Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

pernambucazo (1332109) - Estrella Roja Ripense (439864) » 333710950: T34/R1

Copa 333710950 Información oficial sobre el partido 333710950 en Hattrick

13.07.2011 12:15:00
Copa: Temporada 34 / Ronda 1

pernambucazo Alineación oficial del equipo 'pernambucazo' en el partido 2 - 3 Estrella Roja Ripense Alineación oficial del equipo 'Estrella Roja Ripense' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
pernambucazo Alineación oficial del equipo 'pernambucazo' en el partido 1 - 4 Estrella Roja Ripense Alineación oficial del equipo 'Estrella Roja Ripense' en el partido
Tiene un poco de suerte 0.76Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 3.81Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
3,8 % 0,1 % 96,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

pernambucazo

Goles Goles

  • 121 Minuto 28 (Gol por el centro): pernambucazo va aconseguir el 1 - 0 que desfeia l'empat quan al minut 28 Berasko Zuazua va rebre una passada mil·limètrica dins l'àrea i la va rematar amb un sublim xut de mitja volea amb el punt de mira just sota el travesser.
  • 101 Minuto 73 (Gol por el centro): Al minut 73, Berasko Zuazua es va obrir pas entre la defensa central dels visitants. El seu xut va esmicolar les estalactites que hi havia a l'escaire dret de la porteria. El marcador quedava 2 - 3, reduint la distància pels locals.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 37 (Ocasión por la izquierda): pernambucazo va estar a punt de posar-se per davant al minut 37 però Pedro Faria va fallar una ocasió clamorosa de gol quan es trobava sol davant del porter gràcies a una passada precisa des de l'esquerra.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 18 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Joonas Danilson de pernambucazo es va guanyar la targeta groga merescudament.

Lesiones Lesiones

  • 090 Minuto 71 (Tirita): Al minut 71, Silvano Spaccamela de pernambucazo es va lesionar lleugerament el turmell. Després d'estar uns segons a la gatzoneta, va aixecar-se i va indicar a l'entrenador que podia seguir al terreny de joc.

Estrella Roja Ripense

Goles Goles

  • 161 Minuto 33 (Gol por el centro): Els visitants no van abaixar els braços i després de 33 minuts Alfonso Del Jarama va aconseguir superar la defensa local entrant pel centre i va elevar la pilota per sobre del porter, posant el 1 - 1.
  • 170 Minuto 59 (Gol de falta): Gonzalo Vicent va sorprendre l'equip local amb un pèssim llançament de lliure directe que, després d'un rebot que va despistar el porter, va anar a parar al fons de la xarxa al minut 59. 1 - 2 per a Estrella.
  • 183 Minuto 68 (Gol por la derecha): Al minut 68, Estrella va augmentar el seu avantatge a 1 - 3, després d'una confusió a l'àrea local. L'autor del gol va ser Juan José Trillo, amb un xut sec des de la dreta.

Ocasiones Ocasiones

  • 218 Minuto 63 (Ocasión evento especial córner peinado): El jugador de l'equip Estrella Einar Stålmar quasi marca al minut 63 a la sortida d'un córner gràcies a que astutament en Juan Antonio Reyes l'havia deixat sol, però la seva rematada es va estavellar espectacularment al travesser.
  • 283 Minuto 70 (Ocasión por la derecha): Podria haver incrementat el marcador en Salbatore Iñurrategi al minut 70, però la rematada des de la dreta va sortir tan desviada que va fer gestos per fer creure als seus companys que era una centrada.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 17 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Ignacio Pintos del Valle de Estrella va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.

Eventos clima Eventos clima

  • 303 Minuto 25 (Evento clima: sol, OK técnico): El sol sembla que li va donar forces a en Juan José Trillo, que va demostrar tot el seu repertori tècnic durant el partit.
  • 304 Minuto 66 (Evento clima: sol, K.O. potente): Alfonso Del Jarama estava visiblement esgotat per la calor. Segurament hauria preferit jugar en un altre clima.