Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

REAL MATADEMONIOS (1414861) - C.D. La Aldea de San Nicolas (438367) » 336331398: T34/J7/V

Liga 336331398 Información oficial sobre el partido 336331398 en Hattrick

27.08.2011 14:00:00
Liga: Temporada 34 / Jornada 7 / V.188 (5701)

REAL MATADEMONIOS Alineación oficial del equipo 'REAL MATADEMONIOS' en el partido 4 - 2 Dragones Malditos Alineación oficial del equipo 'Dragones Malditos' en el partido
Fred Füglistahler (5') 1 - 0
Pedro Villandrado (6') 2 - 0
2 - 1 Eudosio Padrenda (34')
2 - 2 Sergey Kiyski (53')
Nazario Foretic (62') 3 - 2
Ricardo Alfaro (75') 4 - 2
REAL MATADEMONIOS Alineación oficial del equipo 'REAL MATADEMONIOS' en el partido 4 - 2 Dragones Malditos Alineación oficial del equipo 'Dragones Malditos' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mítico (17))
REAL MATADEMONIOS Alineación oficial del equipo 'REAL MATADEMONIOS' en el partido 5 - 0 Dragones Malditos Alineación oficial del equipo 'Dragones Malditos' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 4.90Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.22Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,7 % 0,0 % 0,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

REAL MATADEMONIOS

Goles Goles

  • 119 Minuto 5 (Gol evento especial córner rematado por cabeceador): Zion Gabay va treure un córner llarg cap al segon pal que en Fred Füglistahler, un gran especialista del joc aeri, va rematar de cap per a aconseguir el 1 - 0.
  • 131 Minuto 6 (Gol por el centro): Un desmarcatge del davanter centre de MATADEMONIOS va propiciar la creació d'un espai lliure al centre de la defensa que va aprofitar en Pedro Villandrado progressant des de la segona línia i definint ras i ajustat al pal. El marcador era de 2 - 0.
  • 132 Minuto 75 (Gol por la izquierda): MATADEMONIOS va augmentar la diferència quan Ricardo Alfaro no va desaprofitar una clara ocasió després d'una gran jugada des de l'esquerra, deixant el marcador en un 4 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 242 Minuto 22 (Ocasión de contra por la izquierda): El MATADEMONIOS va tenir una gran oportunitat de marcar gràcies a un contraatac per l'esquerra al minut 22, però en Yoann Jore va xutar massa creuat i la pilota va acabar a fora de banda.
  • 231 Minuto 28 (Ocasión por el centro): Una bona jugada dels locals pel mig va deixar sol a en Pedro Villandrado. Malauradament, es va adormir a la palla preparant-se la pilota per xutar i un defensa li va prendre la pilota.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 32 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Wim Israëls de MATADEMONIOS va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.

Dragones Malditos

Goles Goles

  • 151 Minuto 34 (Gol por el centro): Els aficionats locals es van lamentar quan, al minut 34, el jugador visitant Eudosio Padrenda va reduir fàcilment l'avantatge local a 2 - 1, passant entre la defensa rival amb certa facilitat i marcant d'un xut ras i col·locat que va fer inútil l'estirada del porter.
  • 161 Minuto 53 (Gol por el centro): El 2 - 2 va arribar amb una jugada de Sergey Kiyski que va marxar pel centre d'un defensor i, com que cap company li feia la cobertura, ningú va poder evitar que marqués el gol de l'empat pels visitants.
  • 109 Minuto 62 (Gol evento especial rival imprevisible (poca defensa)): La gentada va començar a esbroncar i a maleir el nom de Diego Bestué després que enviés una passada llarga entre la seva propia defensa al jugador de MATADEMONIOS Nazario Foretic, que va creuar la pilota al pal oposat del porter materialitzant el 3 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 250 Minuto 21 (Ocasión de falta): Adrián Gatti va xutar una falta directa que va passar fregant el pal al minut 21.
  • 253 Minuto 27 (Ocasión por la derecha): L'atac dret visitant feia temps que portava perill. Al minut 27 en Anxo Cardalda va aconseguir xutar tot i estar envoltat de contraris, però l'aturada d'en Giuseppe Andreol va impedir que reduïssin les diferències al marcador.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 23 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, René Valíček de Dragones es va guanyar la targeta groga merescudament.
  • 511 Minuto 30 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Rafa Oliver es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.