Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Duffman Team (1432854) - Niu Teams (1338015) » 333707305: T34/R1

Copa 333707305 Información oficial sobre el partido 333707305 en Hattrick

13.07.2011 12:15:00
Copa: Temporada 34 / Ronda 1

Duffman Team Alineación oficial del equipo 'Duffman Team' en el partido 1 - 2 B.E.S.T. Sport Club Alineación oficial del equipo 'B.E.S.T. Sport Club' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Duffman Team Alineación oficial del equipo 'Duffman Team' en el partido 2 - 0 B.E.S.T. Sport Club Alineación oficial del equipo 'B.E.S.T. Sport Club' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 1.56Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.14Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,2 % 0,1 % 0,8 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Duffman Team

Goles Goles

  • 115 Minuto 6 (Gol evento especial delantero/extremo rápido): Tot i conduir la pilota, Antipas Famelos era molt més ràpid que el defensa Daniele Woo Ki. Al minut 6, el jugador de Duffman va deixar enrere el seu marcador i va anotar el 1 - 0.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 84 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Antonio Vitoria de Duffman va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.

Eventos clima Eventos clima

  • 303 Minuto 14 (Evento clima: sol, OK técnico): El sol sembla que li va donar forces a en Arvid Göransson, que va demostrar tot el seu repertori tècnic durant el partit.

B.E.S.T. Sport Club

Goles Goles

  • 140 Minuto 18 (Gol de contra de falta): Per efectes de la pressió exercida, el B.E.S.T. va poder sortir ràpidament al contraatac. Els defensors van fer el possible per aturar-lo i van fer una falta a la frontal. Però va ser pitjor el remei que la malaltia, ja que el tir lliure directe el va transformar en gol en Walbert Goß aconseguint el 1 - 1.
  • 140 Minuto 80 (Gol de contra de falta): El porter de B.E.S.T. va rellançar la pilota ràpidament per poder contraatacar. Com que la defensa rival estava descol·locada, van aturar el joc amb una falta tàctica. L'àrbitre va xiular falta però no va treure cap targeta, tot i que era clara. De totes maneres, Walbert Goß va xutar a la perfecció el tir lliure i va aconseguir el 1 - 2!

Ocasiones Ocasiones

  • 242 Minuto 20 (Ocasión de contra por la izquierda): B.E.S.T. van estar a punt de marcar en un contraatac al minut 20, però Filipe Silva Jesus va xutar desviat tot i tenir bon angle de tir des de l'esquerra de l'atac.
  • 242 Minuto 72 (Ocasión de contra por la izquierda): Al minut 72 una passada llarga a l'esquerra la va controlar en Peru Urrizola, però un defensa, amb una càrrega legal el va desestabilitzar i li va robar la pilota quan ja es disposava a finalitzar el ràpid contraatac.
  • 286 Minuto 87 (Ocasión de tiro libre indirecto de contra): La pressió va fer l'efecte desitjat per l'entrenador de B.E.S.T., que van sortir immediatament al contraatac. No obstant això, una coça al genoll de Sergi Cifré va servir per aturar el joc. Ell mateix, va posar en joc la pilota centrant-la a l'interior de l'àrea petita, però el porter va sortir amb els punys i va enviar la pilota lluny de la zona perillosa.

Lesiones Lesiones

  • 094 Minuto 85 (Tirita (médico)): Peter Nellemose va quedar estès a terra queixant-se d'una entrada dura. La banqueta de B.E.S.T. estava preocupada, però finalment el jugador va poder continuar.

Eventos clima Eventos clima

  • 304 Minuto 70 (Evento clima: sol, K.O. potente): Com sempre, Peter Nellemose va intentar utilitzar la seva força física per sobreposar-se als rivals, però la calor no el va afavorir gens.