Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Maria F.S (994700) - losespumosos (994996) » 336335489: T34/J9/V

Liga 336335489 Información oficial sobre el partido 336335489 en Hattrick

10.09.2011 14:00:00
Liga: Temporada 34 / Jornada 9 / V.225 (5738)

*Phoenix* Alineación oficial del equipo '*Phoenix*' en el partido 0 - 1 Dadotres FC Alineación oficial del equipo 'Dadotres FC' en el partido
0 - 1 Lapo Bassini (41')
*Phoenix* Alineación oficial del equipo '*Phoenix*' en el partido 0 - 1 Dadotres FC Alineación oficial del equipo 'Dadotres FC' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
*Phoenix* Alineación oficial del equipo '*Phoenix*' en el partido 0 - 1 Dadotres FC Alineación oficial del equipo 'Dadotres FC' en el partido
Tiene un resultado normal 0.37Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.21Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
8,4 % 0,4 % 91,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

*Phoenix*

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 27 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de *Phoenix* va robar la pilota i l'equip va sortir ràpidament al contraatac, però la rematada final de Pablo Torres Campo va sortir per sobre el travesser.
  • 222 Minuto 38 (Ocasión por la izquierda): *Phoenix* va desaprofitar l'oportunitat de posar-se per davant al marcador quan al minut 38 la defensa visitant va aconseguir enviar la pilota a córner un cop Sergio de la Mota ja havia driblat el porter venint des de l'esquerra i es disposava a marcar.
  • 213 Minuto 58 (Ocasión por la derecha): El *Phoenix* va treure un servei de banda a prop del córner dret molt llarg. La pilota va arribar a l'àrea petita i en Tony Durand la va pentinar, però no hi havia ningú esperant al segon pal.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 84 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Sergio de la Mota de *Phoenix* es va guanyar la targeta groga merescudament.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 77 (Lesión leve): Després de 77 minuts jugats, Bento Pereira es va haver de retirar del terreny de joc a causa d'unes molèsties al genoll. Al seu lloc va sortir Wilhelm Backx.

Eventos clima Eventos clima

  • 302 Minuto 25 (Evento clima: lluvia, OK potente): El terreny de joc estava molt moll, però Tony Durand estava fent un bon partit.
  • 301 Minuto 87 (Evento clima: lluvia, K.O. técnico): Tanta pluja va afectar el rendiment de Nivaldo Jacinto que estava més pendent de no trepitjar els tolls d'aigua que de la pilota.

Dadotres FC

Goles Goles

  • 171 Minuto 41 (Gol por el centro): La defensa local va aconseguir aturar l'atac dels visitants, però el refús va anar a parar a en Lapo Bassini que va driblar fàcilment al porter i tranquil·lament va xutar per fer pujar el 0 - 1 per a Dadotres.

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 26 (Ocasión por la derecha): Xavier Rico de Dadotres, va estar a punt de posar els visitants pel davant al minut 26, quan es va endur una pilota dividida a la punta dreta de l'atac, però el seu xut, massa creuat, va sortir fora etzibant un jugador despistat que escalfava al costat del banderí de córner!
  • 242 Minuto 37 (Ocasión de contra por la izquierda): Dadotres van estar a punt de marcar en un contraatac al minut 37, però Pierluigi Pepè va xutar desviat tot i tenir bon angle de tir des de l'esquerra de l'atac.
  • 281 Minuto 67 (Ocasión por el centro): Al minut 67 de partit, Pierluigi Pepè va estar a punt de fer pujar un gol més al marcador quan va xutar just des de fora l'àrea, però la pilota va sortir pel damunt del travesser.
  • 281 Minuto 85 (Ocasión por el centro): El porter local va fer una aturada impressionant a un xut a boca de canó de Rocco Aufiero. Es va fer el gallet aixecant-se amb parsimònia del terra i menyspreant les felicitacions dels companys, però a la repetició es va veure que tenia els ulls tancats, i havia estat un miracle que hagués aturat la pilota.

Eventos clima Eventos clima

  • 305 Minuto 35 (Evento clima: lluvia, K.O. rápido): Vinko Trukuš, que normalment destaca per la seva velocitat, no va tenir un gran dia a causa de l'estat del terreny de joc.