Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

kvote fc (436584) - Baron Balompedico (120919) » 333703211: T34/R1

Copa 333703211 Información oficial sobre el partido 333703211 en Hattrick

13.07.2011 12:30:00
Copa: Temporada 34 / Ronda 1

hulleras del norte Alineación oficial del equipo 'hulleras del norte' en el partido 0 - 2 Capitan Gredos Alineación oficial del equipo 'Capitan Gredos' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
hulleras del norte Alineación oficial del equipo 'hulleras del norte' en el partido 0 - 2 Capitan Gredos Alineación oficial del equipo 'Capitan Gredos' en el partido
Tiene un resultado normal 0.31Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.48Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
1,5 % 0,1 % 98,4 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

hulleras del norte

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 111 (Ocasión de contra por el centro): Fruit dels bons moviments defensius de hulleras, l'equip va recuperar la pilota al minut 111 i va contraatacar. En Martino Vandini va desmarcar-se pel centre però la passada que li van fer no la va saber controlar.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 96 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Martino Vandini es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.

Eventos clima Eventos clima

  • 305 Minuto 34 (Evento clima: lluvia, K.O. rápido): No va ser un partit per als jugadors ràpids, cosa que va afectar especialment a Martino Vandini.
  • 302 Minuto 40 (Evento clima: lluvia, OK potente): A en Einer Strandgaard no només no li molestava jugar sota la pluja sinó que s'hi sentia molt a gust.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 058 Minuto 121 (Penalti fallado (nervioso)): El jugador de hulleras Sebastian Niehaus, dominat per la pressió del moment, va llançar un penal suau i sense col·locar, que va anar directament a les mans de Abel Golfín. El marcador continuava 0 - 0.
  • 058 Minuto 124 (Penalti fallado (nervioso)): A l'estadi hi havia qui encara combregava amb rodes de molí i confiava en què aquell penal fes pujar el marcador. Tot i això, el jugador Salvador Zugarrondo de hulleras va dirigir-se amb por al punt de penal i va fer honors a les pors dels assistents: el seu llançament va ser molt dolent i el porter rival el va aturar amb una sola mà.
  • 058 Minuto 127 (Penalti fallado (nervioso)): Saturat per la pressió, El jugador de hulleras, Einer Strandgaard, col·locà la pilota just a les mans d'en Abel Golfín. El marcador: 0 - 1.
  • 058 Minuto 129 (Penalti fallado (nervioso)): Andrzej Stanio de hulleras va canviar d'opinió just en el moment d'efectuar el llançament del seu penal, i el xut va sortir molt desviat i va colpejar amb molta força el cap d'un espectador, que immediatament va perdre el sentit. La Creu Roja va portar l'aficionat a l'hospital mentre el marcador seguia 0 - 1.
  • 059 Minuto 132 (Penalti fallado (fuera o parada)): El penal llançat per Graziano Convertino de hulleras anava molt fort i col·locat però Abel Golfín no va perdre el temps i va fer una estirada sublim que va fer aixecar el públic dels seients. El marcador no es va moure: 0 - 2.

Capitan Gredos

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 33 (Ocasión por el centro): La defensa local es resistia a ser superada. En Enrique Cervero ho va intentar tot sol pel mig, però l'únic que va aconseguir va ser perdre la pilota, l'esbroncada de l'entrenador i una trepitjada intencionada al turmell que l'àrbitre no va voler veure.
  • 273 Minuto 50 (Ocasión por la derecha): Sidre Aceredo va crear una jugada d'autèntic perill per la banda dreta i es va esmunyir de la defensa per quedar-se sol davant de Graziano Convertino, però aquest va aconseguir salvar pels pèls la situació.
  • 272 Minuto 81 (Ocasión por la izquierda): El petit grup d'aficionats del Capitan que s'havien desplaçat per veure l'equip van desesperar-se amb en Enrique Cervero, que va relliscar quan havia controlat una pilota a la punta esquerra de l'atac que el deixava amb bones opcions de marcar.
  • 271 Minuto 83 (Ocasión por el centro): Al minut 83 de partit, Breixo Arraña quasi posa per davant el seu equip però la seva mitja tisora va sortir desviada.
  • 270 Minuto 85 (Ocasión de falta): Els visitants van cridar "gol" quan una falta llançada per Enrique Cervero al minut 85 semblava entrar, però Graziano Convertino va aconseguir desviar-la amb una mà a l'últim moment.
  • 285 Minuto 94 (Ocasión de tiro libre indirecto): Una falta a favor de Capitan a l'esquerra de l'atac va ser centrada al punt de penal. Segons abans, la defensa va sortir corrents cap al mig del camp en grup per deixar en fora de joc als rivals. Per això, tot i que en Moncho Landacaranda va rematar prou bé, la jugada ja estava invalidada.
  • 273 Minuto 110 (Ocasión por la derecha): Els visitants quasi marquen el gol que hagués suposat agafar avantatge al minut 110, quan en Paulo Landecho va avançar per la dreta davant la mirada passiva dels rivals propers. La jugada va acabar amb un centre massa fort que ningú va poder rematar.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 43 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 43, Melchor Comellas de Capitan va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.
  • 512 Minuto 43 (2ª Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 43 de partit, Melchor Comellas de Capitan va rebre la segona targeta groga per una entrada sense pilota a un rival i va haver d'abandonar el partit.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 056 Minuto 122 (Penalti marcado): El jugador de Capitan Sidre Aceredo no va cometre cap error en el seu llançament de penal. Graziano Convertino es va estirar bé però no va poder fer-hi res. 0 - 1.
  • 059 Minuto 125 (Penalti fallado (fuera o parada)): Abel Golfín, molt segur de si mateix, va xutar fort buscant l'escaire. Increïblement, Graziano Convertino va volar fins allà i amb la punta dels dits va fer sortir la pilota fora. Ocasió desaprofitada de Capitan i 0 - 1 al marcador.
  • 059 Minuto 128 (Penalti fallado (fuera o parada)): El jugador de Capitan Moncho Landacaranda va intentar enganyar Graziano Convertino amb una finta i un xut ben col·locat, però el porter no es va deixar enganyar i va fer una gran aturada. El marcador no es va alterar: 0 - 1.
  • 056 Minuto 131 (Penalti marcado): Enrique Cervero de Capitan, amb tranquil·litat i seguretat, va enganyar el porter rival Graziano Convertino en un bon llançament des del punt fatídic. 0 - 2.
  • 059 Minuto 134 (Penalti fallado (fuera o parada)): El jugador de Capitan Rubén Caramillo va efectuar un llançament molt col·locat que el porter no va poder aturar. Desgraciadament, no va ser gol, ja que el pal va rebutjar la pilota.