Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Actualización en curso. 1 proceso en marcha (más detalles)

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Marpe FC (1337119) - F.C Plicationix (313354) » 333706051: T34/R1

Copa 333706051 Información oficial sobre el partido 333706051 en Hattrick

13.07.2011 12:30:00
Copa: Temporada 34 / Ronda 1

ALP . Athletik La Polla Alineación oficial del equipo 'ALP . Athletik La Polla' en el partido 1 - 5 F.C Plicationix Alineación oficial del equipo 'F.C Plicationix' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
ALP . Athletik La Polla Alineación oficial del equipo 'ALP . Athletik La Polla' en el partido 0 - 1 F.C Plicationix Alineación oficial del equipo 'F.C Plicationix' en el partido
Tiene un poco de suerte 0.49Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.08Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene mucha potra
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
16,8 % 2,7 % 80,4 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

ALP . Athletik La Polla

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 44 (Ocasión de contra por el centro): En Willy Benzinger va robar una pilota al centre del camp i va sortir ràpidament en conducció. Va arribar a la frontal de l'àrea però allà, quan es disposava a xutar a porteria va relliscar i va perdre una bona oportunitat.
  • 242 Minuto 58 (Ocasión de contra por la izquierda): Athletik van tenir l'oportunitat de marcar en un contraatac al minut 58, però el xut de Antonio Elba des de l'esquerra va sortir desviat.
  • 241 Minuto 61 (Ocasión de contra por el centro): Una llarga passada de la defensa de Athletik va crear un bon contraatac que va acabar en un bon xut de Willy Benzinger, però el porter rival va fer una gran aturada.
  • 242 Minuto 64 (Ocasión de contra por la izquierda): Athletik van estar a punt de marcar en un contraatac al minut 64, però Agustín Julio Samarbide va xutar desviat tot i tenir bon angle de tir des de l'esquerra de l'atac.
  • 286 Minuto 111 (Ocasión de tiro libre indirecto de contra): Al minut 111, el Athletik estava en disposició d'efectuar un tir lliure directe perillós com a conseqüència d'un contraatac. En Anthony Perchat va voler enganyar als rivals centrant la pilota al segon pal, però també va enganyar als seus companys, que no es van desmarcar perquè esperaven un llançament directe.

Lesiones Lesiones

  • 090 Minuto 20 (Tirita): Era el minut 20 quan després d'una dura entrada, el jugador Abel Abad Amorós de Athletik s'agotzonà dolent-se del turmell, però es va negar a deixar el terreny de joc.
  • 094 Minuto 39 (Tirita (médico)): Semblava que Javier Ezequiel Montes de Oca s'havia fet mal de debò. Afortunadament pel seu equip, va alçar-se ràpidament i va poder continuar jugant.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 058 Minuto 121 (Penalti fallado (nervioso)): Visiblement nerviós, Antonio Elba va xutar fora per a Athletik, el marcador es va quedar igual: 0 - 0, ja es veia a venir!
  • 056 Minuto 123 (Penalti marcado): El jugador de Athletik, Agustín Julio Samarbide, es veia molt tranquil. Amb un xut suau va posar el 1 - 1 al marcador.
  • 059 Minuto 126 (Penalti fallado (fuera o parada)): El jugador de Athletik Javier Ezequiel Montes de Oca va intentar enganyar Dominik Weihs amb una finta i un xut ben col·locat, però el porter no es va deixar enganyar i va fer una gran aturada. El marcador no es va alterar: 1 - 2.
  • 059 Minuto 129 (Penalti fallado (fuera o parada)): Anthony Perchat, molt segur de si mateix, va xutar fort buscant l'escaire. Increïblement, Dominik Weihs va volar fins allà i amb la punta dels dits va fer sortir la pilota fora. Ocasió desaprofitada de Athletik i 1 - 3 al marcador.
  • 058 Minuto 132 (Penalti fallado (nervioso)): El jugador de Athletik Radosław Postrach, dominat per la pressió del moment, va llançar un penal suau i sense col·locar, que va anar directament a les mans de Dominik Weihs. El marcador continuava 1 - 4.

F.C Plicationix

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 30 (Ocasión por la izquierda): Danilo Nunes va marcar al minut 30 quan es va anticipar al porter rival després d'una passada des de l'esquerra, però el VAR va anul·lar el gol per fora de joc.
  • 271 Minuto 113 (Ocasión por el centro): Cristian Ramírez va estar a punt de posar els visitants per davant al minut 113, quan va quedar-se sol a 10 metres de la porteria, però Radosław Postrach va aconseguir desviar el seu xut a córner.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 38 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Francisco Miró Benítez de Plicationix amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.
  • 511 Minuto 43 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 43, Romain Bidaux de Plicationix va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 056 Minuto 122 (Penalti marcado): Miroslav Zdravković va mostrar una sorprenent sang freda llançant un penal i va canviar el marcador a 0 - 1.
  • 056 Minuto 125 (Penalti marcado): Marcos Valdés de Plicationix, amb tranquil·litat i seguretat, va enganyar el porter rival Radosław Postrach en un bon llançament des del punt fatídic. 1 - 2.
  • 056 Minuto 128 (Penalti marcado): En Francisco Miró Benítez anava amb la mirada fixada a la pilota per tirar el penal. No sabem que deuria pensar, però el porter ni la va veure passar! 1 - 3 per a Plicationix.
  • 056 Minuto 131 (Penalti marcado): El jugador de Plicationix Dominik Weihs no va cometre cap error en el seu llançament de penal. Radosław Postrach es va estirar bé però no va poder fer-hi res. 1 - 4.
  • 056 Minuto 134 (Penalti marcado): El jugador de Plicationix, Serdar Sahir, es veia molt tranquil. Amb un xut suau va posar el 1 - 5 al marcador.