Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Nylakins FC (988778) - Sporting e7 (1593415) » 333712276: T34/R1

Copa 333712276 Información oficial sobre el partido 333712276 en Hattrick

13.07.2011 12:00:00
Copa: Temporada 34 / Ronda 1

Gamusino friki Alineación oficial del equipo 'Gamusino friki' en el partido 4 - 5 F.C.Bergús Alineación oficial del equipo 'F.C.Bergús' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Gamusino friki Alineación oficial del equipo 'Gamusino friki' en el partido 1 - 0 F.C.Bergús Alineación oficial del equipo 'F.C.Bergús' en el partido
Tiene bastante suerte 1.46Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.07Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene una suerte increíble
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,7 % 0,0 % 0,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Gamusino friki

Goles Goles

  • 113 Minuto 27 (Gol por la derecha): Gràcies a un bon atac per la banda dreta, el jugador Zdravko Salvador de Gamusino va aconseguir igualar el partit al minut 27, davant l'alegria dels aficionats: 1 - 1.
  • 123 Minuto 57 (Gol por la derecha): Passats 57 minuts, Luis Alfredo Fontecha, per la dreta, va fer una bona finta superant la defensa que havia quedat descompensada i va marcar el gol que suposava el 2 - 1. Gamusino es posava per davant!

Ocasiones Ocasiones

  • 236 Minuto 38 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): Per falta d'experiència, Ratilo Schönhauser va fer una falta innecessària a la frontal de l'àrea, però al final no va tenir conseqüències per al seu equip.
  • 231 Minuto 58 (Ocasión por el centro): Al minut 58, Roland Bernbom gairebé va aconseguir sentenciar el partit per a l'equip de casa, després d'anar-se'n de dos defenses, però Bernardo Quirós va estar molt atent i va realitzar una magnífica intervenció, probablement l'aturada del partit!
  • 232 Minuto 86 (Ocasión por la izquierda): En Laurent Astruc, en situació d'extrem esquerre, va intentar marxar del seu marcador però aquest va allargar la cama i va aconseguir robar-li la pilota netament.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 32 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 32, Roland Bernbom de Gamusino va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.
  • 513 Minuto 107 (2ª Tarjeta amarilla (Honestidad)): El sector d'aficionats de l'equip rival d'en Roland Bernbom va esclatar a riure per un error infantil d'aquest. Ell es va girar a la grada i va començar a repartir botifarres. En veure això, l'àrbitre va haver d'ensenyar-li la segona groga i mostrar-li el camí dels vestidors.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 77 (Lesión leve): En Zdravko Salvador de Gamusino va acabar de veure el partit des de la banqueta ja que no es recuperava d'unes molèsties que notava al maluc. Laurent Astruc va prendre el seu rol al minut 77.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 056 Minuto 121 (Penalti marcado): El jugador de Gamusino, Francisco Noguera, es veia molt tranquil. Amb un xut suau va posar el 3 - 2 al marcador.
  • 058 Minuto 124 (Penalti fallado (nervioso)): Saturat per la pressió, El jugador de Gamusino, Francisco Jesús Rebolledo, col·locà la pilota just a les mans d'en Bernardo Quirós. El marcador: 3 - 2.
  • 058 Minuto 126 (Penalti fallado (nervioso)): El jugador de Gamusino Antonio Gabilondo, dominat per la pressió del moment, va llançar un penal suau i sense col·locar, que va anar directament a les mans de Bernardo Quirós. El marcador continuava 3 - 2.
  • 056 Minuto 129 (Penalti marcado): En Josep Miquel Fondevila anava amb la mirada fixada a la pilota per tirar el penal. No sabem que deuria pensar, però el porter ni la va veure passar! 4 - 3 per a Gamusino.
  • 059 Minuto 132 (Penalti fallado (fuera o parada)): El jugador de Gamusino Franco Paolo Casaluci va efectuar un llançament molt col·locat que el porter no va poder aturar. Desgraciadament, no va ser gol, ja que el pal va rebutjar la pilota.

F.C.Bergús

Goles Goles

  • 140 Minuto 26 (Gol de contra de falta): El contraatac de F.C.Bergús va resultar en una falta a la frontal de l'àrea, que Antonio Claravalls va xutar amb una magnífica rosca per marcar el 0 - 1!
  • 142 Minuto 87 (Gol de contra por la izquierda): Miguel Ángel Gorrochategui va rematar un contraatac des de l'esquerra i va marcar així el 2 - 2 per a F.C.Bergús.

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 59 (Ocasión de contra por el centro): Fruit dels bons moviments defensius de F.C.Bergús, l'equip va recuperar la pilota al minut 59 i va contraatacar. En Julius Holiš va desmarcar-se pel centre però la passada que li van fer no la va saber controlar.
  • 242 Minuto 79 (Ocasión de contra por la izquierda): F.C.Bergús van estar a punt de marcar en un contraatac al minut 79, però Jordan Gillet va xutar desviat tot i tenir bon angle de tir des de l'esquerra de l'atac.
  • 243 Minuto 114 (Ocasión de contra por la derecha): Els jugadors de F.C.Bergús van construir un bon contraatac, però el xut des de la dreta de l'atac d'en Julius Holiš va sortir desviat a la dreta de la porteria.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 87 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Antonio Claravalls de F.C.Bergús va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 058 Minuto 122 (Penalti fallado (nervioso)): Visiblement nerviós, Ratilo Schönhauser va xutar fora per a F.C.Bergús, el marcador es va quedar igual: 3 - 2, ja es veia a venir!
  • 058 Minuto 125 (Penalti fallado (nervioso)): Antonio Claravalls de F.C.Bergús va canviar d'opinió just en el moment d'efectuar el llançament del seu penal, i el xut va sortir molt desviat i va colpejar amb molta força el cap d'un espectador, que immediatament va perdre el sentit. La Creu Roja va portar l'aficionat a l'hospital mentre el marcador seguia 3 - 2.
  • 057 Minuto 128 (Penalti marcado (nervioso)): A en Jeen Snellius de F.C.Bergús li va sortir un xut ras, fluix i pel centre... que va acabar passant per sota les cames d'en Ralph Urban posant el 3 - 3 a l'electrònic.
  • 056 Minuto 131 (Penalti marcado): Lorenzo Mangini de F.C.Bergús, amb tranquil·litat i seguretat, va enganyar el porter rival Ralph Urban en un bon llançament des del punt fatídic. 4 - 4.
  • 056 Minuto 133 (Penalti marcado): El jugador de F.C.Bergús Daugotas Salminis no va cometre cap error en el seu llançament de penal. Ralph Urban es va estirar bé però no va poder fer-hi res. 4 - 5.