Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Corbera Team (775402) - Gambel (1365409) » 336331306: T34/J12/V

Liga 336331306 Información oficial sobre el partido 336331306 en Hattrick

01.10.2011 14:00:00
Liga: Temporada 34 / Jornada 12 / V.186 (5699)

VILACLUB Alineación oficial del equipo 'VILACLUB' en el partido 1 - 2 Pastor United Alineación oficial del equipo 'Pastor United' en el partido
0 - 1 Urko Cereceda Sánchez (32')
Irek Tatur (55') 1 - 1
1 - 2 Adolfo Ustariz (71')
VILACLUB Alineación oficial del equipo 'VILACLUB' en el partido 1 - 2 Pastor United Alineación oficial del equipo 'Pastor United' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
VILACLUB Alineación oficial del equipo 'VILACLUB' en el partido 1 - 2 Pastor United Alineación oficial del equipo 'Pastor United' en el partido
Tiene un resultado normal 0.63Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.14Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
8,0 % 0,4 % 91,7 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

VILACLUB

Goles Goles

  • 106 Minuto 55 (Gol evento especial imprevisible intercepta (anotación)): El panell digital mostrava el minut 55 i semblava que VILACLUB desaprofitava una altra ocasió de gol, però de sobte Irek Tatur va interceptar un refús de la defensa i va disparar una canonada que si es descuida forada la xarxa! El marcador quedava amb 1 gols per als locals i 1 per als visitants.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 2 (Ocasión por el centro): En Pascal Schwanhofen va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de VILACLUB se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.
  • 221 Minuto 59 (Ocasión por el centro): Déu meu! Quina errada d'en Lasse Saraspää! Quan tothom ja cantava el gol que suposava l'avantatge local, la pilota li va passar entre les cames quan estava sobre la línia de gol. La cara de tonto que li va quedar contrastava amb la d'espant del porter.

Lesiones Lesiones

  • 090 Minuto 82 (Tirita): Passats 82 minuts de joc, en Hansel Roberto Campana de VILACLUB va patir una lleugera lesió. La intervenció del massatgista li va permetre continuar el partit.

Pastor United

Goles Goles

  • 171 Minuto 32 (Gol por el centro): L'entrenador visitant es va alegrar molt quan el seu equip es va posar per davant del marcador al minut 32, gràcies a una jugada treballada a l'entrenament en què Urko Cereceda Sánchez es va quedar sol al centre de l'atac. El marcador era de 0 - 1.
  • 172 Minuto 71 (Gol por la izquierda): Una jugada col·lectiva de tot l'equip de Pastor va ser finalitzada des de l'esquerra per Adolfo Ustariz al minut 71. Els visitants es posaven per davant del marcador: 1 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 242 Minuto 3 (Ocasión de contra por la izquierda): Pastor van estar a punt de marcar en un contraatac al minut 3, però Maciej Kouba va xutar desviat tot i tenir bon angle de tir des de l'esquerra de l'atac.
  • 273 Minuto 4 (Ocasión por la derecha): En Mateo Henderson va lluitar una pilota amb un rival, escorat a la banda dreta. Se les va manegar per endur-se-la, però quan va voler entrar a l'àrea dos rivals se li van plantar davant, i va decidir temporitzar, retrocedint la pilota fins al central.
  • 271 Minuto 11 (Ocasión por el centro): Campbell Mottershaw va estar a punt de posar els visitants per davant al minut 11, quan va quedar-se sol a 10 metres de la porteria, però Richi Prior va aconseguir desviar el seu xut a córner.
  • 209 Minuto 50 (Ocasión evento especial rival imprevisible (poca defensa)): Però en què devia estar pensant Hansel Roberto Campana? Un error clamorós seu va donar a Campbell Mottershaw una magnífica oportunitat de marcar. Al final, però, tot va acabar en un ensurt, ja que el seu xut va sortir desviat.
  • 281 Minuto 84 (Ocasión por el centro): L'equip visitant va estar a punt d'incrementar el seu marcador per mitjà de Maciej Kouba després de 84 minuts, amb un xut molt ben col·locat, però finalment el porter Richi Prior va poder desviar-lo a córner.

Lesiones Lesiones

  • 092 Minuto 39 (Lesión grave): De sobte es va sentir una gran cridòria. En Ido Ha'Rasha, jugador de Pastor, va caure com un sac de patates per culpa del cop que li donà un rival al minut 39. Aram Disco, mentre saltava al camp, es mostrà visiblement preocupat per l'estat del seu company.