Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

costodamorte (1416050) - F.C.Fama (994160) » 336305187: T34/J9/IV

Liga 336305187 Información oficial sobre el partido 336305187 en Hattrick

10.09.2011 14:00:00
Liga: Temporada 34 / Jornada 9 / IV.16 (3439)

costodamorte Alineación oficial del equipo 'costodamorte' en el partido 2 - 1 knightsbdn Alineación oficial del equipo 'knightsbdn' en el partido
0 - 1 Zsigmond Endrõdi (34')
Jae Hewitt (79') 1 - 1
Axlor Murgiondo (81') 2 - 1
costodamorte Alineación oficial del equipo 'costodamorte' en el partido 2 - 1 knightsbdn Alineación oficial del equipo 'knightsbdn' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
costodamorte Alineación oficial del equipo 'costodamorte' en el partido 1 - 2 knightsbdn Alineación oficial del equipo 'knightsbdn' en el partido
Tiene un poco de suerte 0.64Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.52Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
14,8 % 1,8 % 83,4 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

costodamorte

Goles Goles

  • 105 Minuto 79 (Gol evento especial imprevisible pase largo (pases)): La magnífica passada creuada realitzada per Cassiano Gaúcho va descol·locar totalment la defensa contrària i Jae Hewitt no va perdonar i va marcar el 1 - 1.
  • 121 Minuto 81 (Gol por el centro): costodamorte va aconseguir el 2 - 1 que desfeia l'empat quan al minut 81 Axlor Murgiondo va rebre una passada mil·limètrica dins l'àrea i la va rematar amb un sublim xut de mitja volea amb el punt de mira just sota el travesser.

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 20 (Ocasión de contra por la derecha): En un rebuig des de la defensa de costodamorte va anar a parar a la dreta de l'atac on en Jesús Alcami Pertejo, tot sol, va provar de muntar un ràpid contraatac. Va aconseguir arribar a la línia de fons però la seva centrada no la va poder aprofitar ningú.
  • 241 Minuto 74 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de costodamorte va robar la pilota i l'equip va sortir ràpidament al contraatac, però la rematada final de Axlor Murgiondo va sortir per sobre el travesser.

knightsbdn

Goles Goles

  • 173 Minuto 34 (Gol por la derecha): Molts conceptes tàctics ofensius es van veure en el gol que posava per davant als visitants: Una creació d'espai lliure a la banda passiva de l'atac produït per un desmarcatge de ruptura i un canvi d'orientació. Gràcies a això, el desajust a l'esquerra de la defensa va ser monumental i en Zsigmond Endrõdi va poder marcar tot sol el 0 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 19 (Ocasión por el centro): knightsbdn va tenir diverses oportunitats de gol, especialment la del minut 19, quan Terho Harju va quedar-se sol davant el porter Ambròs Homar, però aquest va poder aturar el xut.
  • 273 Minuto 30 (Ocasión por la derecha): knightsbdn va tenir l'oportunitat de desfer l'empat gràcies a la pujada del lateral per banda dreta que va crear desequilibri a la defensa, però el porter local Ambròs Homar va desviar el xut final de Zsigmond Endrõdi després d'una sèrie de rebots i molta confusió.
  • 281 Minuto 65 (Ocasión por el centro): Al minut 65 de partit, Ager Oiarzabal va estar a punt de fer pujar un gol més al marcador quan va xutar just des de fora l'àrea, però la pilota va sortir pel damunt del travesser.
  • 282 Minuto 78 (Ocasión por la izquierda): Ager Oiarzabal, situat a la banda esquerra, va disposar d'una gran oportunitat als 78 minuts, però el mitja punta va fer la passada un segon tard, quan la defensa ja havia provocat el fora de joc. knightsbdn va quedar sense poder incrementar el seu marcador.