Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Mortimer's FC (490350) - Arkansas Chuggabug (1414533) » 336301365: T34/J4/II

Liga 336301365 Información oficial sobre el partido 336301365 en Hattrick

06.08.2011 14:00:00
Liga: Temporada 34 / Jornada 4 / II.3 (3406)

Mortimer's FC Alineación oficial del equipo 'Mortimer's FC' en el partido 2 - 1 Cachipollas C.F. Alineación oficial del equipo 'Cachipollas C.F.' en el partido
0 - 1 Mario Kauffmann (17')
Joaquín Escolano (36') 1 - 1
Diego Sotres (87') 2 - 1
Mortimer's FC Alineación oficial del equipo 'Mortimer's FC' en el partido 2 - 1 Cachipollas C.F. Alineación oficial del equipo 'Cachipollas C.F.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Mortimer's FC Alineación oficial del equipo 'Mortimer's FC' en el partido 0 - 2 Cachipollas C.F. Alineación oficial del equipo 'Cachipollas C.F.' en el partido
Tiene suerte 0.01Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.45Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,0 % 0,0 % 100,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Mortimer's FC

Goles Goles

  • 140 Minuto 36 (Gol de contra de falta): Un ràpid contraatac de Mortimers el va aturar bruscament un defensa rival a la frontal de l'àrea. L'àrbitre va xiular falta però no va treure cap targeta, tot i que era clara. De totes maneres, Joaquín Escolano va xutar a la perfecció el tir lliure i va aconseguir el 1 - 1!
  • 141 Minuto 87 (Gol de contra por el centro): Diego Sotres va demostrar perquè fa por en els contraatacs quan va aconseguir rematar una ràpida jugada duta a terme perfectament pel seu equip, Mortimers, al minut 87. El marcador va canviar a 2 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 19 (Ocasión de contra por la derecha): Els jugadors de Mortimers van construir un bon contraatac, però el xut des de la dreta de l'atac d'en Afonso Villamarín va sortir desviat a la dreta de la porteria.
  • 242 Minuto 83 (Ocasión de contra por la izquierda): El Mortimers va tenir una gran oportunitat de marcar gràcies a un contraatac per l'esquerra al minut 83, però en Pepito Rojas Caro va xutar massa creuat i la pilota va acabar a fora de banda.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 20 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Américo Ibarburen de Mortimers va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.

Cachipollas C.F.

Goles Goles

  • 171 Minuto 17 (Gol por el centro): Losninhos agafava avantatge al minut 17 de joc en marcar el 0 - 1 després d'una sèrie de bones triangulacions, que va rematar Mario Kauffmann amb mestria.

Ocasiones Ocasiones

  • 281 Minuto 18 (Ocasión por el centro): L'equip visitant va estar a punt d'incrementar el seu marcador per mitjà de Jordan Garot després de 18 minuts, amb un xut molt ben col·locat, però finalment el porter Víctor Miró va poder desviar-lo a córner.
  • 281 Minuto 31 (Ocasión por el centro): Al minut 31 de partit, Jordan Garot va estar a punt de fer pujar un gol més al marcador quan va xutar just des de fora l'àrea, però la pilota va sortir pel damunt del travesser.
  • 281 Minuto 32 (Ocasión por el centro): El porter local va fer una aturada impressionant a un xut a boca de canó de Soner Perver. Es va fer el gallet aixecant-se amb parsimònia del terra i menyspreant les felicitacions dels companys, però a la repetició es va veure que tenia els ulls tancats, i havia estat un miracle que hagués aturat la pilota.
  • 281 Minuto 35 (Ocasión por el centro): Emil Liuha quasi va augmentar l'avantatge de l'equip visitant quan va llançar un fort xut per damunt de Víctor Miró, però la pilota va topar amb el travesser.
  • 272 Minuto 74 (Ocasión por la izquierda): El petit grup d'aficionats del Losninhos que s'havien desplaçat per veure l'equip van desesperar-se amb en Soner Perver, que va relliscar quan havia controlat una pilota a la punta esquerra de l'atac que el deixava amb bones opcions de marcar.
  • 272 Minuto 81 (Ocasión por la izquierda): Es duien 81 minuts de partit jugats quan Jordan Garot va estar a punt de posar per davant a Losninhos amb un xut precedit d'un túnel al defensor dret, però una gran intervenció amb el peu de Víctor Miró va impedir un gol cantat.
  • 261 Minuto 89 (Ocasión por el centro): En Kurt Jul al minut 89 va poder igualar el marcador, però un xiulet del públic el va fer creure que la jugada estava invalidada.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 24 (Lesión leve): En José Ángel Fivaller de Losninhos va acabar de veure el partit des de la banqueta ja que no es recuperava d'unes molèsties que notava al maluc. Andreu Bonet va prendre el seu rol al minut 24.
  • 091 Minuto 85 (Lesión leve): Després de 85 minuts jugats, Antti Mättö es va haver de retirar del terreny de joc a causa d'unes molèsties al genoll. Al seu lloc va sortir Kurt Jul.