Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

union deportiva desgracias (1367716) - Real Naxitos f.c. (1580674) » 333710011: T34/R1

Copa 333710011 Información oficial sobre el partido 333710011 en Hattrick

13.07.2011 12:15:00
Copa: Temporada 34 / Ronda 1

union deportiva desgracias Alineación oficial del equipo 'union deportiva desgracias' en el partido 5 - 1 Real Naxitos f.c. Alineación oficial del equipo 'Real Naxitos f.c.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
union deportiva desgracias Alineación oficial del equipo 'union deportiva desgracias' en el partido 3 - 0 Real Naxitos f.c. Alineación oficial del equipo 'Real Naxitos f.c.' en el partido
Tiene suerte 3.02Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.01Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
100,0 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

union deportiva desgracias

Goles Goles

  • 121 Minuto 16 (Gol por el centro): desgracias va aconseguir el 1 - 0 que desfeia l'empat quan al minut 16 Isaak Homfeld va rebre una passada mil·limètrica dins l'àrea i la va rematar amb un sublim xut de mitja volea amb el punt de mira just sota el travesser.
  • 132 Minuto 33 (Gol por la izquierda): Al minut 33, desgracias va aconseguir el 2 - 0 quan els defenses visitants van perdre la pilota davant de Emmanuel Gayrard, que arribant per l'esquerra va driblar sense dificultats el porter i va empènyer la pilota al fons de la xarxa.
  • 133 Minuto 36 (Gol por la derecha): desgracias va aconseguir el 3 - 0 quan Jon Gazier va insistir per la dreta i després d'aprofitar-se d'uns quants rebots va superar la defensa rival i va marcar amb un xut ras.
  • 133 Minuto 41 (Gol por la derecha): Adriaan van Beem va incrementar l'avantatge de desgracias amb el 4 - 1 aconseguit amb una bona rematada després d'una centrada des de la banda dreta.
  • 131 Minuto 60 (Gol por el centro): El partit empitjorava per als visitants. Boiken Prifti es va introduir dins la defensa central al minut 60, i va aconseguir el 5 - 1 davant la cridòria del públic.

Ocasiones Ocasiones

  • 235 Minuto 35 (Ocasión evento especial experiencia intercepción pase): En Adriaan van Beem, fent gala de la seva experiència contrastada, es va quedar darrere del porter per robar-li la pilota si la deixava sobre la gespa per xutar. Quan el porter ho estava a punt de fer, el públic va començar a murmurar i el porter se'n va adonar.
  • 232 Minuto 42 (Ocasión por la izquierda): Al minut 42, Adriaan van Beem gairebé va marcar per a desgracias des de l'esquerra, però el seu xut va sortir fregant el pal dret i va acabar impactant espectacularment al cap d'un recollidor de pilotes.
  • 232 Minuto 43 (Ocasión por la izquierda): Una fantàstica aturada de Fernando Venâncio Oliveira Neto al minut 43 va evitar que els locals ampliessin l'avantatge quan Renner Dourado va fer un impressionant xut des de l'esquerra de la frontal de l'àrea gran.
  • 233 Minuto 51 (Ocasión por la derecha): Un error greu en el control del jugador local Erling Frederiksen va aixafar la guitarra als seus aficionats que veien la pilota a la xarxa després d'una jugada col·lectiva per la dreta.
  • 232 Minuto 54 (Ocasión por la izquierda): Passaven 54 minuts quan una jugada de manual per l'esquerra de l'equip local no va acabar en gol perquè en Adriaan van Beem va rematar alt.

Real Naxitos f.c.

Goles Goles

  • 152 Minuto 40 (Gol por la izquierda): L'equip visitant va reduir diferències a 3 - 1 quan Curd Kotthaus va superar el porter després d'una jugada per l'esquerra al minut 40 de joc i va fer emmudir l'estadi cridant "Voleu fer el favor de callar?"

Eventos clima Eventos clima

  • 301 Minuto 32 (Evento clima: lluvia, K.O. técnico): Va ploure tant que el terreny de joc va acabar negat, cosa que va afectar moltíssim els jugadors, especialment a Íñigo Camison, que no va poder demostrar tot el joc que duu dins seu.
  • 302 Minuto 38 (Evento clima: lluvia, OK potente): Mentre que la majoria de jugadors tenia problemes per mantenir l'estabilitat per causa de l'aigua que hi havia sobre el terreny de joc, en Rubén Rada probablement estava fent un dels seus millors partits de la temporada.