Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Actualizaciones en curso. 2 procesos en marcha (más detalles)

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

New Chipirones F.C. (993506) - L'Hospi Killers (800916) » 333706460: T34/R1

Copa 333706460 Información oficial sobre el partido 333706460 en Hattrick

13.07.2011 12:30:00
Copa: Temporada 34 / Ronda 1

New Chipirones F.C. Alineación oficial del equipo 'New Chipirones F.C.' en el partido 1 - 4 L'Hospi Killers Alineación oficial del equipo 'L'Hospi Killers' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
New Chipirones F.C. Alineación oficial del equipo 'New Chipirones F.C.' en el partido 1 - 1 L'Hospi Killers Alineación oficial del equipo 'L'Hospi Killers' en el partido
Tiene un resultado normal 0.82Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.08Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
27,0 % 26,7 % 46,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

New Chipirones F.C.

Goles Goles

  • 104 Minuto 75 (Gol de penalti): El públic de Chipirones va aplaudir l'àrbitre quan, al minut 75, va xiular un penal pels locals. Michael Halm no va desaprofitar l'ocasió de reduir distàncies: 1 - 4.

Ocasiones Ocasiones

  • 212 Minuto 32 (Ocasión por la izquierda): El jugador de Chipirones Heinz Schwoll quasi va assolir l'empat al minut 32 superant a la defensa per l'esquerra de l'atac però el seu xut el va aturar el porter.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 18 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Nikolas Mandel es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.
  • 512 Minuto 35 (2ª Tarjeta amarilla (Agresividad)): Després d'un seguit de faltes, l'àrbitre es va veure obligat a expulsar Nikolas Mandel de Chipirones per doble groga al minut 35.
  • 510 Minuto 54 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Maxim Khachaturov de Chipirones la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.
  • 510 Minuto 62 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Keykan Güvener de Chipirones amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 42 (Lesión leve): Matija Klobučar de Chipirones va abandonar el terreny de joc després de 42 minuts, a causa d'un fort cop al turmell. Keykan Güvener va entrar en el seu lloc.

Eventos clima Eventos clima

  • 305 Minuto 28 (Evento clima: lluvia, K.O. rápido): En Michael Halm va relliscar quan iniciava una jugada, no estava acostumat a jugar sota la pluja i afectava a la seva rapidesa.
  • 301 Minuto 39 (Evento clima: lluvia, K.O. técnico): Heinz Schwoll ho va passar fatal amb el terreny de joc tan xop i no va poder demostrar la seva gran tècnica.

L'Hospi Killers

Goles Goles

  • 143 Minuto 17 (Gol de contra por la derecha): Els contraatacs de LHospi eren letals. En un d'aquests contraatacs, al minut 17, Benet Pujol va rebre una passada llarga des de la dreta i va marcar el 0 - 1.
  • 180 Minuto 41 (Gol de falta): Al minut 41, una falta xutada per Rubén Montes de Oca va provocar un magnífic "pal-cara-i-gol" d'un defensa (la pilota va tocar al pal, a la cara d'un defensor i va entrar a la porteria), la qual cosa va suposar el 0 - 2 per a LHospi. De totes maneres, l'àrbitre va adjudicar el gol al xutador.
  • 183 Minuto 57 (Gol por la derecha): Quan es va arribar al minut 57, LHospi va augmentar el seu avantatge a 0 - 3, després que la defensa esquerra es fes un embolic. L'autor de la diana va ser Benet Pujol.
  • 184 Minuto 74 (Gol de penalti): Passaven 74 minuts quan l'àrbitre va xiular un penal en contra de l'equip local. En Rubén Montes de Oca va ser l'anotador i per celebrar-ho va arremangar-se la màniga i va ensenyar un tatuatge on s'hi podia llegir "Visca el pa, visca el vi, visca la mare que em va parir!".

Ocasiones Ocasiones

  • 282 Minuto 24 (Ocasión por la izquierda): Barni Ramírez va tenir l'oportunitat d'augmentar la diferència al marcador al minut 24, després d'una escapada per l'esquerra, però el pal va evitar el gol.
  • 282 Minuto 40 (Ocasión por la izquierda): Al minut 40, el LHospi va estar a prop d'augmentar el marcador després que en Alejandro Baena s'escapés per l'esquerra. Afortunadament per l'afició local, el porter va fer bé la seva feina.

Lesiones Lesiones

  • 095 Minuto 36 (Lesión): Just després de controlar la pilota, en Llibert Aiguadé va rebre una entrada per darrere tan forta que el dolor no el va poder deixar continuar, i va haver de demanar el canvi. L'entrenador el va substituir per en Xesús Villaelriego.
  • 095 Minuto 55 (Lesión): El jugador de LHospi Román Iñiguez Lafuente va caure lesionat i va necessitar ajuda per sortir del terreny de joc. Aitor Montoya Heredia va entrar en el seu lloc.