Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

CF Real Madrid II (1595669) - Inter de Vallekas (435216) » 333713069: T34/R1

Copa 333713069 Información oficial sobre el partido 333713069 en Hattrick

13.07.2011 12:00:00
Copa: Temporada 34 / Ronda 1

Carimoon F.C. Alineación oficial del equipo 'Carimoon F.C.' en el partido 3 - 2 Inter de Vallekas Alineación oficial del equipo 'Inter de Vallekas' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Carimoon F.C. Alineación oficial del equipo 'Carimoon F.C.' en el partido 0 - 1 Inter de Vallekas Alineación oficial del equipo 'Inter de Vallekas' en el partido
Tiene bastante suerte 0.24Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.36Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
2,9 % 0,1 % 97,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Carimoon F.C.

Goles Goles

  • 101 Minuto 43 (Gol por el centro): Al minut 43, Wespezjan Osmański es va obrir pas entre la defensa central dels visitants. El seu xut va esmicolar les estalactites que hi havia a l'escaire dret de la porteria. El marcador quedava 1 - 2, reduint la distància pels locals.
  • 143 Minuto 55 (Gol de contra por la derecha): Una forta pilotada del porter de Carimoon va anar a parar a la banda dreta de l'atac, on hi havia en Niceto Cabanas, que va finalitzar el ràpid contraatac en gol. El marcador s'actualitzava amb un 2 - 2.
  • 122 Minuto 77 (Gol por la izquierda): Carimoon, atacant per l'esquerra al minut 77, va aprofitar el magnífic llançament de Edoardo Teodoro Collura per agafar avantatge al marcador: 3 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 202 Minuto 28 (Ocasión por la izquierda): Passaven 28 minuts quan Niceto Cabanas des de l'esquerra va marxar de dos rivals però un tercer, fent la cobertura dels seus companys, va evitar un gol que ja es cantava a la grada.
  • 218 Minuto 79 (Ocasión evento especial córner peinado): En un servei de cantonada, en Wespezjan Osmański va entorpir al marcador d'en Rostislav Bessonov per tal que aquest marqués tot sol, però aquest no va dirigir bé la pilota i va errar la rematada.
  • 232 Minuto 84 (Ocasión por la izquierda): En Imko van Veen, en situació d'extrem esquerre, va intentar marxar del seu marcador però aquest va allargar la cama i va aconseguir robar-li la pilota netament.

Lesiones Lesiones

  • 094 Minuto 27 (Tirita (médico)): Friedrich Wilhelm Rosemeier es va passar una bona estona queixant-se i renegant del rival que li havia fet l'entrada a destemps, però finalment va poder seguir jugant.

Inter de Vallekas

Goles Goles

  • 170 Minuto 2 (Gol de falta): Al minut 2 l'àrbitre va xiular una falta escorada a la dreta del porter. En Corrado Gobbetti va centrar la pilota, però ningú la va poder rematar, cosa que va despistar al porter que no va poder fer res per evitar el 0 - 1.
  • 183 Minuto 23 (Gol por la derecha): Al 23 del partit, un error a l'esquerra de la defensa va permetre a Vallekas augmentar el seu avantatge en el marcador, després que Arnau Bransuel es rifés el porter i marqués el 0 - 2.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 26 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Corrado Gobbetti de Vallekas la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.
  • 511 Minuto 49 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Fernando Malpaso de Vallekas va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.
  • 512 Minuto 73 (2ª Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 73 de partit, Fernando Malpaso de Vallekas va rebre la segona targeta groga per una entrada sense pilota a un rival i va haver d'abandonar el partit.

Lesiones Lesiones

  • 090 Minuto 69 (Tirita): Al minut 69 de partit, el jugador Ash Lyons de Vallekas es va lesionar lleugerament però va poder continuar.