Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

adidas alls stars (435771) - The Royal Inmundicia Society Team (313638) » 336304176: T34/J8/IV

Liga 336304176 Información oficial sobre el partido 336304176 en Hattrick

03.09.2011 14:00:00
Liga: Temporada 34 / Jornada 8 / IV.14 (3437)

Barakaldo Bizkaia F.C. Alineación oficial del equipo 'Barakaldo Bizkaia F.C.' en el partido 1 - 2 The Royal Inmundicia Society Team Alineación oficial del equipo 'The Royal Inmundicia Society Team' en el partido
0 - 1 Cristian Moise (19')
Tejs Kristensen (70') 1 - 1
1 - 2 Jørn Espersen (75')
Barakaldo Bizkaia F.C. Alineación oficial del equipo 'Barakaldo Bizkaia F.C.' en el partido 1 - 2 The Royal Inmundicia Society Team Alineación oficial del equipo 'The Royal Inmundicia Society Team' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
Barakaldo Bizkaia F.C. Alineación oficial del equipo 'Barakaldo Bizkaia F.C.' en el partido 2 - 2 The Royal Inmundicia Society Team Alineación oficial del equipo 'The Royal Inmundicia Society Team' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 2.18Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.15Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
31,7 % 37,4 % 30,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Barakaldo Bizkaia F.C.

Goles Goles

  • 185 Minuto 70 (Gol de tiro libre indirecto): L'àrbitre va xiular cessió a l'interior de l'àrea del Inmundicia. En una jugada assajada, un company va tocar la pilota amb el taló i en Tejs Kristensen la va col·locar a l'escaire. L'entrenador del Barakaldo es va girar cap al seu ajudant i, fent veure que es treia un puro de la boca, li va dir: "m'agrada que els plans surtin bé". El 1 - 1 arribava al minut 70.

Ocasiones Ocasiones

  • 212 Minuto 20 (Ocasión por la izquierda): En Quinto Lixó va tenir l'ocasió d'empatar el partit al minut 20, però va fallar estrepitosament. Un aficionat de les terres de l'Ebre va esclatar: "Bons collons, este noi no mos fotrà un gol en tota la temporada, és més dolent que la carn de gos!".
  • 213 Minuto 47 (Ocasión por la derecha): El Barakaldo va treure un servei de banda a prop del córner dret molt llarg. La pilota va arribar a l'àrea petita i en Quinto Lixó la va pentinar, però no hi havia ningú esperant al segon pal.
  • 211 Minuto 67 (Ocasión por el centro): Thassilo Wewers va estar a punt de marcar al minut 67 xutant des de fora de l'àrea, però un dels defenses visitants va aconseguir fer fora l'esfèrica.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 14 (Lesión leve): Francisco Esquerrer de Barakaldo va abandonar el terreny de joc després de 14 minuts, a causa d'un fort cop al turmell. Bogdan Durma va entrar en el seu lloc.

The Royal Inmundicia Society Team

Goles Goles

  • 171 Minuto 19 (Gol por el centro): Amb 19 minuts jugats, Cristian Moise de Inmundicia va penetrar pel mig i, amb molta calma, va posar els visitants per sobre en el marcador amb un 0 - 1.
  • 172 Minuto 75 (Gol por la izquierda): Al minut 75 una jugada preciosa iniciada i acabada per l'esquerra de l'atac va permetre a Inmundicia prendre l'avantatge al marcador. L'anotador del 1 - 2 va ser en Jørn Espersen.

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 2 (Ocasión por el centro): Inmundicia va tenir diverses oportunitats de gol, especialment la del minut 2, quan Juan Berrocal va quedar-se sol davant el porter Javier Zúñiga, però aquest va poder aturar el xut.
  • 209 Minuto 15 (Ocasión evento especial rival imprevisible (poca defensa)): Però en què devia estar pensant Tejs Kristensen? Un error clamorós seu va donar a Wilhelm Wielgus una magnífica oportunitat de marcar. Al final, però, tot va acabar en un ensurt, ja que el seu xut va sortir desviat.
  • 241 Minuto 21 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Inmundicia va iniciar un contraatac amb una passada llarga cap a Alejandro Parguiña, que va driblar l'últim defensor, va esquivar el porter amb una finta, però es va quedar sense angle i el seu xut va anar al pal.
  • 281 Minuto 77 (Ocasión por el centro): Cristian Moise quasi va augmentar l'avantatge de l'equip visitant quan va llançar un fort xut per damunt de Javier Zúñiga, però la pilota va topar amb el travesser.