Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Harlem Globetrotters(SPA) (1372252) - TEAM of Diego (49323) » 333704981: T34/R1

Copa 333704981 Información oficial sobre el partido 333704981 en Hattrick

13.07.2011 12:30:00
Copa: Temporada 34 / Ronda 1

Harlem Globetrotters(SPA) Alineación oficial del equipo 'Harlem Globetrotters(SPA)' en el partido 3 - 1 laxe Alineación oficial del equipo 'laxe' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Harlem Globetrotters(SPA) Alineación oficial del equipo 'Harlem Globetrotters(SPA)' en el partido 1 - 1 laxe Alineación oficial del equipo 'laxe' en el partido
Tiene suerte 0.67Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.92Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
26,5 % 23,1 % 50,4 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Harlem Globetrotters(SPA)

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 33 (Ocasión de contra por la derecha): Globetrotters(SPA) van sortir al contraatac amb encert al minut 33, però Dean Atias no va aconseguir marcar tot i estar tot sol a la punta dreta de l'atac.
  • 242 Minuto 62 (Ocasión de contra por la izquierda): El Globetrotters(SPA) va tenir una gran oportunitat de marcar gràcies a un contraatac per l'esquerra al minut 62, però en Saúl Millia va xutar massa creuat i la pilota va acabar a fora de banda.
  • 243 Minuto 79 (Ocasión de contra por la derecha): En un rebuig des de la defensa de Globetrotters(SPA) va anar a parar a la dreta de l'atac on en Dean Atias, tot sol, va provar de muntar un ràpid contraatac. Va aconseguir arribar a la línia de fons però la seva centrada no la va poder aprofitar ningú.
  • 222 Minuto 114 (Ocasión por la izquierda): En Alberto Medina Guzmán va controlar una pilota a la punta esquerra de l'atac de tal manera que ja va deixar enrere el defensor i entrar a l'àrea, però l'àrbitre assistent va assenyalar un fora de joc inexistent.

Eventos clima Eventos clima

  • 305 Minuto 31 (Evento clima: lluvia, K.O. rápido): No va ser un partit per als jugadors ràpids, cosa que va afectar especialment a Tamás Géza.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 058 Minuto 121 (Penalti fallado (nervioso)): A l'estadi hi havia qui encara combregava amb rodes de molí i confiava en què aquell penal fes pujar el marcador. Tot i això, el jugador Salva Corbet de Globetrotters(SPA) va dirigir-se amb por al punt de penal i va fer honors a les pors dels assistents: el seu llançament va ser molt dolent i el porter rival el va aturar amb una sola mà.
  • 058 Minuto 123 (Penalti fallado (nervioso)): Dinís Villarjubín de Globetrotters(SPA) va canviar d'opinió just en el moment d'efectuar el llançament del seu penal, i el xut va sortir molt desviat i va colpejar amb molta força el cap d'un espectador, que immediatament va perdre el sentit. La Creu Roja va portar l'aficionat a l'hospital mentre el marcador seguia 0 - 1.
  • 056 Minuto 126 (Penalti marcado): Alberto Medina Guzmán va mostrar una sorprenent sang freda llançant un penal i va canviar el marcador a 1 - 1.
  • 056 Minuto 130 (Penalti marcado): En Saúl Millia anava amb la mirada fixada a la pilota per tirar el penal. No sabem que deuria pensar, però el porter ni la va veure passar! 2 - 1 per a Globetrotters(SPA).
  • 057 Minuto 132 (Penalti marcado (nervioso)): El jugador de Globetrotters(SPA) Turan Çıdam va dubtar fins a l'últim moment i va efectuar un llançament de penal fluix i poc col·locat. El porter Mauricio Mohíno va mostrar-se lent de reflexos i no va poder aturar el xut. Nou marcador: 3 - 1

laxe

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 37 (Ocasión por el centro): laxe va tenir diverses oportunitats de gol, especialment la del minut 37, quan Luca Appio va quedar-se sol davant el porter Dinís Villarjubín, però aquest va poder aturar el xut.
  • 271 Minuto 61 (Ocasión por el centro): La defensa local es resistia a ser superada. En Mario Moya Prieto ho va intentar tot sol pel mig, però l'únic que va aconseguir va ser perdre la pilota, l'esbroncada de l'entrenador i una trepitjada intencionada al turmell que l'àrbitre no va voler veure.
  • 236 Minuto 103 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): Hi ha coses que només queden clares a partir de l'experiència, i en Alberto Medina Guzmán haurà d'aprendre d'aquesta lliçó després de regalar una ocasió a laxe al minut 103.
  • 241 Minuto 115 (Ocasión de contra por el centro): Una llarga passada de la defensa de laxe va crear un bon contraatac que va acabar en un bon xut de Silviu Popescu, però el porter rival va fer una gran aturada.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 057 Minuto 122 (Penalti marcado (nervioso)): La pena màxima mal llançada per part de Dani Jubany de laxe va superar Dinís Villarjubín, que va cometre una greu errada deixant passar la pilota per sota les cames. 0 - 1.
  • 058 Minuto 125 (Penalti fallado (nervioso)): Saturat per la pressió, El jugador de laxe, Silviu Popescu, col·locà la pilota just a les mans d'en Dinís Villarjubín. El marcador: 0 - 1.
  • 059 Minuto 128 (Penalti fallado (fuera o parada)): Un confiat Francesc Estradé xutant per a laxe va fer anar la pilota just on la volia, però Dinís Villarjubín, molt atent, va fer una gran aturada. El marcador no es va moure.
  • 058 Minuto 131 (Penalti fallado (nervioso)): Visiblement nerviós, Miguel Neruda va xutar fora per a laxe, el marcador es va quedar igual: 2 - 1, ja es veia a venir!
  • 058 Minuto 134 (Penalti fallado (nervioso)): El jugador de laxe Luca Appio, dominat per la pressió del moment, va llançar un penal suau i sense col·locar, que va anar directament a les mans de Dinís Villarjubín. El marcador continuava 3 - 1.