Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

CD Luque (801503) - pipot (48620) » 333708047: T34/R1

Copa 333708047 Información oficial sobre el partido 333708047 en Hattrick

13.07.2011 12:15:00
Copa: Temporada 34 / Ronda 1

Real Axati Alineación oficial del equipo 'Real Axati' en el partido 4 - 5 pipot Alineación oficial del equipo 'pipot' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Real Axati Alineación oficial del equipo 'Real Axati' en el partido 1 - 2 pipot Alineación oficial del equipo 'pipot' en el partido
Tiene bastante suerte 1.43Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.72Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
27,8 % 32,3 % 39,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Real Axati

Goles Goles

  • 124 Minuto 37 (Gol de penalti): Tot i les protestes dels visitants, al minut 37 l'àrbitre va xiular un penal transformat per Allard Haagesteijn. Amb aquest gol l'equip local s'avançava al marcador, que reflectia un 1 - 0.
  • 137 Minuto 85 (Gol evento especial extremo + rematador): Al minut 85 en Xavier Bourdon va fer una centrada potent que només un especialista en rematar de cap com en Juan Bautista Condorcanqui podia donar-li la direcció adequada. Així ho va fer i el 2 - 2 va pujar al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 44 (Ocasión por la derecha): Un xut des de la dreta que anava a gol d'en Juan Bautista Condorcanqui va agafar desprevingut a un company que estava a la trajectòria de la pilota i es va endur una forta pilotada a les seves parts més íntimes.
  • 241 Minuto 66 (Ocasión de contra por el centro): Una llarga passada de la defensa de Axati va crear un bon contraatac que va acabar en un bon xut de Xavier Bourdon, però el porter rival va fer una gran aturada.
  • 222 Minuto 79 (Ocasión por la izquierda): En Oscar Read va controlar una pilota a la punta esquerra de l'atac de tal manera que ja va deixar enrere el defensor i entrar a l'àrea, però l'àrbitre assistent va assenyalar un fora de joc inexistent.
  • 222 Minuto 81 (Ocasión por la izquierda): Axati va estar a punt de posar-se per davant al minut 81 però Javier Basoa Rivas va fallar una ocasió clamorosa de gol quan es trobava sol davant del porter gràcies a una passada precisa des de l'esquerra.
  • 223 Minuto 100 (Ocasión por la derecha): Axati va trenar una magnífica jugada per la dreta que va deixar Allard Haagesteijn en un 1 contra 1 amb el porter Luigi Di Cosmo, que amb molta sang freda va aguantar-lo fins que li va robar la pilota.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 109 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Oscar Read.

Eventos clima Eventos clima

  • 302 Minuto 78 (Evento clima: lluvia, OK potente): Xavier Bourdon no va donar cap importància a la pluja, fent gala de la seva potència física.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 056 Minuto 121 (Penalti marcado): Allard Haagesteijn va mostrar una sorprenent sang freda llançant un penal i va canviar el marcador a 3 - 2.
  • 058 Minuto 123 (Penalti fallado (nervioso)): Saturat per la pressió, El jugador de Axati, Toine Weldam, col·locà la pilota just a les mans d'en Luigi Di Cosmo. El marcador: 3 - 3.
  • 058 Minuto 126 (Penalti fallado (nervioso)): Andrea Busiello de Axati va canviar d'opinió just en el moment d'efectuar el llançament del seu penal, i el xut va sortir molt desviat i va colpejar amb molta força el cap d'un espectador, que immediatament va perdre el sentit. La Creu Roja va portar l'aficionat a l'hospital mentre el marcador seguia 3 - 4.
  • 056 Minuto 129 (Penalti marcado): En Xavier Bourdon anava amb la mirada fixada a la pilota per tirar el penal. No sabem que deuria pensar, però el porter ni la va veure passar! 4 - 5 per a Axati.
  • 058 Minuto 132 (Penalti fallado (nervioso)): A l'estadi hi havia qui encara combregava amb rodes de molí i confiava en què aquell penal fes pujar el marcador. Tot i això, el jugador Ubaldo Melón de Axati va dirigir-se amb por al punt de penal i va fer honors a les pors dels assistents: el seu llançament va ser molt dolent i el porter rival el va aturar amb una sola mà.

