Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Shutterlaid (800619) - Anyai FC (1592847) » 333712688: T34/R1

Copa 333712688 Información oficial sobre el partido 333712688 en Hattrick

13.07.2011 12:00:00
Copa: Temporada 34 / Ronda 1

Payoponis Alineación oficial del equipo 'Payoponis' en el partido 5 - 1 enanas fc Alineación oficial del equipo 'enanas fc' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Payoponis Alineación oficial del equipo 'Payoponis' en el partido 3 - 1 enanas fc Alineación oficial del equipo 'enanas fc' en el partido
Tiene suerte 3.01Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.81Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
92,9 % 0,3 % 6,8 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Payoponis

Goles Goles

  • 123 Minuto 12 (Gol por la derecha): Els locals es van posar per damunt en el marcador amb un gol que significava el 1 - 0 al minut 12 gràcies a la jugada de Ignasi Muntaner, que amb una acció personal va penetrar per la banda dreta i va creuar la pilota suaument davant la sortida a la desesperada del porter.
  • 132 Minuto 22 (Gol por la izquierda): Al minut 22, Payoponis va aconseguir el 2 - 0 quan els defenses visitants van perdre la pilota davant de Bernard Kirsten, que arribant per l'esquerra va driblar sense dificultats el porter i va empènyer la pilota al fons de la xarxa.
  • 133 Minuto 35 (Gol por la derecha): El 3 - 0 va pujar al marcador quan Payoponis va aconseguir marcar per la dreta gràcies a un bon xut de Carlos Gallego des de dins de l'àrea.
  • 141 Minuto 73 (Gol de contra por el centro): Payoponis sabia com jugar al contraatac, i al minut 73, Bernard Kirsten va aprofitar-ne un per entrar a l'àrea pel centre, encarar el porter i superar-lo amb una subtil vaselina, aconseguint així el 4 - 1.
  • 134 Minuto 79 (Gol de penalti): Payoponis va obtenir un penal al minut 79, que va llançar a la perfecció Alexandre Fesquet. 5 - 1 a favor dels locals.

Ocasiones Ocasiones

  • 231 Minuto 47 (Ocasión por el centro): Carlos Gallego una mica més i incrementa el compte de gols del seu equip al minut 47, però una magnífica aturada de Dawid Derda va mantenir l'equip visitant dins del partit.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 85 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Alexandre Fesquet de Payoponis va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 60 (Lesión leve): Carlos Gallego de Payoponis va abandonar el terreny de joc després de 60 minuts, a causa d'un fort cop al turmell. Enrique Lera va entrar en el seu lloc.

Eventos clima Eventos clima

  • 303 Minuto 75 (Evento clima: sol, OK técnico): Quina calor que feia! Tanmateix, a Alin-Eugen Duţă no li va importar gens ni mica.

enanas fc

Goles Goles

  • 151 Minuto 59 (Gol por el centro): enanas van mostrar una bona compenetració quan al minut 59 van reduir diferències a 3 - 1 mitjançant una gran jugada pel centre de l'atac que Zaharia Şuţu va rematar sense oposició al fons de la xarxa.

Ocasiones Ocasiones

  • 251 Minuto 37 (Ocasión por el centro): Un excel·lent xut de Zaharia Şuţu va anar a parar a la base del pal del porter local que, al finalitzar la jugada, li va fer un petó agraint aquest cop de mà.
  • 253 Minuto 72 (Ocasión por la derecha): Ja havien passat 72 minuts quan l'equip visitant, avançant per la dreta amb en Tadeusz Szmagaj amb la pilota als peus, va fer una centrada que degut a una ràfega de vent es va enverinar. La pilota va acabar tocant el travesser per la part de fora.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 74 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Henryk Wądrzyk de enanas es va guanyar la targeta groga merescudament.

Eventos clima Eventos clima

  • 306 Minuto 69 (Evento clima: sol, K.O. rápido): Amb tants graus de temperatura era difícil poder mantenir el ritme durant tot el partit, i en Tadeusz Szmagaj ho va acusar amb les seves cavalcades habituals.