Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

NinjMorado (438693) - Steaua del Búcaro (1438106) » 336331573: T34/J11/V

Liga 336331573 Información oficial sobre el partido 336331573 en Hattrick

24.09.2011 14:00:00
Liga: Temporada 34 / Jornada 11 / V.190 (5703)

Peña Ciervos Lokos Alineación oficial del equipo 'Peña Ciervos Lokos' en el partido 3 - 1 Boldis F.C. Alineación oficial del equipo 'Boldis F.C.' en el partido
Manuel Pulgar (43') 1 - 0
Manuel Pulgar (43') 2 - 0
2 - 1 Tomás Soto Carvajal (66')
Eugeniusz Toporowicz (80') 3 - 1
Peña Ciervos Lokos Alineación oficial del equipo 'Peña Ciervos Lokos' en el partido 3 - 1 Boldis F.C. Alineación oficial del equipo 'Boldis F.C.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
Peña Ciervos Lokos Alineación oficial del equipo 'Peña Ciervos Lokos' en el partido 3 - 1 Boldis F.C. Alineación oficial del equipo 'Boldis F.C.' en el partido
Tiene un resultado normal 2.99Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.93Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
90,8 % 0,5 % 8,7 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Peña Ciervos Lokos

Goles Goles

  • 123 Minuto 43 (Gol por la derecha): Ciervos s'avançava al marcador al minut 43, després d'un rebot que va caçar en Manuel Pulgar per la banda dreta de l'atac local. El 1 - 0 va fer esclatar d'alegria els seguidors locals.
  • 133 Minuto 43 (Gol por la derecha): El 2 - 0 va pujar al marcador quan Ciervos va aconseguir marcar per la dreta gràcies a un bon xut de Manuel Pulgar des de dins de l'àrea.
  • 132 Minuto 80 (Gol por la izquierda): En Eugeniusz Toporowicz va doblar per banda esquerra al seu company, que li va fer una passada en profunditat i, precedit per un gran control, va marcar amb l'exterior del peu pel pal llarg. El marcador dels locals augmentava: 3 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 13 (Ocasión por la izquierda): Ciervos va desaprofitar l'oportunitat de posar-se per davant al marcador quan al minut 13 la defensa visitant va aconseguir enviar la pilota a córner un cop Homero Magrão ja havia driblat el porter venint des de l'esquerra i es disposava a marcar.
  • 222 Minuto 41 (Ocasión por la izquierda): Una bona sortida aèria del porter visitant al minut 41 per blocar una centrada d'en Gerardo Kudaka va ser el trist final a una bonica jugada per banda esquerra de Ciervos.
  • 233 Minuto 74 (Ocasión por la derecha): En Alberto Cunhal es va escapolir de l'escomesa d'un rival marxant per la dreta de l'atac. Va encarar la porteria i va xutar a mitja altura, però la seva rematada la va desviar el porter rival a córner.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 78 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Robert Filip de Ciervos amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.

Lesiones Lesiones

  • 095 Minuto 69 (Lesión): Just després de controlar la pilota, en Niki Klemenčič va rebre una entrada per darrere tan forta que el dolor no el va poder deixar continuar, i va haver de demanar el canvi. L'entrenador el va substituir per en Sebastian Poscharnig.

Eventos clima Eventos clima

  • 304 Minuto 79 (Evento clima: sol, K.O. potente): El dia tan calorós no va posar les coses fàcils a en Pedro José Urbistondo que semblava que no podia demostrar la seva potència física com era habitual.

Boldis F.C.

Goles Goles

  • 152 Minuto 66 (Gol por la izquierda): En Tomás Soto Carvajal va escurçar diferències al marcador amb un xut amb molta rosca des de l'esquerra que el porter, tot i l'estirada, no va arribar a aturar: 2 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 14 (Ocasión de contra por el centro): En Jon-Ander Espiga va robar una pilota al centre del camp i va sortir ràpidament en conducció. Va arribar a la frontal de l'àrea però allà, quan es disposava a xutar a porteria va relliscar i va perdre una bona oportunitat.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 68 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Juan Calles.

Eventos clima Eventos clima

  • 306 Minuto 70 (Evento clima: sol, K.O. rápido): L'elevada temperatura ambiental va fer que Tomás Tabora tingués problemes amb el seu joc, ja que no era el seu clima idoni.