Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

estrostes f. c. (796173) - El Maresme HFC (124290) » 336307514: T34/J7/IV

Liga 336307514 Información oficial sobre el partido 336307514 en Hattrick

27.08.2011 14:00:00
Liga: Temporada 34 / Jornada 7 / IV.39 (3462)

estrostes f. c. Alineación oficial del equipo 'estrostes f. c.' en el partido 1 - 1 El Maresme HFC Alineación oficial del equipo 'El Maresme HFC' en el partido
0 - 1 Adrián Falas (64')
Jan Romero (81') 1 - 1
estrostes f. c. Alineación oficial del equipo 'estrostes f. c.' en el partido 1 - 1 El Maresme HFC Alineación oficial del equipo 'El Maresme HFC' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mítico (17))
estrostes f. c. Alineación oficial del equipo 'estrostes f. c.' en el partido 4 - 1 El Maresme HFC Alineación oficial del equipo 'El Maresme HFC' en el partido
Tiene bastante mala suerte 4.30Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.79Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
96,6 % 0,1 % 3,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

estrostes f. c.

Goles Goles

  • 112 Minuto 81 (Gol por la izquierda): Al minut 81, Jan Romero va interceptar una passada i entrant per l'esquerra va empatar: 1 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 32 (Ocasión por el centro): En Cédric Boisard va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de estrostes se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.
  • 213 Minuto 76 (Ocasión por la derecha): Després de 76 minuts, Andy Ó Beoláin va tenir l'empat a les botes però no va encertar a marcar des del pic dret de l'àrea gran quan tothom esperava el gol.
  • 222 Minuto 85 (Ocasión por la izquierda): Una bona sortida aèria del porter visitant al minut 85 per blocar una centrada d'en Mauro Pérez va ser el trist final a una bonica jugada per banda esquerra de estrostes.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 19 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Mattias Nilsson de estrostes la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.
  • 510 Minuto 89 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 89, Jan Romero de estrostes va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.

El Maresme HFC

Goles Goles

  • 116 Minuto 64 (Gol evento especial rápido + pase): Miguel Guzmán va demostrar la seva velocitat punta un altre cop i, després de deixar dos defenses enrere, va donar una assistència de gol a Adrián Falas, que no va fallar i va marcar el 0 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 12 (Ocasión por la izquierda): Al minut 12, un refús desafortunat de Javier Iduya, que va enviar a la zona de la defensa dreta, va donar als visitants l'oportunitat de posar-se per damunt al marcador, però Santi Tarrats no va saber driblar el porter, i finalment va perdre la pilota.
  • 218 Minuto 20 (Ocasión evento especial córner peinado): En un servei de cantonada, en Loïc Houel va entorpir al marcador d'en Miguel Guzmán per tal que aquest marqués tot sol, però aquest no va dirigir bé la pilota i va errar la rematada.
  • 272 Minuto 23 (Ocasión por la izquierda): El petit grup d'aficionats del Maresme que s'havien desplaçat per veure l'equip van desesperar-se amb en Santi Tarrats, que va relliscar quan havia controlat una pilota a la punta esquerra de l'atac que el deixava amb bones opcions de marcar.
  • 273 Minuto 28 (Ocasión por la derecha): En Àlex Oliver va lluitar una pilota amb un rival, escorat a la banda dreta. Se les va manegar per endur-se-la, però quan va voler entrar a l'àrea dos rivals se li van plantar davant, i va decidir temporitzar, retrocedint la pilota fins al central.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 31 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Alfredo Delvigo de Maresme es va emportar una amonestació al minut 31 per provocar un rival.

Lesiones Lesiones

  • 094 Minuto 89 (Tirita (médico)): Gonzalo Ganogald va rebre una entrada duríssima però va poder continuar després de rebre atenció sanitària. Just tornar a entrar al camp, va mirar de gaidó, desafiant, al jugador que li havia comès la falta.