Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

ZOO de PALERMO (1434878) - Collado Rookies (989301) » 333710471: T34/R1

Copa 333710471 Información oficial sobre el partido 333710471 en Hattrick

13.07.2011 12:15:00
Copa: Temporada 34 / Ronda 1

AL-ANDALUZ F.C Alineación oficial del equipo 'AL-ANDALUZ F.C' en el partido 1 - 2 Basán_Grande Alineación oficial del equipo 'Basán_Grande' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
AL-ANDALUZ F.C Alineación oficial del equipo 'AL-ANDALUZ F.C' en el partido 1 - 1 Basán_Grande Alineación oficial del equipo 'Basán_Grande' en el partido
Tiene un resultado normal 1.47Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.78Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
73,2 % 6,0 % 20,8 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

AL-ANDALUZ F.C

Goles Goles

  • 110 Minuto 39 (Gol de falta): AL-ANDALUZ equilibrava els comptes al minut 39 quan en Rainer Pimiskern va transformar una falta en el 1 a 1.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 29 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Jan Runge de AL-ANDALUZ la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.
  • 511 Minuto 84 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Alain Parant de AL-ANDALUZ va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 31 (Lesión leve): En Arsenio Navargás ocupà el lloc d'en Hamilton Correia al 31 minuts, dos minuts després que el jugador de AL-ANDALUZ quedés mig estabornit sobre el terreny de joc al rebre un fort cop al cap per part d'un company.

Eventos clima Eventos clima

  • 305 Minuto 19 (Evento clima: lluvia, K.O. rápido): No va ser un partit per als jugadors ràpids, cosa que va afectar especialment a Salvador Mariño.
  • 302 Minuto 69 (Evento clima: lluvia, OK potente): Mentre que la majoria de jugadors tenia problemes per mantenir l'estabilitat per causa de l'aigua que hi havia sobre el terreny de joc, en Daniel Bogdanowicz probablement estava fent un dels seus millors partits de la temporada.

Basán_Grande

Goles Goles

  • 172 Minuto 8 (Gol por la izquierda): Passats 8 minuts de partit, Basán_Grande es va posar per davant amb un 0 - 1 quan Luciano Prelle es va anticipar al porter rival després d'una passada des de l'esquerra. El VAR va validar el gol després de comprovar que no hi havia fora de joc per ben poc.
  • 172 Minuto 53 (Gol por la izquierda): Una jugada col·lectiva de tot l'equip de Basán_Grande va ser finalitzada des de l'esquerra per Jeffrey Luyten al minut 53. Els visitants es posaven per davant del marcador: 1 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 60 (Ocasión de contra por la derecha): En un rebuig des de la defensa de Basán_Grande va anar a parar a la dreta de l'atac on en Andrea Del Prete, tot sol, va provar de muntar un ràpid contraatac. Va aconseguir arribar a la línia de fons però la seva centrada no la va poder aprofitar ningú.
  • 243 Minuto 77 (Ocasión de contra por la derecha): Els jugadors de Basán_Grande van construir un bon contraatac, però el xut des de la dreta de l'atac d'en Sãndel Gogonea va sortir desviat a la dreta de la porteria.
  • 242 Minuto 82 (Ocasión de contra por la izquierda): Basán_Grande van tenir l'oportunitat de marcar en un contraatac al minut 82, però el xut de Andrea Del Prete des de l'esquerra va sortir desviat.