Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Atlético Madriles (1368784) - LOS MÁS MATAOS (489013) » 336335397: T34/J1/V

Liga 336335397 Información oficial sobre el partido 336335397 en Hattrick

16.07.2011 14:00:00
Liga: Temporada 34 / Jornada 1 / V.224 (5737)

Atlético Madriles Alineación oficial del equipo 'Atlético Madriles' en el partido 3 - 1 LOS MÁS MATAOS Alineación oficial del equipo 'LOS MÁS MATAOS' en el partido
Mufid Grahovac (19') 1 - 0
Bouke Bleek (49') 2 - 0
2 - 1 Roger Vidal (64')
Jan Ingebrigtsen (76') 3 - 1
Atlético Madriles Alineación oficial del equipo 'Atlético Madriles' en el partido 3 - 1 LOS MÁS MATAOS Alineación oficial del equipo 'LOS MÁS MATAOS' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
Atlético Madriles Alineación oficial del equipo 'Atlético Madriles' en el partido 4 - 0 LOS MÁS MATAOS Alineación oficial del equipo 'LOS MÁS MATAOS' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 4.03Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.12Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Atlético Madriles

Goles Goles

  • 123 Minuto 19 (Gol por la derecha): Atlético s'avançava al marcador al minut 19, després d'un rebot que va caçar en Mufid Grahovac per la banda dreta de l'atac local. El 1 - 0 va fer esclatar d'alegria els seguidors locals.
  • 131 Minuto 49 (Gol por el centro): Un desmarcatge del davanter centre de Atlético va propiciar la creació d'un espai lliure al centre de la defensa que va aprofitar en Bouke Bleek progressant des de la segona línia i definint ras i ajustat al pal. El marcador era de 2 - 0.
  • 119 Minuto 76 (Gol evento especial córner rematado por cabeceador): Wilibrord Eykelkamp va treure un córner llarg cap al segon pal que en Jan Ingebrigtsen, un gran especialista del joc aeri, va rematar de cap per a aconseguir el 3 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 285 Minuto 20 (Ocasión de tiro libre indirecto): Els jugadors del Atlético van tocar en curt un tir lliure indirecte xiulat a conseqüència d'una cessió al porter. L'encarregat de xutar a porteria, en Bouke Bleek, es pensava que l'havia de deixar passar entre les cames perquè un altre xutés, però no hi havia ningú darrere seu. L'entrenador el va esbroncar per no saber-se l'estratègia, i ell es va defensar dient que el dia que ho van assajar estava al gimnàs fent treball de musculació.
  • 231 Minuto 27 (Ocasión por el centro): Mufid Grahovac una mica més i incrementa el compte de gols del seu equip al minut 27, però una magnífica aturada de Zuhaitz Aiza va mantenir l'equip visitant dins del partit.
  • 285 Minuto 28 (Ocasión de tiro libre indirecto): Una falta a favor de Atlético a l'esquerra de l'atac va ser centrada al punt de penal. Segons abans, la defensa va sortir corrents cap al mig del camp en grup per deixar en fora de joc als rivals. Per això, tot i que en Mufid Grahovac va rematar prou bé, la jugada ja estava invalidada.
  • 231 Minuto 68 (Ocasión por el centro): En Wilibrord Eykelkamp, entrant des de la segona línia pel centre de la defensa va estar a punt de marcar, però la pilota va sortir llepant el pal.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 33 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Jan Ingebrigtsen de Atlético va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.

Lesiones Lesiones

  • 092 Minuto 79 (Lesión grave): Venanci Seró, de Atlético, va haver de ser retirat en braços del terreny de joc, ja que no podia seguir jugant. Pouya Yari el va substituir.

LOS MÁS MATAOS

Goles Goles

  • 153 Minuto 64 (Gol por la derecha): La caiguda a banda dreta de Roger Vidal va propiciar el desajust defensiu dels locals, que no van saber resoldre la situació. Gràcies això el MATAOS va reduir diferències al marcador: 2 - 1 al minut 64.

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 7 (Ocasión por el centro): MATAOS va tenir diverses oportunitats de gol, especialment la del minut 7, quan Emilio Valiente va quedar-se sol davant el porter Dimas Torres, però aquest va poder aturar el xut.
  • 242 Minuto 21 (Ocasión de contra por la izquierda): Al minut 21 una passada llarga a l'esquerra la va controlar en Climent Ametller, però un defensa, amb una càrrega legal el va desestabilitzar i li va robar la pilota quan ja es disposava a finalitzar el ràpid contraatac.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 15 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 15, Roger Elia de MATAOS va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.
  • 511 Minuto 55 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Caspar Dinkelmann es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.

Lesiones Lesiones

  • 090 Minuto 83 (Tirita): Era el minut 83 quan després d'una dura entrada, el jugador Daniel Denia de MATAOS s'agotzonà dolent-se del turmell, però es va negar a deixar el terreny de joc.