Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Leganés CF (988958) - Gigatron (121396) » 333709979: T34/R1

Copa 333709979 Información oficial sobre el partido 333709979 en Hattrick

13.07.2011 12:15:00
Copa: Temporada 34 / Ronda 1

Pormardelo FC Alineación oficial del equipo 'Pormardelo FC' en el partido 4 - 3 almogàvers Alineación oficial del equipo 'almogàvers' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Pormardelo FC Alineación oficial del equipo 'Pormardelo FC' en el partido 0 - 1 almogàvers Alineación oficial del equipo 'almogàvers' en el partido
Tiene mucha potra 0.23Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.19Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
3,6 % 0,1 % 96,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Pormardelo FC

Goles Goles

  • 140 Minuto 32 (Gol de contra de falta): Per efectes de la pressió exercida, el PORM va poder sortir ràpidament al contraatac. Els defensors van fer el possible per aturar-lo i van fer una falta a la frontal. Però va ser pitjor el remei que la malaltia, ja que el tir lliure directe el va transformar en gol en Pepe Zarra aconseguint el 1 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 10 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de PORM va iniciar un contraatac amb una passada llarga cap a Georg Grell, que va driblar l'últim defensor, va esquivar el porter amb una finta, però es va quedar sense angle i el seu xut va anar al pal.
  • 222 Minuto 15 (Ocasión por la izquierda): En Fabricio Avalle va controlar una pilota a la punta esquerra de l'atac de tal manera que ja va deixar enrere el defensor i entrar a l'àrea, però l'àrbitre assistent va assenyalar un fora de joc inexistent.
  • 243 Minuto 43 (Ocasión de contra por la derecha): Els jugadors de PORM van construir un bon contraatac, però el xut des de la dreta de l'atac d'en Pepe Zarra va sortir desviat a la dreta de la porteria.
  • 215 Minuto 98 (Ocasión evento especial delantero/extremo rápido): Pablo Coma va superar els defenses rivals per velocitat al minut 98 i podria haver marcat si el porter no hagués fet una gran aturada.
  • 243 Minuto 113 (Ocasión de contra por la derecha): Stéphane Fortin va trobar-se sol a la banda dreta després d'un contraatac de PORM que va agafar els rivals per sorpresa. Va encarar la porteria i va deixar anar un fort xut, però el porter va tapar bé el primer pal i va desviar la pilota.
  • 222 Minuto 116 (Ocasión por la izquierda): PORM va desaprofitar l'oportunitat de posar-se per davant al marcador quan al minut 116 la defensa visitant va aconseguir enviar la pilota a córner un cop Torsten Miertschink ja havia driblat el porter venint des de l'esquerra i es disposava a marcar.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 33 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Quirze Tuyet de PORM es va emportar una amonestació al minut 33 per provocar un rival.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 058 Minuto 121 (Penalti fallado (nervioso)): A l'estadi hi havia qui encara combregava amb rodes de molí i confiava en què aquell penal fes pujar el marcador. Tot i això, el jugador Pablo Coma de PORM va dirigir-se amb por al punt de penal i va fer honors a les pors dels assistents: el seu llançament va ser molt dolent i el porter rival el va aturar amb una sola mà.
  • 056 Minuto 124 (Penalti marcado): El jugador de PORM Antonio Bizzózero no va cometre cap error en el seu llançament de penal. José Villaruel es va estirar bé però no va poder fer-hi res. 2 - 1.
  • 058 Minuto 126 (Penalti fallado (nervioso)): Visiblement nerviós, Fabricio Avalle va xutar fora per a PORM, el marcador es va quedar igual: 2 - 2, ja es veia a venir!
  • 058 Minuto 129 (Penalti fallado (nervioso)): El jugador de PORM Jordi Alberich, dominat per la pressió del moment, va llançar un penal suau i sense col·locar, que va anar directament a les mans de José Villaruel. El marcador continuava 2 - 2.
  • 056 Minuto 133 (Penalti marcado): Pepe Zarra va mostrar una sorprenent sang freda llançant un penal i va canviar el marcador a 3 - 2.
  • 056 Minuto 136 (Penalti marcado): Quirze Tuyet va mostrar una sorprenent sang freda llançant un penal i va canviar el marcador a 4 - 3.

almogàvers

Goles Goles

  • 162 Minuto 56 (Gol por la izquierda): L'afició local va emmudir al minut 56, quan Tristan Rudin va rematar amb un xut sorpresa amb molta picardia després d'una bona jugada d'equip per l'esquerra, i va empatar el partit a 1 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 9 (Ocasión por el centro): Tristan Rudin va estar a punt de posar els visitants per davant al minut 9, quan va quedar-se sol a 10 metres de la porteria, però Samuel Hualde va aconseguir desviar el seu xut a córner.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 30 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Víctor Villamor.
  • 513 Minuto 55 (2ª Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 55 del partit, Víctor Villamor de l'equip Megaduc, va haver d'abandonar el terreny de joc després de guanyar-se una segona targeta per tocar la pilota amb la mà.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 058 Minuto 122 (Penalti fallado (nervioso)): Saturat per la pressió, El jugador de Megaduc, Xevi Freixas, col·locà la pilota just a les mans d'en Samuel Hualde. El marcador: 1 - 1.
  • 056 Minuto 125 (Penalti marcado): Janne Oravalahti de Megaduc, amb tranquil·litat i seguretat, va enganyar el porter rival Samuel Hualde en un bon llançament des del punt fatídic. 2 - 2.
  • 058 Minuto 128 (Penalti fallado (nervioso)): El jugador de Megaduc Theo Augusten, dominat per la pressió del moment, va llançar un penal suau i sense col·locar, que va anar directament a les mans de Samuel Hualde. El marcador continuava 2 - 2.
  • 059 Minuto 131 (Penalti fallado (fuera o parada)): El jugador de Megaduc Michel Lestuzzi va efectuar un llançament molt col·locat que el porter no va poder aturar. Desgraciadament, no va ser gol, ja que el pal va rebutjar la pilota.
  • 056 Minuto 134 (Penalti marcado): El jugador de Megaduc, Tristan Rudin, es veia molt tranquil. Amb un xut suau va posar el 3 - 3 al marcador.
  • 059 Minuto 138 (Penalti fallado (fuera o parada)): El jugador de Megaduc Perica Sobar va intentar enganyar Samuel Hualde amb una finta i un xut ben col·locat, però el porter no es va deixar enganyar i va fer una gran aturada. El marcador no es va alterar: 4 - 3.