Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

De Dam Team (441338) - Benageber (122952) » 336315891: T34/J9/V

Liga 336315891 Información oficial sobre el partido 336315891 en Hattrick

10.09.2011 14:00:00
Liga: Temporada 34 / Jornada 9 / V.53 (5566)

De Dam Team Alineación oficial del equipo 'De Dam Team' en el partido 1 - 2 Caratallada Alineación oficial del equipo 'Caratallada' en el partido
Natanael Mozo (3') 1 - 0
1 - 1 Jaakko Mäyrälä (85')
1 - 2 Gian Domenico Biancolilla (86')
De Dam Team Alineación oficial del equipo 'De Dam Team' en el partido 1 - 2 Caratallada Alineación oficial del equipo 'Caratallada' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
De Dam Team Alineación oficial del equipo 'De Dam Team' en el partido 0 - 2 Caratallada Alineación oficial del equipo 'Caratallada' en el partido
Tiene un poco de suerte 0.26Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.11Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
1,5 % 0,1 % 98,4 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

De Dam Team

Goles Goles

  • 121 Minuto 3 (Gol por el centro): Natanael Mozo va donar a Dam un avantatge de 1 - 0, quan va rebre una passada des del mig camp, la va controlar dins l'àrea i va col·locar la pilota suaument al pal dret del porter.

Ocasiones Ocasiones

  • 233 Minuto 17 (Ocasión por la derecha): El Dam ho intentava per la dreta per mitjà de Gheorghiţă Cristea, però la defensa visitant estava ben situada i rebutjava el perill sense problemes.
  • 241 Minuto 35 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Dam va iniciar un contraatac amb una passada llarga cap a Talacasto Viola, que va driblar l'últim defensor, va esquivar el porter amb una finta, però es va quedar sense angle i el seu xut va anar al pal.
  • 233 Minuto 78 (Ocasión por la derecha): En Roberto Arteta es va escapolir de l'escomesa d'un rival marxant per la dreta de l'atac. Va encarar la porteria i va xutar a mitja altura, però la seva rematada la va desviar el porter rival a córner.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 24 (Lesión leve): Dam va fer una substitució al minut 24. Sarbil Aranaz va sortir coix del terreny de joc i va ser substituït pel seu company Roberto Arteta.
  • 090 Minuto 28 (Tirita): Al minut 28, Alessandro González de Dam es va lesionar lleugerament el turmell. Després d'estar uns segons a la gatzoneta, va aixecar-se i va indicar a l'entrenador que podia seguir al terreny de joc.

Caratallada

Goles Goles

  • 108 Minuto 85 (Gol evento especial imprevisible (general)): Jorge Rubio de Caratallada va estar a l'alçada de la seva reputació de trobar maneres inesperades d'introduir la pilota al fons de la xarxa, quan es va inventar una passada cap al seu company Jaakko Mäyrälä que va completar la jugada que feia pujar el 1 - 1 al marcador.
  • 172 Minuto 86 (Gol por la izquierda): Caratallada va aconseguir l'avantatge de 1 - 2 al minut 86. Gian Domenico Biancolilla va posar la pilota lluny de l'abast del porter, després d'una gran jugada col·lectiva per l'esquerra.

Ocasiones Ocasiones

  • 262 Minuto 23 (Ocasión por la izquierda): L'empat dels visitants es veia a venir al minut 23, en un 1 contra 1 amb el porter, però Lev Verbov va mostrar uns grans reflexos i va aconseguir aturar el xut de Jacinto Queralt des de l'esquerra.
  • 261 Minuto 26 (Ocasión por el centro): Caratallada va tenir l'empat a l'abast de la mà quan Gian Domenico Biancolilla es va trobar sol davant del porter, però el seu xut va topar amb el travesser.
  • 262 Minuto 37 (Ocasión por la izquierda): Al minut 37 va estar a punt d'arribar el gol de l'empat quan Iago Coiro va fer una jugada per la banda esquerra, però Lev Verbov va aturar el seu xut.
  • 262 Minuto 72 (Ocasión por la izquierda): Caratallada va estar a punt d'empatar al 72 quan un jugador local va perdre la pilota dins l'àrea gràcies a la pressió de Ignacio Feo que va avançar fins l'àrea petita pel flanc esquerre, però l'embolic va acabar en no res.
  • 282 Minuto 88 (Ocasión por la izquierda): Al minut 88, el Caratallada va estar a prop d'augmentar el marcador després que en Jorge Rubio s'escapés per l'esquerra. Afortunadament per l'afició local, el porter va fer bé la seva feina.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 87 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Iago Coiro es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.