten de cromater va rebre una passada dins l'àrea local, i va rematar per sota les cames del porter rival, posant el marcador a 0 - 3 al minut 77. Tot seguit, va córrer cap a la banda i va propinar gestos amb els braços a la grada local, que va respondre amb una pluja d'objectes al camp. A l'estadi, la megafonia demanava educació i el públic xiulava, tot exaltat!

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 13 (Ocasión de contra por el centro): Fruit dels bons moviments defensius de cromater, l'equip va recuperar la pilota al minut 13 i va contraatacar. En Enzo Bhend va desmarcar-se pel centre però la passada que li van fer no la va saber controlar.
  • 242 Minuto 66 (Ocasión de contra por la izquierda): El cromater va tenir una gran oportunitat de marcar gràcies a un contraatac per l'esquerra al minut 66, però en Tom Apelborg va xutar massa creuat i la pilota va acabar a fora de banda.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 79 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Muammer Özal de cromater es va guanyar la targeta groga merescudament.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 76 (Lesión leve): En Stefan Geisselbacher ocupà el lloc d'en Aníbal Muñoz al 76 minuts, dos minuts després que el jugador de cromater quedés mig estabornit sobre el terreny de joc al rebre un fort cop al cap per part d'un company.