Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

n0lasco10 FC (1433902) - Real Quitó FC (1369502) » 333701556: T34/R1

Copa 333701556 Información oficial sobre el partido 333701556 en Hattrick

13.07.2011 12:45:00
Copa: Temporada 34 / Ronda 1

golfer club Alineación oficial del equipo 'golfer club' en el partido 3 - 2 Celta de Vigo Alineación oficial del equipo 'Celta de Vigo' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Titánico (15))
golfer club Alineación oficial del equipo 'golfer club' en el partido 1 - 6 Celta de Vigo Alineación oficial del equipo 'Celta de Vigo' en el partido
Tiene suerte 0.56Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 5.54Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Es un cenizo
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
1,0 % 0,1 % 98,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un EJEÓN (6)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

golfer club

Goles Goles

  • 112 Minuto 41 (Gol por la izquierda): Al minut 41 del partit, el jugador Michel Hofs de golfer va entrar per l'esquerra aprofitant un forat entre els defenses i va empatar el partit, davant l'alegria dels aficionats: 1 - 1.
  • 124 Minuto 62 (Gol de penalti): Corria el minut 62, quan l'àrbitre va xiular unes mans dubtoses a dins l'àrea visitant. golfer s'avançava en el marcador després que en Aarni Havusela xutés amb seguretat la pena màxima dictaminada pel senyor col·legiat.
  • 121 Minuto 69 (Gol por el centro): Al minut 69 els aficionats van embogir quan en Agustín Cuadros va rebre la pilota d’esquena a la porteria, va fer una “cua de vaca” que li va trencar la cintura al central, i va clavar un xut ras i sec impossible d’aturar pel porter. El marcador quedava 3 - 2 a favor de golfer.

Ocasiones Ocasiones

  • 218 Minuto 40 (Ocasión evento especial córner peinado): El jugador de l'equip golfer Michel Hofs quasi marca al minut 40 a la sortida d'un córner gràcies a que astutament en Jonatan Galwas l'havia deixat sol, però la seva rematada es va estavellar espectacularment al travesser.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 70 (Lesión leve): Manfred Theodor Wenck de golfer va abandonar el terreny de joc després de 70 minuts, a causa d'un fort cop al turmell. Jonás Caballero Galán va entrar en el seu lloc.
  • 091 Minuto 79 (Lesión leve): Després de 79 minuts jugats, Amílcar Serrano es va haver de retirar del terreny de joc a causa d'unes molèsties al genoll. Al seu lloc va sortir Benny Izhar.

Eventos clima Eventos clima

  • 301 Minuto 67 (Evento clima: lluvia, K.O. técnico): Va ploure tant que el terreny de joc va acabar negat, cosa que va afectar moltíssim els jugadors, especialment a Inocêncio Sertanejo, que no va poder demostrar tot el joc que duu dins seu.

Celta de Vigo

Goles Goles

  • 173 Minuto 37 (Gol por la derecha): Una pilotada llarga des de la defensa a la punta dreta de l'atac va significar l'inici del gol que posava per davant els visitants. En Stephen Corde va controlar la pilota i va anar cara a barraca per marcar el 0 - 1.
  • 162 Minuto 64 (Gol por la izquierda): Una centrada des de la banda esquerra la va pentinar un defensor al primer pal, amb tanta mala sort que al segon pal, tot sol, hi havia en José López Simón per marcar pels visitants. Al marcador pujava el gol de l'empat: 2 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 281 Minuto 39 (Ocasión por el centro): David Hofer quasi va augmentar l'avantatge de l'equip visitant quan va llançar un fort xut per damunt de Giuliano Masetti, però la pilota va topar amb el travesser.
  • 272 Minuto 55 (Ocasión por la izquierda): El petit grup d'aficionats del Celta que s'havien desplaçat per veure l'equip van desesperar-se amb en Mario Chiodarelli, que va relliscar quan havia controlat una pilota a la punta esquerra de l'atac que el deixava amb bones opcions de marcar.

Eventos clima Eventos clima

  • 302 Minuto 52 (Evento clima: lluvia, OK potente): A en Mario Chiodarelli no només no li molestava jugar sota la pluja sinó que s'hi sentia molt a gust.