Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Missdirecteam (123357) - Racing de las Canteras (441543) » 336315677: T34/J11/V

Liga 336315677 Información oficial sobre el partido 336315677 en Hattrick

24.09.2011 14:00:00
Liga: Temporada 34 / Jornada 11 / V.49 (5562)

Missdirecteam Alineación oficial del equipo 'Missdirecteam' en el partido 3 - 0 Racing de las Canteras Alineación oficial del equipo 'Racing de las Canteras' en el partido
Ralph Steba (8') 1 - 0
Facundo Ferreirous (21') 2 - 0
Facundo Ferreirous (34') 3 - 0
Missdirecteam Alineación oficial del equipo 'Missdirecteam' en el partido 3 - 0 Racing de las Canteras Alineación oficial del equipo 'Racing de las Canteras' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Missdirecteam Alineación oficial del equipo 'Missdirecteam' en el partido 3 - 0 Racing de las Canteras Alineación oficial del equipo 'Racing de las Canteras' en el partido
Tiene un resultado normal 3.12Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.02Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Missdirecteam

Goles Goles

  • 121 Minuto 8 (Gol por el centro): Al minut 8 els aficionats van embogir quan en Ralph Steba va rebre la pilota d’esquena a la porteria, va fer una “cua de vaca” que li va trencar la cintura al central, i va clavar un xut ras i sec impossible d’aturar pel porter. El marcador quedava 1 - 0 a favor de Missdirecteam.
  • 131 Minuto 21 (Gol por el centro): Un desmarcatge del davanter centre de Missdirecteam va propiciar la creació d'un espai lliure al centre de la defensa que va aprofitar en Facundo Ferreirous progressant des de la segona línia i definint ras i ajustat al pal. El marcador era de 2 - 0.
  • 134 Minuto 34 (Gol de penalti): L'àrbitre va pitar una penal a favor de Missdirecteam al minut 34, que va llançar ajustat al pal en Facundo Ferreirous. 3 - 0 pels locals.

Ocasiones Ocasiones

  • 231 Minuto 32 (Ocasión por el centro): Al minut 32, Patricio Astete gairebé va aconseguir sentenciar el partit per a l'equip de casa, després d'anar-se'n de dos defenses, però Alberto Noboa va estar molt atent i va realitzar una magnífica intervenció, probablement l'aturada del partit!
  • 285 Minuto 47 (Ocasión de tiro libre indirecto): La intenció era bona, però l'estratègia de tir lliure indirecte de Missdirecteam la van endevinar fàcilment els defensors, que havien estat mirant vídeos del seu rival.
  • 233 Minuto 77 (Ocasión por la derecha): El Missdirecteam ho intentava per la dreta per mitjà de Gianantonio Lancia, però la defensa visitant estava ben situada i rebutjava el perill sense problemes.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 14 (Lesión leve): Després de 14 minuts jugats, Primo Torres Cabrera es va haver de retirar del terreny de joc a causa d'unes molèsties al genoll. Al seu lloc va sortir Luis Moliner.
  • 090 Minuto 36 (Tirita): Era el minut 36 quan després d'una dura entrada, el jugador Norbert Styk de Missdirecteam s'agotzonà dolent-se del turmell, però es va negar a deixar el terreny de joc.
  • 091 Minuto 88 (Lesión leve): Ralph Steba de Missdirecteam va abandonar el terreny de joc després de 88 minuts, a causa d'un fort cop al turmell. Vesa Pylsy va entrar en el seu lloc.

Racing de las Canteras

Ocasiones Ocasiones

  • 240 Minuto 33 (Ocasión de contra de falta): L'àrbitre va castigar amb falta una empenta quan el Canteras sortien al contraatac. La falta llançada per Gertjan Keijsers va sortir força alta sense massa perill.
  • 241 Minuto 60 (Ocasión de contra por el centro): Una llarga passada de la defensa de Canteras va crear un bon contraatac que va acabar en un bon xut de Gertjan Keijsers, però el porter rival va fer una gran aturada.
  • 243 Minuto 84 (Ocasión de contra por la derecha): Tots els jugadors del Canteras sabien que si recuperaven la pilota, la podien enviar a en Fabio Prestía, perquè sempre sortia ràpid al contraatac per la dreta. Una bona mostra d'això es va veure al minut 84 però la rematada final no va ser digne d'un jugador de la seva categoria.
  • 240 Minuto 89 (Ocasión de contra de falta): Els jugadors de Canteras van aconseguir crear força contraatacs, com el del minut 89 que la defensa rival va tallar de forma no reglamentària. La falta la va xutar Gertjan Keijsers, però la pilota va sortir per sobre del travesser.

Lesiones Lesiones