Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Etiopía FC (1461988) - Juncalillo CD (1370275) » 336311307: T34/J7/V

Liga 336311307 Información oficial sobre el partido 336311307 en Hattrick

27.08.2011 14:00:00
Liga: Temporada 34 / Jornada 7 / V.7 (5520)

Etiopía FC Alineación oficial del equipo 'Etiopía FC' en el partido 1 - 1 FC Amigos de Prosikito Alineación oficial del equipo 'FC Amigos de Prosikito' en el partido
0 - 1 Adir Saban (36')
Xavier Anguela (80') 1 - 1
Etiopía FC Alineación oficial del equipo 'Etiopía FC' en el partido 1 - 1 FC Amigos de Prosikito Alineación oficial del equipo 'FC Amigos de Prosikito' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Etiopía FC Alineación oficial del equipo 'Etiopía FC' en el partido 2 - 2 FC Amigos de Prosikito Alineación oficial del equipo 'FC Amigos de Prosikito' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 1.91Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.99Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
30,1 % 37,1 % 32,7 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Etiopía FC

Goles Goles

  • 138 Minuto 80 (Gol evento especial extremo + rematador): Una meravellosa centrada de Elvis Forestan va anar directament als peus de Xavier Anguela que va aconseguir sense complicacions, amb una rematada suau i col·locada amb l'interior del peu, el 1 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 211 Minuto 63 (Ocasión por el centro): Etiopía enviava constantment pilotes cap als seus davanters, però la defensa central visitant semblava una paret!
  • 220 Minuto 83 (Ocasión de falta): Al minut 83, un xut de falta directa va estar a punt de significar un gol per a l'equip local, però va sortir desviat a l'esquerra de la porteria visitant.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 78 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 78, Atsuhiro Fukuzawa de Etiopía va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.

FC Amigos de Prosikito

Goles Goles

  • 139 Minuto 36 (Gol evento especial técnico vs. cabeceador): El jugador de Prosikito Adir Saban va fer ús de la magnífica tècnica i amb una sèrie de bicicletes, driblings i túnels va escapar-se dels jugadors de l'equip contrari que se li van posar al pas. Aksentije Kiković va intentar prendre-li la pilota a l'últim moment, però no va poder evitar el gol que posava el 0 - 1 al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 30 (Ocasión por el centro): Prosikito va tenir diverses oportunitats de gol, especialment la del minut 30, quan León Rico va quedar-se sol davant el porter Bjarne Eriksen, però aquest va poder aturar el xut.
  • 272 Minuto 34 (Ocasión por la izquierda): Es duien 34 minuts de partit jugats quan León Rico va estar a punt de posar per davant a Prosikito amb un xut precedit d'un túnel al defensor dret, però una gran intervenció amb el peu de Bjarne Eriksen va impedir un gol cantat.
  • 282 Minuto 72 (Ocasión por la izquierda): Al minut 72 Bjarne Eriksen va aconseguir desviar amb la punta dels dits el xut des de la banda esquerra de León Rico, i va impedir que l'equip visitant augmentés el seu avantatge al marcador.
  • 281 Minuto 79 (Ocasión por el centro): Al minut 79 de partit, Ulrich Neiswanger va estar a punt de fer pujar un gol més al marcador quan va xutar just des de fora l'àrea, però la pilota va sortir pel damunt del travesser.
  • 273 Minuto 81 (Ocasión por la derecha): Antonio Speranti de Prosikito, va estar a punt de posar els visitants pel davant al minut 81, quan es va endur una pilota dividida a la punta dreta de l'atac, però el seu xut, massa creuat, va sortir fora etzibant un jugador despistat que escalfava al costat del banderí de córner!