Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Warriors77 (1455694) - LOS MARRACAS C.F. (435381) » 333709226: T34/R1

Copa 333709226 Información oficial sobre el partido 333709226 en Hattrick

13.07.2011 12:15:00
Copa: Temporada 34 / Ronda 1

Warriors77 Alineación oficial del equipo 'Warriors77' en el partido 1 - 2 Universal club Alineación oficial del equipo 'Universal club' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Warriors77 Alineación oficial del equipo 'Warriors77' en el partido 2 - 0 Universal club Alineación oficial del equipo 'Universal club' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 1.54Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.13Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,2 % 0,1 % 0,7 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Warriors77

Goles Goles

  • 121 Minuto 2 (Gol por el centro): Al minut 2 els aficionats van embogir quan en Józef Jóźwik va rebre la pilota d’esquena a la porteria, va fer una “cua de vaca” que li va trencar la cintura al central, i va clavar un xut ras i sec impossible d’aturar pel porter. El marcador quedava 1 - 0 a favor de Warriors77.

Ocasiones Ocasiones

  • 236 Minuto 8 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): En una falta, en Miguel Yusta no es va posar davant de la pilota per evitar que el rival xutés ràpidament a porteria. Per sort en Isaac Derks estava col·locant l'esfèric i no se'n va adonar. El capità de l'equip el va escridassar de tal manera que segurament mai més tornarà a fer aquest error degut a la falta d'experiència.
  • 213 Minuto 49 (Ocasión por la derecha): El Warriors77 va treure un servei de banda a prop del córner dret molt llarg. La pilota va arribar a l'àrea petita i en Patrice Michenaud la va pentinar, però no hi havia ningú esperant al segon pal.

Universal club

Goles Goles

  • 141 Minuto 31 (Gol de contra por el centro): El Universal era un equip que es notava que havia treballat el contraatac. Amb una única passada en Kåre Lustü va poder encarar al porter, que tot i sortir desesperadament no va poder evitar el gol. El 1 - 1 pujava al marcador.
  • 174 Minuto 32 (Gol de penalti): Al minut 32 l'àrbitre va assenyalar un penal molt protestat, que va donar als visitants l'avantatge de 1 - 2. Florentino Fonallar va llençar el penal ras arran de pal.

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 19 (Ocasión de contra por el centro): Una llarga passada de la defensa de Universal va crear un bon contraatac que va acabar en un bon xut de Joaquín Manzano Pérez, però el porter rival va fer una gran aturada.
  • 286 Minuto 50 (Ocasión de tiro libre indirecto de contra): La pressió va fer l'efecte desitjat per l'entrenador de Universal, que van sortir immediatament al contraatac. No obstant això, una coça al genoll de Kåre Lustü va servir per aturar el joc. Ell mateix, va posar en joc la pilota centrant-la a l'interior de l'àrea petita, però el porter va sortir amb els punys i va enviar la pilota lluny de la zona perillosa.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 76 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Miguel Yusta.

Lesiones Lesiones

  • 090 Minuto 21 (Tirita): Era el minut 21 quan després d'una dura entrada, el jugador Kåre Lustü de Universal s'agotzonà dolent-se del turmell, però es va negar a deixar el terreny de joc.