Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Teleco Bulls (437945) - Cyrus Team (1433174) » 333710364: T34/R1

Copa 333710364 Información oficial sobre el partido 333710364 en Hattrick

13.07.2011 12:15:00
Copa: Temporada 34 / Ronda 1

capilerilla C.F Alineación oficial del equipo 'capilerilla C.F' en el partido 6 - 7 Cyrus Team Alineación oficial del equipo 'Cyrus Team' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
capilerilla C.F Alineación oficial del equipo 'capilerilla C.F' en el partido 1 - 3 Cyrus Team Alineación oficial del equipo 'Cyrus Team' en el partido
Tiene una suerte increíble 1.44Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.63Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene mucha potra
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
21,5 % 7,0 % 71,5 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

capilerilla C.F

Goles Goles

  • 111 Minuto 40 (Gol por el centro): Passat el minut 40 de joc, Ismael Villalba facilitava les coses al capilerilla amb un gol ben maco pel centre que donava l'empat a 1.
  • 143 Minuto 56 (Gol de contra por la derecha): Jacopo Stori va marcar al minut 56 aprofitant un ràpid contraatac per la dreta: 2 - 4.
  • 101 Minuto 57 (Gol por el centro): Al minut 57, Henryk Frąckiewicz es va obrir pas entre la defensa central dels visitants. El seu xut va esmicolar les estalactites que hi havia a l'escaire dret de la porteria. El marcador quedava 3 - 4, reduint la distància pels locals.
  • 111 Minuto 68 (Gol por el centro): Al minut 68, Guillermo Ferrara va aconseguir l'empat després de rebre una passada pel centre de la defensa: 4 - 4.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 43 (Ocasión por la derecha): Un xut des de la dreta que anava a gol d'en Guillermo Ferrara va agafar desprevingut a un company que estava a la trajectòria de la pilota i es va endur una forta pilotada a les seves parts més íntimes.
  • 223 Minuto 95 (Ocasión por la derecha): Al minut 95, Henryk Frąckiewicz arrencà un sonor "Uiiiiii" de la seva afició, quan va estar a punt d'avançar l'equip local amb un xut des de la dreta molt precís que es va estavellar a l'escaire dret de la porteria visitant.

Lesiones Lesiones

  • 090 Minuto 31 (Tirita): Al minut 31 de partit, el jugador Wilhelm Boeske de capilerilla es va lesionar lleugerament però va poder continuar.
  • 095 Minuto 44 (Lesión): El jugador de capilerilla Wilhelm Boeske va caure lesionat i va necessitar ajuda per sortir del terreny de joc. Jean-François Stalder va entrar en el seu lloc.

Eventos clima Eventos clima

  • 301 Minuto 34 (Evento clima: lluvia, K.O. técnico): Tanta pluja va afectar el rendiment de Iurgi Giraldo que estava més pendent de no trepitjar els tolls d'aigua que de la pilota.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 058 Minuto 121 (Penalti fallado (nervioso)): Guillermo Ferrara de capilerilla va canviar d'opinió just en el moment d'efectuar el llançament del seu penal, i el xut va sortir molt desviat i va colpejar amb molta força el cap d'un espectador, que immediatament va perdre el sentit. La Creu Roja va portar l'aficionat a l'hospital mentre el marcador seguia 4 - 4.
  • 058 Minuto 124 (Penalti fallado (nervioso)): A l'estadi hi havia qui encara combregava amb rodes de molí i confiava en què aquell penal fes pujar el marcador. Tot i això, el jugador Henryk Frąckiewicz de capilerilla va dirigir-se amb por al punt de penal i va fer honors a les pors dels assistents: el seu llançament va ser molt dolent i el porter rival el va aturar amb una sola mà.
  • 059 Minuto 127 (Penalti fallado (fuera o parada)): El penal llançat per Iurgi Giraldo de capilerilla anava molt fort i col·locat però Jònatan Gasull no va perdre el temps i va fer una estirada sublim que va fer aixecar el públic dels seients. El marcador no es va moure: 4 - 4.
  • 056 Minuto 130 (Penalti marcado): Mirko Alibabić va mostrar una sorprenent sang freda llançant un penal i va canviar el marcador a 5 - 5.
  • 056 Minuto 133 (Penalti marcado): El jugador de capilerilla, Jean-François Stalder, es veia molt tranquil. Amb un xut suau va posar el 6 - 6 al marcador.

Cyrus Team

Goles Goles

  • 172 Minuto 12 (Gol por la izquierda): Una sèrie de parets curtes per l'esquerra van permetre a Menios Kanelakis quedar desmarcat i marcar per a Cyrus al minut 12. El marcador es va posar aleshores 0 - 1 pels visitants.
  • 171 Minuto 44 (Gol por el centro): La defensa local va aconseguir aturar l'atac dels visitants, però el refús va anar a parar a en Licinio Valcarce que va driblar fàcilment al porter i tranquil·lament va xutar per fer pujar el 1 - 2 per a Cyrus.
  • 119 Minuto 52 (Gol evento especial córner rematado por cabeceador): Un córner ben llançat per Licinio Valcarce el va rematar Severiano Guitiriz amb un magnífic cop de cap que va suposar el 1 - 3.
  • 183 Minuto 53 (Gol por la derecha): Al minut 53, un xut de Licinio Valcarce des de la dreta va entrar com una exhalació a la porteria: 1 - 4 i el públic s'enfadava.

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 41 (Ocasión por la izquierda): El petit grup d'aficionats del Cyrus que s'havien desplaçat per veure l'equip van desesperar-se amb en Antoni Servera, que va relliscar quan havia controlat una pilota a la punta esquerra de l'atac que el deixava amb bones opcions de marcar.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 44 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Hanke Stützle de Cyrus va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 99 (Lesión leve): Cyrus va fer una substitució al minut 99. Antoni Servera va sortir coix del terreny de joc i va ser substituït pel seu company Kenny Dare.

Eventos clima Eventos clima

  • 305 Minuto 44 (Evento clima: lluvia, K.O. rápido): Menios Kanelakis, que normalment destaca per la seva velocitat, no va tenir un gran dia a causa de l'estat del terreny de joc.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 058 Minuto 123 (Penalti fallado (nervioso)): El jugador de Cyrus Severiano Guitiriz, dominat per la pressió del moment, va llançar un penal suau i sense col·locar, que va anar directament a les mans de Jean-François Stalder. El marcador continuava 4 - 4.
  • 058 Minuto 125 (Penalti fallado (nervioso)): Visiblement nerviós, Menios Kanelakis va xutar fora per a Cyrus, el marcador es va quedar igual: 4 - 4, ja es veia a venir!
  • 056 Minuto 128 (Penalti marcado): En Hanke Stützle anava amb la mirada fixada a la pilota per tirar el penal. No sabem que deuria pensar, però el porter ni la va veure passar! 4 - 5 per a Cyrus.
  • 056 Minuto 131 (Penalti marcado): Jònatan Gasull de Cyrus, amb tranquil·litat i seguretat, va enganyar el porter rival Jean-François Stalder en un bon llançament des del punt fatídic. 5 - 6.
  • 056 Minuto 134 (Penalti marcado): El jugador de Cyrus Joaquín Asturg no va cometre cap error en el seu llançament de penal. Jean-François Stalder es va estirar bé però no va poder fer-hi res. 6 - 7.