Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

F.C Llorete (1595830) - Club dingo2 (118355) » 336331412: T34/J11/V

Liga 336331412 Información oficial sobre el partido 336331412 en Hattrick

24.09.2011 14:00:00
Liga: Temporada 34 / Jornada 11 / V.188 (5701)

F.C Llorete Alineación oficial del equipo 'F.C Llorete' en el partido 1 - 3 CA. Independiente Alineación oficial del equipo 'CA. Independiente' en el partido
0 - 1 Eusebio Rey (27')
0 - 2 Rafael Lima (30')
0 - 3 Ildefonso das Teixugueiras (43')
Laureano Lavaque (67') 1 - 3
F.C Llorete Alineación oficial del equipo 'F.C Llorete' en el partido 1 - 3 CA. Independiente Alineación oficial del equipo 'CA. Independiente' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
F.C Llorete Alineación oficial del equipo 'F.C Llorete' en el partido 2 - 2 CA. Independiente Alineación oficial del equipo 'CA. Independiente' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 1.83Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.65Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
35,4 % 35,7 % 28,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

F.C Llorete

Goles Goles

  • 103 Minuto 67 (Gol por la derecha): L'afició local es va animar quan Laureano Lavaque va guanyar la partida al porter rival amb una rematada després d'una centrada des de la dreta, que permetia als locals de reduir diferències: 1 - 3.

Ocasiones Ocasiones

  • 202 Minuto 62 (Ocasión por la izquierda): En Róbson Baiano de Llorete es va trobar tot sol a l'esquerra de l'atac al minut 62, però es va posar nerviós i no va saber finalitzar una jugada que podia haver portat molt perill.
  • 203 Minuto 81 (Ocasión por la derecha): Un malentès entre el porter visitant José Manuel Cereceda i la defensa de l'esquerra va estar a punt d'acabar en gol per a Llorete, però el xut de Brendan Shields va sortir bastant desviat.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 40 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Alberto Conceição de Llorete amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.

CA. Independiente

Goles Goles

  • 138 Minuto 27 (Gol evento especial extremo + rematador): Joan Planellas estava realitzant un excel·lent partit des de la seva banda. Eusebio Rey va aconseguir rematar una de les seves bones centrades per aconseguir el 0 - 1 al minut 27.
  • 182 Minuto 30 (Gol por la izquierda): Al minut 30 un xut de difícil execució des de l'esquerra va significar que els visitants es distanciessin al marcador. En Rafael Lima va ser l'anotador del 0 - 2.
  • 181 Minuto 43 (Gol por el centro): Ildefonso das Teixugueiras de Independiente va rebre una passada dins l'àrea local, i va rematar per sota les cames del porter rival, posant el marcador a 0 - 3 al minut 43. Tot seguit, va córrer cap a la banda i va propinar gestos amb els braços a la grada local, que va respondre amb una pluja d'objectes al camp. A l'estadi, la megafonia demanava educació i el públic xiulava, tot exaltat!

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 6 (Ocasión por el centro): La defensa local es resistia a ser superada. En Eusebio Rey ho va intentar tot sol pel mig, però l'únic que va aconseguir va ser perdre la pilota, l'esbroncada de l'entrenador i una trepitjada intencionada al turmell que l'àrbitre no va voler veure.
  • 281 Minuto 44 (Ocasión por el centro): L'equip visitant va estar a punt d'incrementar el seu marcador per mitjà de Eusebio Rey després de 44 minuts, amb un xut molt ben col·locat, però finalment el porter Leon Meller va poder desviar-lo a córner.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 64 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Rafael Lima de Independiente va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.
  • 513 Minuto 78 (2ª Tarjeta amarilla (Honestidad)): Rafael Lima va simular un penal, però el col·legiat va veure que intentava ensarronar-lo i li va ensenyar la segona targeta groga, de manera que Independiente va haver d'acabar el partit amb un jugador menys.

Lesiones Lesiones

  • 095 Minuto 41 (Lesión): Just després de controlar la pilota, en Juan Manuel Roses va rebre una entrada per darrere tan forta que el dolor no el va poder deixar continuar, i va haver de demanar el canvi. L'entrenador el va substituir per en Julius Almskär.
  • 091 Minuto 65 (Lesión leve): Julius Almskär de Independiente va abandonar el terreny de joc després de 65 minuts, a causa d'un fort cop al turmell. Mahdi Jebli va entrar en el seu lloc.