Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

La Septima (1460957) - Málaga C.Ft. (798183) » 333714017: T34/R1

Copa 333714017 Información oficial sobre el partido 333714017 en Hattrick

13.07.2011 12:00:00
Copa: Temporada 34 / Ronda 1

La Septima Alineación oficial del equipo 'La Septima' en el partido 3 - 4 Inter Mitente A.C. Alineación oficial del equipo 'Inter Mitente A.C.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mítico (17))
La Septima Alineación oficial del equipo 'La Septima' en el partido 2 - 3 Inter Mitente A.C. Alineación oficial del equipo 'Inter Mitente A.C.' en el partido
Tiene un poco de suerte 2.30Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 3.13Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
26,7 % 24,0 % 49,4 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

La Septima

Goles Goles

  • 111 Minuto 44 (Gol por el centro): Al minut 44, Sanel Odorizzi va aconseguir l'empat després de rebre una passada pel centre de la defensa: 1 - 1.
  • 101 Minuto 85 (Gol por el centro): Sanel Odorizzi de Septima va demostrar les seves habilitats al minut 85 amb un xut entre la defensa central dels visitants que reduïa la diferència al marcador 2 - 3.
  • 114 Minuto 88 (Gol de penalti): Després de 88 minuts jugats, el col·legiat va acabar concedint un penal al Septima, molt protestat, ja que els jugadors de l'altre equip acusaven Pepe Luis Gabilondo de tirar-se a la piscina. Ell mateix, sense fer-ne cas, va transformar la pena màxima en l'empat a 3. El públic estava boig d'alegria!

Ocasiones Ocasiones

  • 213 Minuto 87 (Ocasión por la derecha): Sanel Odorizzi de Septima va rematar amb un cop de cap una centrada des de la banda dreta al minut 87, però no va estar gaire encertat.
  • 221 Minuto 89 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de Tomas Rissten va estar a punt d'acabar en gol al minut 89, però el porter visitant Christopher Ballucci va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.
  • 222 Minuto 92 (Ocasión por la izquierda): Septima va estar a punt de posar-se per davant al minut 92 però Tomas Rissten va fallar una ocasió clamorosa de gol quan es trobava sol davant del porter gràcies a una passada precisa des de l'esquerra.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 29 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 29, Sanel Odorizzi de Septima va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 43 (Lesión leve): En Alberto Majo ocupà el lloc d'en Francisco Arce al 43 minuts, dos minuts després que el jugador de Septima quedés mig estabornit sobre el terreny de joc al rebre un fort cop al cap per part d'un company.

Inter Mitente A.C.

Goles Goles

  • 171 Minuto 38 (Gol por el centro): La defensa local va aconseguir aturar l'atac dels visitants, però el refús va anar a parar a en Edoardo Teodoro Cagliostro que va driblar fàcilment al porter i tranquil·lament va xutar per fer pujar el 0 - 1 per a Mitente.
  • 171 Minuto 52 (Gol por el centro): En Manolo Pemán Cubillo donava l'avantatge pel seu equip al driblar amb el cos a un rival i marcar des de la frontal. Al minut 52 el marcador reflectia el 1 - 2.
  • 181 Minuto 78 (Gol por el centro): Al minut 78, després d'una combinació de passades a la frontal de l'àrea, Javier Núñez Guzmán va augmentar l'avantatge de Mitente a 1 - 3 amb un xut ras arran de pal.
  • 142 Minuto 93 (Gol de contra por la izquierda): Javier Núñez Guzmán va rematar un contraatac des de l'esquerra i va marcar així el 3 - 4 per a Mitente.

Ocasiones Ocasiones

  • 218 Minuto 40 (Ocasión evento especial córner peinado): En un servei de cantonada, en Tommi Heus va entorpir al marcador d'en Mikko-Ville Nikusaari per tal que aquest marqués tot sol, però aquest no va dirigir bé la pilota i va errar la rematada.

Eventos clima Eventos clima

  • 305 Minuto 44 (Evento clima: lluvia, K.O. rápido): Els tacs de les botes d'en Javier Núñez Guzmán no eren els adequats per la pluja, i això va fer que no tingués l'estabilitat adequada per córrer a màxima velocitat.
  • 301 Minuto 89 (Evento clima: lluvia, K.O. técnico): Va ploure tant que el terreny de joc va acabar negat, cosa que va afectar moltíssim els jugadors, especialment a Mikko-Ville Nikusaari, que no va poder demostrar tot el joc que duu dins seu.