Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Txu Nait Xupitos C.F. (1337141) - Red_Bull_Racing (776732) » 333710333: T34/R1

Copa 333710333 Información oficial sobre el partido 333710333 en Hattrick

13.07.2011 12:15:00
Copa: Temporada 34 / Ronda 1

A.S. Vigo Alineación oficial del equipo 'A.S. Vigo' en el partido 1 - 2 Red_Bull_Racing Alineación oficial del equipo 'Red_Bull_Racing' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
A.S. Vigo Alineación oficial del equipo 'A.S. Vigo' en el partido 2 - 0 Red_Bull_Racing Alineación oficial del equipo 'Red_Bull_Racing' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 1.71Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.10Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,6 % 0,1 % 0,4 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

A.S. Vigo

Goles Goles

  • 185 Minuto 6 (Gol de tiro libre indirecto): L'entrenador va manar fer una jugada d'estratègia que havien preparat insistentment durant les sessions d'entrenament anteriors. Fins a 4 jugadors es van desmarcar dins de l'àrea per tal de deixar a en Tomasz Dalach, que aparentment no participava a la jugada, lliure de marca. Va fer pujar el 1 - 0 amb un control orientat dins de l'àrea i un xut col·locat arran del pal.

Ocasiones Ocasiones

  • 233 Minuto 26 (Ocasión por la derecha): En Tomasz Dalach es va escapolir de l'escomesa d'un rival marxant per la dreta de l'atac. Va encarar la porteria i va xutar a mitja altura, però la seva rematada la va desviar el porter rival a córner.
  • 231 Minuto 35 (Ocasión por el centro): Una bona jugada dels locals pel mig va deixar sol a en Inam Alykulov. Malauradament, es va adormir a la palla preparant-se la pilota per xutar i un defensa li va prendre la pilota.
  • 221 Minuto 60 (Ocasión por el centro): Déu meu! Quina errada d'en Paolo Olivia! Quan tothom ja cantava el gol que suposava l'avantatge local, la pilota li va passar entre les cames quan estava sobre la línia de gol. La cara de tonto que li va quedar contrastava amb la d'espant del porter.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 14 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Stefano Mo Costabella de A.S. amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.
  • 510 Minuto 94 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Antonio Drăguş.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 18 (Lesión leve): Vitorino Pássaro de A.S. va abandonar el terreny de joc després de 18 minuts, a causa d'un fort cop al turmell. Niels Lely va entrar en el seu lloc.

Red_Bull_Racing

Goles Goles

  • 141 Minuto 48 (Gol de contra por el centro): Red_Bull_Racing va demostrar la seva habilitat per contraatacar al minut 48, quan Llibert Cebrià, sol dins l'àrea, va aconseguir el 1 - 1.
  • 171 Minuto 95 (Gol por el centro): En Martín Villaverde donava l'avantatge pel seu equip al driblar amb el cos a un rival i marcar des de la frontal. Al minut 95 el marcador reflectia el 1 - 2.

Lesiones Lesiones

  • 094 Minuto 15 (Tirita (médico)): Myfer Santolalla va rebre una entrada duríssima però va poder continuar després de rebre atenció sanitària. Just tornar a entrar al camp, va mirar de gaidó, desafiant, al jugador que li havia comès la falta.
  • 092 Minuto 32 (Lesión grave): Després de 32 minuts, Red_Bull_Racing va veure com el seu jugador Serafín Álvarez havia de ser retirat del terreny de joc en una ambulància. Martín Villaverde entraria per ocupar el seu lloc.