pipot

Goles Goles

  • 161 Minuto 42 (Gol por el centro): Al minut 42 en Víctor Giráldez va fer una finta deixant passar la pilota entre les cames i es va desmarcar per rebre una paret del company. La defensa central no va poder fer res per evitar que encarés al porter i igualés el partit a 1 - 1.
  • 173 Minuto 83 (Gol por la derecha): Molts conceptes tàctics ofensius es van veure en el gol que posava per davant als visitants: Una creació d'espai lliure a la banda passiva de l'atac produït per un desmarcatge de ruptura i un canvi d'orientació. Gràcies a això, el desajust a l'esquerra de la defensa va ser monumental i en Álvaro Ruiz Díaz va poder marcar tot sol el 1 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 19 (Ocasión por el centro): La defensa local es resistia a ser superada. En Laskain Markuerkiaga ho va intentar tot sol pel mig, però l'únic que va aconseguir va ser perdre la pilota, l'esbroncada de l'entrenador i una trepitjada intencionada al turmell que l'àrbitre no va voler veure.
  • 271 Minuto 65 (Ocasión por el centro): Münür Gözay va estar a punt de posar els visitants per davant al minut 65, quan va quedar-se sol a 10 metres de la porteria, però Ubaldo Melón va aconseguir desviar el seu xut a córner.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 28 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Münür Gözay de pipot va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.
  • 511 Minuto 43 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Poramin Thongsuthi de pipot es va guanyar la targeta groga merescudament.

Lesiones Lesiones

  • 090 Minuto 33 (Tirita): Al minut 33, Dan Chiriţă de pipot es va lesionar lleugerament el turmell. Després d'estar uns segons a la gatzoneta, va aixecar-se i va indicar a l'entrenador que podia seguir al terreny de joc.
  • 091 Minuto 44 (Lesión leve): Després de 44 minuts jugats, Víctor Giráldez es va haver de retirar del terreny de joc a causa d'unes molèsties al genoll. Al seu lloc va sortir Álvaro Ruiz Díaz.
  • 090 Minuto 92 (Tirita): Al minut 92 de partit, el jugador Jordan Brasseur de pipot es va lesionar lleugerament però va poder continuar.

Eventos clima Eventos clima

  • 301 Minuto 37 (Evento clima: lluvia, K.O. técnico): Tanta pluja va afectar el rendiment de Boet Heintze que estava més pendent de no trepitjar els tolls d'aigua que de la pilota.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 055 Minuto 122 (Penalti marcado (técnico)): A l'hora d'enviar la pilota a un punt determinat, Münür Gözay de pipot és tot un mestre. El seu penal era impossible d'aturar: 3 - 3.
  • 056 Minuto 125 (Penalti marcado): Álvaro Ruiz Díaz de pipot, amb tranquil·litat i seguretat, va enganyar el porter rival Ubaldo Melón en un bon llançament des del punt fatídic. 3 - 4.
  • 055 Minuto 127 (Penalti marcado (técnico)): Uau! Així es xuta un penal! Dan Chiriţă va demostrar la seva tècnica i va afegir un gol al marcador de pipot a la tanda de penals: 3 - 5!
  • 058 Minuto 130 (Penalti fallado (nervioso)): Visiblement nerviós, Laskain Markuerkiaga va xutar fora per a pipot, el marcador es va quedar igual: 4 - 5, ja es veia a venir!
  • 058 Minuto 134 (Penalti fallado (nervioso)): El jugador de pipot Eugeni Montané, dominat per la pressió del moment, va llançar un penal suau i sense col·locar, que va anar directament a les mans de Ubaldo Melón. El marcador continuava 4 - 5.