Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Tócala Guti C.F. (994386) - Mormones team (1436415) » 333711720: T34/R1

Copa 333711720 Información oficial sobre el partido 333711720 en Hattrick

13.07.2011 12:00:00
Copa: Temporada 34 / Ronda 1

Tócala Guti C.F. Alineación oficial del equipo 'Tócala Guti C.F.' en el partido 2 - 4 Bonita Drago Alineación oficial del equipo 'Bonita Drago' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mítico (17))
Tócala Guti C.F. Alineación oficial del equipo 'Tócala Guti C.F.' en el partido 2 - 3 Bonita Drago Alineación oficial del equipo 'Bonita Drago' en el partido
Tiene un resultado normal 2.15Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.95Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
26,6 % 23,2 % 50,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Tócala Guti C.F.

Goles Goles

  • 118 Minuto 8 (Gol evento especial córner peinado): Tócala va aconseguir el 1 - 0 gràcies a una jugada assajada de córner en què Maxence Bachellerie, després de rebre una passada en curt, va centrar cap a en Marian Cristian que, gairebé sol, va enviar la pilota entre els tres pals.
  • 121 Minuto 58 (Gol por el centro): Al minut 58 l'estadi va començar a corejar el nom d'en Ivan Krústev ja que gràcies a un gran gol seu, fruit d'una jugada pel centre, Tócala es posava per davant 2 a 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 233 Minuto 15 (Ocasión por la derecha): Un error greu en el control del jugador local Marian Cristian va aixafar la guitarra als seus aficionats que veien la pilota a la xarxa després d'una jugada col·lectiva per la dreta.
  • 222 Minuto 24 (Ocasión por la izquierda): En Ivan Krústev va controlar una pilota a la punta esquerra de l'atac de tal manera que ja va deixar enrere el defensor i entrar a l'àrea, però l'àrbitre assistent va assenyalar un fora de joc inexistent.
  • 223 Minuto 25 (Ocasión por la derecha): Tócala va trenar una magnífica jugada per la dreta que va deixar Sergio Zampaglione en un 1 contra 1 amb el porter Almog Kabilio, que amb molta sang freda va aguantar-lo fins que li va robar la pilota.
  • 223 Minuto 51 (Ocasión por la derecha): Al minut 51 es va veure una gran oportunitat per a Tócala per agafar avantatge, ja que un centre amb molta rosca des de la dreta va ser rematat amb la mà per Ondino Martínez, però tot i així el porter va reaccionar bé i va enviar la pilota a córner.

Tarjetas Tarjetas

  • 514 Minuto 55 (Tarjeta roja directa): Fart que un defensa rival insultés a sa mare i a sa germana, en Konstantin Main s'hi encarà i li etzibà un cop de cap al pit. El defensa, ple de tatuatges i destraler com ell sol, va caure al terra de forma teatral. L'àrbitre, no va dubtar en enviar l'agressor al vestidor, que hi va anar sense dir res a ningú, trist i capcot.

Bonita Drago

Goles Goles

  • 161 Minuto 23 (Gol por el centro): Als 23 minuts de partit, Miguel Torrecillas de Bonita va anotar després d'aprofitar un forat entre la defensa local xutant fort i col·locat. El marcador s'igualava: 1 - 1.
  • 161 Minuto 77 (Gol por el centro): Bonita van aconseguir igualar el partit a 2 - 2 al minut 77, quan Salva Ilzauspea va anar-se'n del seu marcador després d'una passada llarga i va rematar amb una volea imparable.
  • 172 Minuto 86 (Gol por la izquierda): Passats 86 minuts de partit, Bonita es va posar per davant amb un 2 - 3 quan Peter Flam es va anticipar al porter rival després d'una passada des de l'esquerra. El VAR va validar el gol després de comprovar que no hi havia fora de joc per ben poc.
  • 138 Minuto 87 (Gol evento especial extremo + rematador): Era de sentit comú que alguna de les bones centrades de Salva Ilzauspea arribés a peus de Gudmund Stenersen, que va rematar la pilota amb força i col·locació fent pujar per a Bonita el 2 - 4.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 22 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 22, Salva Ilzauspea de Bonita va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.
  • 510 Minuto 85 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Peter Flam de Bonita va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 31 (Lesión leve): En Lucrecio Viqueira ocupà el lloc d'en Daniel Contamina al 31 minuts, dos minuts després que el jugador de Bonita quedés mig estabornit sobre el terreny de joc al rebre un fort cop al cap per part d'un company.

Eventos clima Eventos clima

  • 304 Minuto 72 (Evento clima: sol, K.O. potente): Brian Bradley estava visiblement esgotat per la calor. Segurament hauria preferit jugar en un altre clima.