Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Apocalipsis XXXII F.C. (776340) - C.E. Clot Athlètic (309530) » 333705590: T34/R1

Copa 333705590 Información oficial sobre el partido 333705590 en Hattrick

13.07.2011 12:30:00
Copa: Temporada 34 / Ronda 1

C.E.Llorençà Alineación oficial del equipo 'C.E.Llorençà' en el partido 0 - 1 Friskin club Alineación oficial del equipo 'Friskin club' en el partido
0 / 3 Evento 1xxGoles / Evento 2xxOcasiones 0 / 1
0 / 2 Evento 1x1Goles por el centro/Evento 2x1Ocasiones por el centro 0 / 0
0 / 1 Evento 1x2Goles por la izquierda/Evento 2x2Ocasiones por la izquierda 0 / 1
0 Evento 51xTarjetas 0
1 + 0 Evento 090LesionesEvento 09xLesiones 0
58 % Posesión 45' 42 %
62 % Posesión 90' 38 %
Atacar por el centro Nivel de táctica: 8 Táctica Presionar Nivel de táctica: 5
C.E.Llorençà Alineación oficial del equipo 'C.E.Llorençà' en el partido 0 - 1 Friskin club Alineación oficial del equipo 'Friskin club' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
C.E.Llorençà Alineación oficial del equipo 'C.E.Llorençà' en el partido 2 - 0 Friskin club Alineación oficial del equipo 'Friskin club' en el partido
Tiene mala suerte 1.85Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.49Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
93,1 % 0,3 % 6,6 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

C.E.Llorençà

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 83 (Ocasión por el centro): En Michael Butler del C.E.Llorençà ho seguia intentant pel mig, però la defensa visitant va aconseguir aturar totes les seves ocasions de gol. Mentrestant, l'entrenador es desesperava a la banqueta local.
  • 221 Minuto 89 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de Michael Butler va estar a punt d'acabar en gol al minut 89, però el porter visitant Igon Dalmau va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.
  • 222 Minuto 96 (Ocasión por la izquierda): C.E.Llorençà va estar a punt de posar-se per davant al minut 96 però Alim Gerayev va fallar una ocasió clamorosa de gol quan es trobava sol davant del porter gràcies a una passada precisa des de l'esquerra.

Lesiones Lesiones

  • 090 Minuto 39 (Tirita): Era el minut 39 quan després d'una dura entrada, el jugador Alim Gerayev de C.E.Llorençà s'agotzonà dolent-se del turmell, però es va negar a deixar el terreny de joc.

Eventos clima Eventos clima

  • 302 Minuto 34 (Evento clima: lluvia, OK potente): Sacco van Weelie no va donar cap importància a la pluja, fent gala de la seva potència física.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 058 Minuto 121 (Penalti fallado (nervioso)): A l'estadi hi havia qui encara combregava amb rodes de molí i confiava en què aquell penal fes pujar el marcador. Tot i això, el jugador Peter Welander de C.E.Llorençà va dirigir-se amb por al punt de penal i va fer honors a les pors dels assistents: el seu llançament va ser molt dolent i el porter rival el va aturar amb una sola mà.
  • 058 Minuto 124 (Penalti fallado (nervioso)): Saturat per la pressió, El jugador de C.E.Llorençà, Sacco van Weelie, col·locà la pilota just a les mans d'en Igon Dalmau. El marcador: 0 - 0.
  • 059 Minuto 127 (Penalti fallado (fuera o parada)): El jugador de C.E.Llorençà Anton Kotrčka va intentar enganyar Igon Dalmau amb una finta i un xut ben col·locat, però el porter no es va deixar enganyar i va fer una gran aturada. El marcador no es va alterar: 0 - 0.
  • 059 Minuto 129 (Penalti fallado (fuera o parada)): El jugador de C.E.Llorençà Hugo Siniväli va efectuar un llançament molt col·locat que el porter no va poder aturar. Desgraciadament, no va ser gol, ja que el pal va rebutjar la pilota.
  • 059 Minuto 132 (Penalti fallado (fuera o parada)): El penal llançat per Geery Schierstein de C.E.Llorençà anava molt fort i col·locat però Igon Dalmau no va perdre el temps i va fer una estirada sublim que va fer aixecar el públic dels seients. El marcador no es va moure: 0 - 1.

Friskin club

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 94 (Ocasión por la izquierda): Al minut 94, un refús desafortunat de Peter Welander, que va enviar a la zona de la defensa dreta, va donar als visitants l'oportunitat de posar-se per damunt al marcador, però Francesc Guasch no va saber driblar el porter, i finalment va perdre la pilota.

Eventos clima Eventos clima

  • 305 Minuto 27 (Evento clima: lluvia, K.O. rápido): Els tacs de les botes d'en Federico Maestre Zapata no eren els adequats per la pluja, i això va fer que no tingués l'estabilitat adequada per córrer a màxima velocitat.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 058 Minuto 122 (Penalti fallado (nervioso)): Visiblement nerviós, Itzurun Usarraga va xutar fora per a Friskin, el marcador es va quedar igual: 0 - 0, ja es veia a venir!
  • 058 Minuto 125 (Penalti fallado (nervioso)): Manuel Muruetagoyena de Friskin va canviar d'opinió just en el moment d'efectuar el llançament del seu penal, i el xut va sortir molt desviat i va colpejar amb molta força el cap d'un espectador, que immediatament va perdre el sentit. La Creu Roja va portar l'aficionat a l'hospital mentre el marcador seguia 0 - 0.
  • 058 Minuto 128 (Penalti fallado (nervioso)): El jugador de Friskin Èric Vidal, dominat per la pressió del moment, va llançar un penal suau i sense col·locar, que va anar directament a les mans de Peter Welander. El marcador continuava 0 - 0.
  • 056 Minuto 131 (Penalti marcado): El jugador de Friskin, Joan Miquel Cervelló, es veia molt tranquil. Amb un xut suau va posar el 0 - 1 al marcador.
  • 058 Minuto 133 (Penalti fallado (nervioso)): El jugador de Friskin Federico Maestre Zapata, dominat per la pressió del moment, va llançar un penal suau i sense col·locar, que va anar directament a les mans de Peter Welander. El marcador continuava 0 - 1.