Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

RCA Fútbol Club (437838) - Grolitros team (992508) » 336331765: T34/J1/V

Liga 336331765 Información oficial sobre el partido 336331765 en Hattrick

16.07.2011 14:00:00
Liga: Temporada 34 / Jornada 1 / V.194 (5707)

el mojo city Alineación oficial del equipo 'el mojo city' en el partido 1 - 3 Grolitros team Alineación oficial del equipo 'Grolitros team' en el partido
Rubén Zarza (7') 1 - 0
1 - 1 Lucas Lutz (40')
1 - 2 Robert-Jan van der Duim (78')
1 - 3 Pablo Vega Castañeda (81')
el mojo city Alineación oficial del equipo 'el mojo city' en el partido 1 - 3 Grolitros team Alineación oficial del equipo 'Grolitros team' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
el mojo city Alineación oficial del equipo 'el mojo city' en el partido 0 - 1 Grolitros team Alineación oficial del equipo 'Grolitros team' en el partido
Tiene un poco de suerte 0.00Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.01Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,0 % 0,0 % 100,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

el mojo city

Goles Goles

  • 142 Minuto 7 (Gol de contra por la izquierda): S'havien jugat 7 minuts quan Rubén Zarza va aprofitar un contraatac per la banda esquerra per fer el 1 - 0 per a mojo.

Ocasiones Ocasiones

  • 240 Minuto 9 (Ocasión de contra de falta): mojo van dur a terme molts contraatacs perillosos, com per exemple el del minut 9 que va acabar amb una falta; el xut posterior de Xaime Rambures no va ser gens encertat.
  • 222 Minuto 56 (Ocasión por la izquierda): Una bona sortida aèria del porter visitant al minut 56 per blocar una centrada d'en Tommy Österlund va ser el trist final a una bonica jugada per banda esquerra de mojo.
  • 241 Minuto 85 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de mojo va iniciar un contraatac amb una passada llarga cap a Rubén Zarza, que va driblar l'últim defensor, va esquivar el porter amb una finta, però es va quedar sense angle i el seu xut va anar al pal.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 44 (Lesión leve): Javier Pallars de mojo va abandonar el terreny de joc després de 44 minuts, a causa d'un fort cop al turmell. Armando Facio va entrar en el seu lloc.

Grolitros team

Goles Goles

  • 163 Minuto 40 (Gol por la derecha): Els jugadors visitants van aconseguir l'empat al minut 40 amb un xut des de la dreta que va tocar a un defensor i va descol·locar al porter. L'àrbitre va ignorar aquest fet i va apuntar a l'acta que l'autoria del gol era d'en Lucas Lutz.
  • 172 Minuto 78 (Gol por la izquierda): Una jugada col·lectiva de tot l'equip de Grolitros va ser finalitzada des de l'esquerra per Robert-Jan van der Duim al minut 78. Els visitants es posaven per davant del marcador: 1 - 2.
  • 182 Minuto 81 (Gol por la izquierda): Al minut 81, els visitants es van col·locar 1 - 3 per sobre quan Pablo Vega Castañeda va aprofitar un servei des de l'esquerra, i va marcar amb una espectacular mitja tisora.

Ocasiones Ocasiones

  • 218 Minuto 32 (Ocasión evento especial córner peinado): Rupert Glück hauria d'haver marcat després d'un servei de cantonada que en Pablo Vega Castañeda havia pentinat al primer pal, però va enviar la pilota per damunt de la porteria.
  • 261 Minuto 33 (Ocasión por el centro): Els visitants quasi aconsegueixen el gol de l'empat al 33 després d'una gran combinació pel centre, però al moment de definir August Bellot va fer un xut de canari, sense problemes per al porter.
  • 273 Minuto 43 (Ocasión por la derecha): Grolitros va tenir l'oportunitat de desfer l'empat gràcies a la pujada del lateral per banda dreta que va crear desequilibri a la defensa, però el porter local Hugo Gorriarán va desviar el xut final de Sébastien Charpentier després d'una sèrie de rebots i molta confusió.
  • 237 Minuto 77 (Ocasión evento especial extremo + rematador): Lucas Lutz va realitzar una excel·lent centrada des de la seva banda, però Roeland Verbakel va fer una rematada lamentable que va acabar a les mans del porter.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 41 (Lesión leve): En Américo Abbadie ocupà el lloc d'en August Bellot al 41 minuts, dos minuts després que el jugador de Grolitros quedés mig estabornit sobre el terreny de joc al rebre un fort cop al cap per part d'un company.

Eventos clima Eventos clima

  • 302 Minuto 42 (Evento clima: lluvia, OK potente): El terreny de joc estava molt moll, però Américo Abbadie estava fent un bon partit.
  • 301 Minuto 44 (Evento clima: lluvia, K.O. técnico): Tanta pluja va afectar el rendiment de Pablo Vega Castañeda que estava més pendent de no trepitjar els tolls d'aigua que de la pilota.