Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

DjRoNiE TeaM (993655) - LINARES CITY- CIUDAD SIN LEY (1338882) » 336322284: T34/J2/V

Liga 336322284 Información oficial sobre el partido 336322284 en Hattrick

23.07.2011 14:00:00
Liga: Temporada 34 / Jornada 2 / V.112 (5625)

Atlético Victoria FC Alineación oficial del equipo 'Atlético Victoria FC' en el partido 1 - 3 LINARES CITY- CIUDAD SIN LEY Alineación oficial del equipo 'LINARES CITY- CIUDAD SIN LEY' en el partido
Wang Tat Wee (13') 1 - 0
1 - 1 Antti Iinatti (53')
1 - 2 Barnabas Limbrunner (74')
1 - 3 Carlos Leyva Prado (79')
Atlético Victoria FC Alineación oficial del equipo 'Atlético Victoria FC' en el partido 1 - 3 LINARES CITY- CIUDAD SIN LEY Alineación oficial del equipo 'LINARES CITY- CIUDAD SIN LEY' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Sobrenatural (14))
Atlético Victoria FC Alineación oficial del equipo 'Atlético Victoria FC' en el partido 5 - 2 LINARES CITY- CIUDAD SIN LEY Alineación oficial del equipo 'LINARES CITY- CIUDAD SIN LEY' en el partido
Es un cenizo 5.00Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.66Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
89,6 % 0,6 % 9,8 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un EJEA (5)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Atlético Victoria FC

Goles Goles

  • 185 Minuto 13 (Gol de tiro libre indirecto): Després de 13 minuts, el tirador de faltes del Atlético va executar-ne una enviant la pilota a l'àrea. La defensa la va refusar massa curta i en Wang Tat Wee, amb tot el temps del món, va afusellar al porter des de la frontal. El 1 - 0 pujava al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 211 Minuto 76 (Ocasión por el centro): Una bona jugada de Marc Urbaneja hauria d'haver estat gol al minut 76 si no hagués estat per la actuació destacada de la defensa central visitant.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 55 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Wang Tat Wee.
  • 510 Minuto 68 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Óscar Martínez Rubio de Atlético amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.

Lesiones Lesiones

  • 095 Minuto 29 (Lesión): El jugador de Atlético Alexandro Aenlle va caure lesionat i va necessitar ajuda per sortir del terreny de joc. Ander Coscarón va entrar en el seu lloc.

LINARES CITY- CIUDAD SIN LEY

Goles Goles

  • 185 Minuto 53 (Gol de tiro libre indirecto): L'entrenador va manar fer una jugada d'estratègia que havien preparat insistentment durant les sessions d'entrenament anteriors. Fins a 4 jugadors es van desmarcar dins de l'àrea per tal de deixar a en Antti Iinatti, que aparentment no participava a la jugada, lliure de marca. Va fer pujar el 1 - 1 amb un control orientat dins de l'àrea i un xut col·locat arran del pal.
  • 172 Minuto 74 (Gol por la izquierda): LINARES va aconseguir l'avantatge de 1 - 2 al minut 74. Barnabas Limbrunner va posar la pilota lluny de l'abast del porter, després d'una gran jugada col·lectiva per l'esquerra.
  • 141 Minuto 79 (Gol de contra por el centro): LINARES va demostrar la seva habilitat per contraatacar al minut 79, quan Carlos Leyva Prado, sol dins l'àrea, va aconseguir el 1 - 3.

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 7 (Ocasión por la izquierda): Es duien 7 minuts de partit jugats quan Carlos Leyva Prado va estar a punt de posar per davant a LINARES amb un xut precedit d'un túnel al defensor dret, però una gran intervenció amb el peu de Paco Torruella va impedir un gol cantat.
  • 273 Minuto 73 (Ocasión por la derecha): Antti Iinatti de LINARES, va estar a punt de posar els visitants pel davant al minut 73, quan es va endur una pilota dividida a la punta dreta de l'atac, però el seu xut, massa creuat, va sortir fora etzibant un jugador despistat que escalfava al costat del banderí de córner!

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 28 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Antti Iinatti de LINARES va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.

Lesiones Lesiones

  • 095 Minuto 56 (Lesión): LINARES es va veure obligat a realitzar una substitució, ja que Ricardo França no podia continuar jugant. El jugador va sortir del terreny de joc queixant-se de la dura entrada que havia rebut, mentre entrava Iver Ørnstrup al camp.